Zeer tevreden met de leverans

Winkelen op de website is makkelijk. De artikelen zijn zorgvuldig ingepakt en worden binnen een schappelijke tijd geleverd. Een ontzettende plus voor artikelen à la groothandel. Een kilo Venco drop of 150 st. Koffiekoekjes vind ik fijn om te bestellen. Helaas mis ik bepaalde merken maar ik denk niet dat het een probleem zou zijn als ik er om gevaagd had.

zeer tevreden

Ben zeer te vreden zijn wel een paar dingen die je niet kunt bestellen b.v krentebrood maar ben al erg blij met bepaalde produckten

Great. Fast delivery

All good. Delivery to Germany very fast.

slecht slecht slecht

Heb een week gelden een bestelling gedaan. Nog niets verzonden. Mail verstuurd of er iets niet in orden was met de bestelling? Geen reactie!!! Dit is de eerste en laatste keer dat ik iets bij hen bestel!! Ga weer terug naar de hollandwebwinkel, snelle levering, goede communicatie....perfect. Ik ga ze maandag bellen grrrr

Zeer positief

Goed verpakt en snel geleverd

snel geleverd, goede produkten

Perfecte, attente en hartelijke service !

Prima website. Directe follow up bij vragen. Meedenken met de klant. Service, service, service. Als het niet op de website staat, doet WWH zijn best om aan de wens van de klant te voldoen.

De smaak van thuis vlot bezorgd!

Mijn Duitse partner en haar zoon heb ik, sinds we elkaar kennen, zo langzaam vertrouwd gemaakt met typisch Nederlandse producten. Vóór Corona was ik meermaals beroepshalve op reis - ook naar Nederland. En kon ik dus snel bij de supermarkt binnenwippen. Sinds maart 2020...... Ach, we kennen het allemaal. Dus daarom super dat jullie er zijn. Bestellingen lopen ongecompliceerd, er wordt helder gecommuniceerd over de voortgang van de bestelafwikkeling en er wordt vlot bezorgd. En goed verpakt ook nog!

Fantastische service

Prettig te weten dat je te maken hebt met mensen die nog service verlenen. Pakket was geweldig verpakt en een net persoonlijk bericht over het noodgedwongen vervangen van een item met de mogelijkheid om dat nog te veranderen. Dit bedrijf springt eruit door de persoonlijke benadering en dat is alles wat je toch wilt? Hartelijk dank voor de geweldige service.

Supertrage verzending en geen communicatie

De verzending (NL) zou 1-2 werkdagen duren, maar we zijn inmiddels 8 dagen verder en het is nog steeds niet bezorgd. Op mijn mail van een paar dagen geleden is niet gereageerd. Voor mij helaas niet voor herhaling vatbaar.

Nice products, quickly delivered ! Thanks !

My husband is Dutch and he misses some typical Dutch products. So this is a good alternative to get a piece of the Netherlands at home ! :)

Makkelijk en snelle levertijd

Was binnen een week hier in praag

Ik ben zeer tevreden

Het is beslist niet de laatste keer dat ik bestel.

Heerlijk, weer eens drop, Hollandse kaas en pepernoten.

Fijn om Hollandse producten te kunnen bestellen. De levering is zeer correct en de verzending zeer zorgvuldig. Vriendelijke communicatie.

Allés is goed verpakt en komt Heel oover De relatie per mail snel en bevredend Levering snel Complimenten

Het is altijd prima

Ben zeer tevreden

Eerste keer, goede ervaring.. normaal zorgde mijn moeder voor een "kerstpakketje" voor mij en kleinkids, maar gezien de huidige situatie niet mogelijk..

Alles super

Wat een geweldige service! De bestelling wederom keurig geleverd. Alles weer zeer goed verpakt! Tot de volgende drop bestelling. Groetjes uit Berlijn.

hier klopt iets niet

wat mij opvalt dat een bestelling ergens onderweg schijnbaar zoek raakt. tel staat buiten bedrijf. facebook pagina blokkeert sinds 1 week

Goed geregeld!

Ik heb meerdere malen boodschappen besteld en alles is altijd prima aangekomen, goed ingepakt. Wanneer er ietd niet voorradig is wordt dat goed aangegeven. Bij vragen-via mail- wordt er ook direct gereageerd.

Niet in voorraad

Het artikel dat ik bestelde was niet in voorraad, maar ik heb een terugbetaling ontvangen.

Heel goed!

Alles krijg ik vlug, goed ingepakt en vers. Wel bedankt voor uw vriendelijke service en hopelijk tot gauw weer:)

Helemaal goedgekeurd en snel

Graag nog een keer! Als wij niet naar huis kunnen vanwege de COVID-19, komt de hagelslag bij ons;-).

De beschuiten van bolletje waren stuk Dat was jammer!!!!

Heel tevreden

Narvikweg 5-9