Filters

6

Redelijk

Via de mail is het lastig om het goede lettertype en vormgeving te kiezen. We hebben hierdoor ook veel heen en weer gemaild. Had dit liever fysiek willen doen en opties willen bekijken. Op wit papier was het ook lastig te bedenken hoe het op de steen zou komen. Is daar geen programma voor? Het eindresultaat is wel goed

 • Aanbevelen? Ja
1

Het was in het verleden goed

De herplaatsing vond pas na 6 maanden plaats en bij het aangeven dat het monument totaal niet afwaterede was het antwoord dat het veel geregend had. Op de opmerking dat het voorheen niet het geval was werd niet gereageerd. Ik zal u ook niet meer aanbevelen en dit is ook het geval bij de kerk heb ik vernomen. En het is achterlijk dat je alleen maar positieve dingen kan aankruisen in de volgende beoordeling. De openingstijden interesseren mij dus niks maar ik moest iets invullen.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Geachte heer, Fijn dat u de moeite genomen heeft om ons te beoordelen. Jammer genoeg is de beoordeling niet heel goed en willen wij toch nog even inhoudelijk reageren op uw feedback. We hebben getracht dit telefonisch te doen maar helaas kunnen we u niet bereiken. U geeft namelijk aan dat de herplaatsing pas na 6 maanden plaats vond. U heeft van ons op 5 september een opdrachtbevestiging ontvangen waarop een indicatieve levertijd vermeld stond van ca. 8 tot 10 werk-weken. Op 22 december hebben wij het grafmonument herplaatst. Helaas zijn wij door de corona crisis en de enorme stijging van het aantal werkzaamheden enorm overvallen. Daarnaast waren er op verschillende begraafplaatsen beperkingen met betrekking tot de coronamaatregelen. De levertijd die wij als indicatie hebben opgegeven is daarmee weliswaar uitgelopen, waarvoor excuus, maar niet de 6 maanden die u noemt. Op uw klacht aangaande de afwatering het volgende; Hiervan heeft u op 13 januari melding gemaakt. Op 14 januari, een dag na uw melding hebben wij u een e-mail gestuurd waarin inhoudelijk is gereageerd op dit probleem. Hierna hebben wij van u geen bericht meer ontvangen waardoor wij er van uit zijn gegaan dat het probleem niet meer speelde. Uit uw recensie blijkt echter dat dit niet zo is maar is ook waar te nemen dat u onze email niet gezien of gelezen heeft. Het kan zijn dat deze in uw spam-mail is beland of aan uw aandacht ontsnapt. Wij proberen echter altijd oplossingsgericht te denken dus we zouden het waarderen als u nog even contact met ons op neemt.

8

goed

Goede uitvoering conform het verzoek

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Vriendelijk dank voor de moeite die u genomen heeft om ons te beoordelen. Bedankt voor de mooie recensie!

10

Prima, goede service!

Goed en meedenkend telefonisch contact en daarna goed werk geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Werkzaamheden uitstekend uitgevoerd

Opdracht verstrekt op basis van eerdere ervaringen met de Steenklip.

 • Aanbevelen? Ja
10

uitstekend

Hele prettige service

 • Aanbevelen? Ja
7

Over het plaatsen van de gedenksteen zijn we tevreden, maar over de communicatie niet.

De communicatie na het plaatsen van de opdracht ging niet goed, we kregen geen antwoorden op e-mail, dus overal zelf achteraan gebeld. Het plaatsen van de grafsteen en gedenksteen ging goed, daar zijn we erg tevreden over.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettige samenwerking

Wij willen bij deze Steenklip bedanken voor hun fantastische service. Wij zijn ontzettend blij dat wij voor Steenklip hebben gekozen. Gedurende het proces was de communicatie erg goed en was totaal geen sprake enig druk. Steenklip heeft ons goed geïnformeerd en geholpen. Wij konden altijd met ons vragen bij hun terecht. Het resultaat van ons afspraak is precies wat wij in gedachten hadden. Hierdoor zijn jullie een groter aanrader voor iedereen. Nogmaals bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Keurig

