Pluspunten

is best netjes hoor. geakke ****. veel kortingen

niet zo veel

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Duidelijke site. Bij beschadigde bestelling word onmiddellijk alles in het werk gezet om teleurstellingen te voorkomen.

Na een berichtje owv beschadigde bestelling, werd onmiddellijk alles in het werk gesteld om ons, kosteloos, te helpen. Ontvingen een vriendelijke mail en voorstellen om alles recht te zetten. Dat is pas service. Wij gaan in de toekomst zeker nog bestellingen doen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering, prima kwaliteit. N.B.: het aantal sterren is uitsluitend laag vanwege de overdadige verpakking. Ik ben erg blij met de handschoenen, precies wat ik nodig heb!

Had 1 paar handschoenen nu echt geleverd moeten worden in een grote doos én een grote plastic zak? Verspilling van materiaal+onnodige milieuvervuiling.

Pluspunten

Hallo. De service en webshop zijn goed en duidelijk

Pluspunten

Pluspunten

goede spullen goede kwailteit

Pluspunten

Gemakkelijke website en snel besteld.

Pluspunten

Snelle levering!

nvt

Pluspunten

ok

geen

Pluspunten

Twee jaar geleden een battalion snowboard gekocht bij herqua. Een geweldig board, maar door intersport in Oostenrijk kappot geslepen doordat men daar niet wist hoe dit board geslepen moest worden (wij laten vanaf nu onze boards alleen slijpen/waxen bij Herqua). Intersport wilde de fout niet toegeven. Bij terugkomst in nl heeft Jan Willem ons geholpen en ervoor gezorgd dat we vanuit battalion een ander board gaan krijgen. Wij zijn super blij met deze klantvriendelijkheid en willen herqua (Jan Willem) dan ook bedanken! Tip voor eenieder, slijp/wax je board bij herqua, dan weet je zeker dat het juist wordt gedaan. Mvg Robert Bais

Pluspunten

Ik vond het geweldig, het was er zo en retourneringen gingen ook top

Pluspunten

Pas eenmaal een bestelling gedaan, maar deze service was erg goed en snel.

Pluspunten

Veel A-merk artikelen voor een lage prijs

Pluspunten

Ik had paar schoenen besteld en voordat ik de oude had weggooit stonden ze al bij mij op de stoep van de DPD.

geen

Pluspunten

Top, snelle levering en mooi assortiment met top merken en ook leuke aanbiedingen

Ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, mooi aanbod van producten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer goedkope producten en goede sales!

maak de website HTTPS zodat deze vertrouwd is door google

Pluspunten

mooie goed ingerichte zaak, ben goed geholpen toen ik een skibroek kocht bij jullie.

geen, althans niet dat ik vind.

Pluspunten

Vriendelijk personeel, wat de tijd voor je neemt, en verstand van zaken heeft. Service is geweldig, ze reageren snel en adequaat op vragen via contactformulier.

Schutstraat 79-81

7907 CB Hoogeveen