Betrouwbaar en Snel

Ik had perongeluk de verkeerde maat besteld, dus ik moest mijn schoenen terug sturen. Binnen twee dagen had ik een mail dat ze mijn retour ontvangen hadden en nog eens twee werkdagen later had ik mijn geld terug. Heel fijn dat het zo snel ging. Inmiddels heb ik mijn nieuwe schoenen ook ontvangen. Fijn, dank je wel

• Beschrijf uw ervaring met het product Goede service

Snel en vlotte afhandeling

Mijn eerste bestelling ging super vlot

• Beschrijf uw ervaring met het product Zoals beschreven

Snel en keurige verzending

Mooi aanbod, snel en keurig geleverd. Aanradar

• Beschrijf uw ervaring met het product Kwaliteitsproduct

Reactie van het bedrijf

Beste Robert, Fijn om te horen dat alles naar wens is! Wij worden ontzettend blij van dit soort reviews. Met vriendelijke groet, Ellen van team Herqua Sports

Onlangs heb ik hardloopschoenen besteld. Helaas was het niet de goede schoen voor mij, maar de goede punten van Herqua zijn: het mooi assortiment, de snelle levering en retourproces! Ik zou hier zeker weer bestellen!

Reactie van het bedrijf

Beste Eline, Wat jammer dat je bij ons niet de juiste hardloopschoenen hebt kunnen vinden. Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom in onze winkel in Hoogeveen voor een gratis voetmeting en het beste advies voor de juiste hardloopschoenen. Met vriendelijke groet, Ellen van team Herqua

Goed product, slecht verzonden

Mijn bestelling kwam in een zwaar beschadigde doos, waardoor er ook een lichte beschadiging op mijn bestelde item zat. De manier hoe hiermee omgegaan was vond ik niet echt klantvriendelijk.

alles zoals aangekondigd

draag de schoenen sinds een week. Alles perfect

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product zeer licht en comfortabel

Reactie van het bedrijf

Beste Stephan, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is! Met vriendelijke groet, Ellen van team Herqua

Snelle levering, product conform website advertentie

Niet mijn gebruikelijke adres om online te kopen maar deze eerste ervaring was positief ! Goede prijs en er werd snel geleverd.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Bekend merk, al jaren goede ervaring.

Topservice

Snelle levering van het product. Helaas moest ik de schoenen terugsturen. Geld werd zonder probleem teruggestort.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Vermelde maat was perfect. Kleur viel wat tegen.

Heel goed.

Het was een snelle levering en het productieproces was precies zoals beschreven.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Zeer goed.

Service!

Mooie aanbiedingen, goede service. Bestelling is met zorg in behandeling genomen, goed verpakt. Levering van de bestelling is snek.

• Beschrijf uw ervaring met het product Tweka badpak

• Beschrijf uw ervaring met het product Uitstekend

goed maar ook weer niet

Voor het eerst een bestelling geplaatst en het ging al fout. Een broek was niet meer leverbaar, dus dat was al heel erg jammer om te lezen via de mail. De mail was professioneel en duidelijk. En de oplossing tot terugbetaling was fijn om te lezen. Toen ik mijn pakje opende kreeg ik maar 1 schoen binnen van een kindersportschoen. Ik natuurlijk bellen naar de klantenservice. En de mevrouw die de telefoon opnam heeft mij vriendelijk te woord gestaan en ook teruggebeld, dat ze het rechterschoen had gevonden. Moet wel zeggen de levering was snel. Zal ik nog een keer bestellen, ik denk het niet.

Simpel, snel, goed!

Makkelijk te bestellen. Snel geleverd. Goed product, voor een scherpe prijs.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Prima. Fijne hardloopschoen.

Snelle levering, mooi product

Klantenservice goed bereikbaar en goed geholpen, snelle levering

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Mooie schoen, wel wat stug

Snelle en nette levering

Zou hier zeker weer bestellen

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Mooie schoenen, ben dik tevreden

Makkelijke site, snelle levering

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Nog niet aan gehad

Levering super

• Beschrijf uw ervaring met het product Goed

Ging vlot en snel

• Beschrijf uw ervaring met het product Top

Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Ellen van team Herqua

Alles goed en snel geregeld volgens afspraak

Fijn bedrijf

• Beschrijf uw ervaring met het product Erg goed

• Beschrijf uw ervaring met het product Prima

Heel tevreden

Alles is goed binnengekomen, mooi assortiment aan sneakers, dit was mijn eerste aankoop bij Herqua maar zal zeker niet de laatste zijn.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Mooi product ook hier ben ik heel tevreden over

Lang wachten

We hebben 5 maanden gelden in de winkel bestel maar daar kregen we 2 keer te horen dat we gebeld werden maar er is nooit gebeld en dan bestelen online en is het shirt binnen 2 dingen binnen

Reactie van het bedrijf

Beste Tynisha, Bedankt voor uw feedback! Dit had inderdaad iets beter gecommuniceerd moeten worden. Excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Ellen van Team Herqua

Snel geleverd, product conform verwachting

Ik ben tevreden !

Snelle levering , goede kortingscode en kwaliteit

• Beschrijf uw ervaring met het product N.v.t.

Uitstekende levering met de juiste product precies wat ik zocht