De steen is keurig geplaatst, dik tevreden

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer tevreden

Na mijn email om het graf van mijn zoontje in Grou recht te zetten, kreeg ik per ommegaande bericht en een prijsopgave. Er was mij een foto van het gerepareerde graf in het vooruitzicht gesteld, helaas is dat niet gelukt. Jammer. Ik woon in Den haag en ben niet iedere maand in Grou. Toch zeer tevreden met de dienstverlening

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Gastvrije ontvangst, deskundige advisering, ruime keuzemogelijkheden en uiteindelijk tijdig en netjes geplaatst. Iedereen was tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
8

Uitstekende service en klantvriendelijk

Alles naar wens verlopen met een prachtig eindresultaat.

 • Aanbevelen? Ja
8

prima goede service

Goed meedenken in mogelijkheden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het duurt even maar dan heb je ook wat

Ik werd een paar maal opgebeld voor overleg en dat vond ik fijn evenals het voorstel om te steen en de opschriften er mooi uit te laten zien

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Dit voorjaar is de steen van onze zoon opgeknapt Na de zomer bleek dat de verf uit de letters weer aan het afbladeren was na telefoontje met steenklip kwam iemand kijken en kregen we telefoon dat ze de steen op gingen halen om opnieuw te behandelen. Wij zijn blij dat het zo snel weed opgelost steen is weer als nieuw hartelijk dank

 • Aanbevelen? Ja
8

Gewoon goed.

Zie boven

 • Aanbevelen? Ja
8

Een betrouwbaar bedrijf dat met de klant meedenkt.

Het bedrijf is goed bereikbaar en communiceert goed met de klant. Na akkoord van de klant worden werkzaamheden correct uitgevoerd en krijgt de klant automatisch een foto van de uitgevoerde werkzaamheden.

 • Aanbevelen? Ja
4

Slecht

Het verwijderen en herplaatsen van een klein monument vond ik veel te duur,en hierover is van tevoren geen overleg geweest.Voor dat geld moet ik 1,5 week werken.Gr Eelke.

 • Aanbevelen? Nee
7

Mooie steen

Nogmaals zou ik adviseren de communicatie tussen lokaal en hoofdkantoor Zutphen beter op elkaar af te stemmen. Probleem is gelukkig naar tevredenheid opgelost

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk en goede service

Vriendelijk en goede service

 • Aanbevelen? Ja
10

Heldere communicatie, duidelijk over afspraken en bedragen.

Zoals hierboven omschreven was de communicatie vanaf het begin helder en kreeg ik duidelijke info over voorwaarden en bedragen en zijn alle afspraken keurig nagekomen zoals afgesproken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect!

De communicatie, het restaureren van het bestaande monument, het maken van de nieuwe inscriptie, het plaatsen van het monument, het was allemaal perfect! Mooi om een heel verdrietige periode zo te kunnen afsluiten. Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
7

Het geleverde materiaal en eindproduct was prima, de levertijd vond ik tegenvallen

Goed.

 • Aanbevelen? Ja
9

Mooi traditioneel bedrijf.

Prettige ontvangst en benadering. Eerlijk advies en plaatsing van de steen zoals aangegeven,

 • Aanbevelen? Ja
6

te weinig communicatie

Ons verzoek was duidelijk om ingelicht te worden wanneer de steen van ons moeder geplaatst zou worden. Echter kregen we de factuur en een foto van de geplaatste steen toegestuurd. Dit vonden wij niet netjes.

 • Aanbevelen? Nee

Over Steenklip gedenktekens

Nederland heeft al eeuwen een rijke traditie op het gebied van ambachtelijke steenhouwerijen. Bedrijven die gespecialiseerd zijn in het toepassen van natuursteen op een aantal uiteenlopende gebieden. De Steenklip Gedenktekens is zo’n bedrijf. Voortgekomen uit een steenhouwerij begonnen in 1840, is de onderneming uitgegroeid tot marktleider op het gebied van gedenktekens voor begraven en cremeren. Of het nu gaat om de laatste rustplaats van een individueel persoon, of om een familiegraf. Om een eenvoudig gedenkteken, of om een exclusief monument waardoor het unieke karakter van de overledene wordt vormgegeven.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd