Bestellen via de site en later ophalen bij de winkel. Top geregeld.
Goede service en snelle levering.
Direct geholpen, vriendelijk personeel
Het online gestelde product lag zeer snel klaar om af te halen en voldeed volledig aan de verwachtingen
Wij hadden snowboots besteld en we moesten er 3 dagen op wachten en was op de site niet aangegeven dat we het uit de winkel konden halen. En dan krijg je zelfs nog niet eens het juiste bedrag retour.
Geen cliqgear troley maar een goedkopere kopie geleverd !
snelle levering en perfecte pasvorm
Goed geregeld.
Bestelling kwam goed aan ,goed verpakt. Artikel Zag er goed verzorgd uit.
Super ervaring, online besteld en binnen een paar uur ophalen bij de winkel. Ik had alleen graag een bevestiging e-mail willen ontvangen zodat ik wist dat mijn bestelling al klaar lag.
Fijne service
Zie boven
Helaas te laat voor het schaatsen
schaatsen besteld, de volgende dag konden we deze in de winkel al ophalen.
Hele snelle en vriendelijke service
Zoals altijd perfect, makkelijk je bestelling doen & snel kunnen ophalen. Super dus!
Goede ervaring, ga er zeker weer naar toe!!!
De laarzen waren snel binnen. Mooie laarzen, goede prijs. Alleen klopte de omschrijving niet helemaal. Er staat 'Nijdam' bij, maar dat klopt niet. En ze vallen klein, dat zou ik in de omschrijving zetten.
Wasmiddel en inpregneer werkt super goed bij alle winterjassen en skibroeken. Super blij met de skisokken van Falcon
Klik & collect werkte super! Fijne winkel met toffe merken. Hoop binnenkort op fysieke winkeltijd.
Verpakking onder de maat. Snowboardboots in een (te) grote doos gestopt, zonder enige bescherming van de producten. Snowboardboots zelf waren wel prima, echter wel enige slijtage plekken door het rond slingeren in de te grote doos.
Mooi ruim assortiment
Heb deze winkel al heel klantvriendelijk ervaren . Mooie artikelen , goede keuze .
Ik had schaatsen besteld in de ijsgekte, de schaatsen waren er in no time, schaatsen van goede kwaliteit