Beste Maaike, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen. We zijn blij om te horen dat alles naar wens is en wensen u veel voetbalplezier toe. Met vriendelijke groet, Ellen van team Herqua
Beste Micah, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen. We zijn blij om te horen dat alles naar wens is en wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Ellen van team Herqua
Beste Richard, We zijn blij om te horen dat alles naar wens is! We wens u veel plezier met uw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Ellen van team Herqua
Beste Monique, Ik zie dat de zwembrillen inmiddels van de site zijn gehaald. Nogmaals onze excuses van het niet kunnen leveren van de gewenste producten. Met vriendelijke groet, Ellen van team Herqua
Beste Veerle, Fijn om te horen! We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Ellen van team Herqua