Past netjes

Er werd wel 2 x de verkeerde gestuurd Maar weer snel opgelost inmiddels De goede ontvangen

Goede screenprotector

Goede en sterke protector. Goed uitlijnen bij aanbrengen is wat lastig maar verder top.

Toch iets te lang op mijn bestelling moeten wachten (4 werkdagen). Kwaliteit is in orde.

Vandaag bestellen is morgen in huis, voldoet niet aan de levertijd van mijn bestelling.

Erg tevreden

Goed kwaliteit, je zult geen spijt van hebben.

Snel en goede shop

Altijd snel en op tijd geleverd.

Het pakket werd correct afgeleverd! Heel tevreden!

Heel tevreden!!

Ik had een telefoon glaasje voor de iphone 11 besteld maar er was iets gegaan met de productie waardoor een glaasje voor iphone 11 pro in het doosje van de iphone 11 zit en ik dus het verkeerde glaasje thuis kreeg gestuurd. Ze hebben hier voor gebeld, een nieuwe (dit keer wel de goeie) opgestuurd en de oude hoefde ik niet terug te sturen. Kortom, top service

Vlot verloop en degelijke kwaliteit

Positieve ervaring.

Bestelling

Erg slecht, ik had vlak na mijn bestelling aangegeven dat ik hem niet meer wou omdat het glaasje niet vol plakkerig was (alleen de randen) en dit had uit eindelijk geen zin gehad omdat die er waarschijnlijk zou afvallen na 1 week. dit is meerdere keren gebeurt bij anderen dus dit wou ik verkomen . maar ze zijn nooit met mij in contact geweest. duimpje omlaag voor de slechte service en het slechte product.

Top!!

Wij hadden 2 telefoonglaasjes besteld: iPhone 11 pro en iPhone 11. Ze hebben ons speciaal opgebeld om te melden dat er per ongeluk een fout was gemaakt, waardoor de 2 verkeerd gelabeld waren, en we ze dus om moesten wisselen. Gelukkig op tijd. Top dat ze ons daarover hebben geïnformeerd.

Webshop met goede service en producten.

Uitstekende service, snelle verzending en kwalitatief goede producten.

Top service!

Het product was snel geleverd, de screenprotector ging echter binnen een dag al kapot. Door Telefoonglaasje is toen een nieuwe screenprotector geleverd, zonder kosten! Super service!

Heel goede ervaring mee en snel geleverd

Ik zou het zeker ook ander mensen het aanraden

Barst in screenprotector

Na een beschadigd screenprotecor te hebben ontvangen heeft telefoongaasje contact met mij Opgezocht en het zeer goed opgelost! Zeer tevreden over de service!

zeer goed

zeer goede snelle levering en prijs!

Kapotte glas is weer keurig afgedekt en touchscreen werkt nog steeds!

Na val functioneerde mobiel nog wel, maar scherm vol scheuren. Met het idee de mobiel nog langer goed te houden, telefoonglaasje besteld. Reparatie zou 150 euro gaan kosten. Nu eenvoudig glaasje op kapotte scherm geplakt. Alles werkt nog steeds en de breuken zijn zelfs minder zichtbaar. En in ieder geval nu minder kwetsbaar voor schade aan het touchscreen onder het glas.

Overzichtelijke site, snelle levering

Top site, hier bestellen we zeker de volgende keer weer. Snelle en verzorgde levering.

Mooie en goed werkende screenprotector

Ik ging speciaal voor een case friendly screenprotector, zodat het mijn hoesje niet in de weg zou zitten. Dit werkt inderdaad uitstekend! De screenprotector wordt niet weggeduwd door het hoesje en er komt dus ook geen lucht onder. Ook was de screenprotector netjes verpakt en waren de instructies om aan te brengen heel duidelijk. Heel goed product!

Excellente service

Nadat het bevestigen in eerste instantie niet goed is gegaan, heb ik direct een nieuwe screen protector toegestuurd gekregen. Deze hechtte wel prima.

Screenprotector is snel geleverd, met een duidelijk filmpje erbij hoe ik hem aan moest brengen. Enige minpuntje is dat de types screenprotectors (1 t/m 4) een beetje onduidelijk waren aanvankelijk, maar na even goed kijken was dat duidelijk.

Bestelde artikel past perfect op mijn gsm. Het levertijd ****** 2 dagen, daarom 4,5 sterren en niet 5.

Enige minpuntje, dat je geen tracking hebt dus ook niet weet wanneer het precies binnen komt. Voor de rest alles prima!

PRIMA PRODUCTEN EN SNELLE LEVERING

Glaasjes passen perfect. Zelfs dekken PRIMA de gebogen randen!

levering is snel, product redelijk

Het glaasje werd zeer snel geleverd, maar in tegenstelling tot de beschrijving zit er aan beide kanten nog meer dan 2mm tussen beschermglaasje en telefoonrand. Niet praktisch want in 3 dagen tijd al meerdere keren moeten schoonmaken en lelijk. Maar helaas met one+ telefoon is er gewoon nergens echt keuze

Prima product

3 dagen wachten op levering is niet meer van deze tijd. Moet kunnen binnen 24 uur. Product is prima en makkelijk aan te brengen

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!