Pluspunten

prettige website. goede prijzen. snelle levering. goede ervaring met online shoppen.

Pluspunten

Mooie merken

Pluspunten

Snelle klantenservice! Meteen bericht terug op een reactie op de website. Ook te bereiken per telefoon (op een vrijdagmiddag). Vriendelijk! Met aandacht opgestuurd.

Pluspunten

Overzichtelijke site

Vond het niet prettig om n shirt te krijgen die vol met foundation vlekken zit. Heb het wel eruit gewassen , maar toch

Was perfect

Pluspunten

De volgende dag geleverd, mooie skibroek helaas de maat niet goed ingeschat, direct gratis en gemakkelijk retour en nieuwe bestelling geplaatst. Zeker een webwinkel om aan te bevelen! Wij bestellen hier zeker vaker!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik werd door een vriendelijke dame te woord gestaan aan de telefoon.

Ik had online een broek besteld, die niet meer op voorraad bleek. Hiervan kreeg ik geen bericht totdat ik zelf belde of hij nog verstuurd zou worden. Gelukkig had ik nog net voldoende tijd om ergens anders een broek te bestellen voor mijn vakantie.

Pluspunten

Snelle afhandeling.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

assortiment

online bestelling geplaatst vandaag langs geweest om het op te halen maar was niet voorradig beetje slordig had dan ff wat laten weten of blokkeer het artikel online

Pluspunten

Snelle en keurige levering. Product paste niet, maar verwacht nog wel eens iets anders te bestellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestellen ging makkelijk, goede merken met redelijke prijzen

Adresgegevens waren niet volledig voor DPD-post (huisnummer ontbrak, terwijl dit wel goed op de bestelling stond) daardoor heeft mijn pakket onnodig vertraging opgelopen. DPD heeft ook niet gebeld toen ze in de buurt waren, ondanks dat mijn telefoonnummer bij Herque bekend was. Tip: meer foto's op de webshop plaatsen. Doordat er alleen een foto van de voorkant van de bestelde witte skibroek stond, wist ik niet dat de achterkant helemaal zwart was, anders had ik nooit besteld. Zonde van tijd en geld

Pluspunten

Snel en accuraat

Voor deze eerste bestelling geen aandachtspunten!

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering Up to date beschikbaarheid op de site Bij retourneren snelle afhandeling en geld terug

Bericht van retour ontvangen geven.

Pluspunten

Snel & netjes ingepakt

Foto's webshop

Pluspunten

Te leveren produkten beter controleren op de maat en de beveiliging

Pluspunten

Snelle levering!!

Naamsbekendheid

Pluspunten

Klantvriendelijk en snelle service

Pluspunten

Snel verzonden en prima berichtgeving

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Wel bevestiging betaling ontvangen - daarna ook (snel) een track & Trace code. Vervolgens gebeurt er niets, wordt er niets geleverd. Daarna contact opgenomen - maar er wordt niet gereageerd!

Schutstraat 79-81

7907 CB Hoogeveen