Beste Robert, Fijn om te horen dat alles naar wens is! Wij worden ontzettend blij van dit soort reviews. Met vriendelijke groet, Ellen van team Herqua Sports
Beste Eline, Wat jammer dat je bij ons niet de juiste hardloopschoenen hebt kunnen vinden. Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom in onze winkel in Hoogeveen voor een gratis voetmeting en het beste advies voor de juiste hardloopschoenen. Met vriendelijke groet, Ellen van team Herqua
Beste Stephan, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is! Met vriendelijke groet, Ellen van team Herqua
Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Ellen van team Herqua
Beste Tynisha, Bedankt voor uw feedback! Dit had inderdaad iets beter gecommuniceerd moeten worden. Excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Ellen van Team Herqua