Snel geleverd voor een nette prijs

Snel geleverd voor een nette prijs

Leuke broek

Levering is prima alleen de maatvoering klopt niets van. Had een maat m besteld maar was naar mijn idee maat L Heb deze inmiddels weer retour gestuurd.

• Zou u het product aanbevelen? N.v.t.

Aankoop prima verlopen van bestelling tot levering

Alles prima verlopen.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Nog maar net uit de doos gehaald maar volgens de dochter zijn de nieuwe sneakers perfect.

Snel en efficiënt

Eenvoudig besteld, snel geleverd

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Enquête te vroeg want product nog niet gebruikt. Maar komt vast goed
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Mooi product aangeschaft voor een goede prijs!

Makkelijk te bestellen via de webshop en snel geleverd! Heel fijn!

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Mooi product voor goede prijs

Snel en netjes

Snel en netjes geregeld. Vriendelijke mensen

• Beschrijf uw ervaring met het product Mooie polo
  • Zou u het product aanbevelen? N.v.t.

Uitstekende service en snelle levering.

Uitstekende service en snelle levering.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Jurken van Zoso gekocht. prima pasvorm en materiaal.
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Snelle levering tegen goede prijs

De enige winkel die mijn gewenste schoenen nog in de juiste maat had, tegen een goede prijs (in de aanbieding!). Ze werden ook heel snel geleverd. Enige minpunt is dat ik ze niet op een afhaalpunt kon laten bezorgen.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Ik moet de schoenen nog een beetje inlopen maar verder prima.

Duidelijk en snel

Besteld online en supersnel in huis. Mooie producten!

Teleurstellend

Techniek in het kader van voorraadbeheer van de webshop werkt blijkbaar niet. Ik bestel een afgeprijsde zonnebril. Betaal. Wacht een aantal dagen. Geen bericht of update. Bellen met de winkel na 4 dagen. De lijn voor webshop blijft in ‘in gesprek toon’ - winkel gebeld, doorverbonden, na een aantal minuten in de wacht te woord gestaan door een medewerker. Verhaal uitgelegd. Medewerker:’Ik zie dat dit artikel niet meer op voorraad is en ook niet meer komt. Heeft u hier geen email over gehad?’ Nee, niets ontvangen. ‘Wij storten het bedrag terug. Fijne dag.’ Einde gesprek. Vreemd en teleurstellend.

• Zou u het product aanbevelen? N.v.t.

Goede en actieve klantenservice !

De klantenservice was nodig ivm omruilen. Verliep soepel en prettig. Product was van Rogelli

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Rogelli is 1 merk maar elke shirts valt net even anders

Tevreden

De aankoop ging soepel, op tijd ontvangen en achteraf betalen was fijn. Ik had 2 paar schoenen besteld, maar wist niet welke maat het beste zou zijn. Kortom, een prima koopervaring.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product De schoenen lopen lekker

Fijne service

Veel keuze in artikelen van mooie merken, goede prijskwaliteit en vooral fijne klantenservice. Ook leuk de kortingskaart van €7,50 de je bij elke levering krijgt. Ga zo door!

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Mooie kwaliteit.
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Snelle levering tegen een aantrekkelijk prijs!

Omdat ik een enthousiaste wandelaar en fan van Lowa wandelschoenen / bergschoenen ben en via internet op zoek was naar onderhoudsmiddelen en reserve veters van dit merk, kwam ik bij toeval op de website van Herqua Sports terecht. Hier vond ik direct alles wat ik nodig had en mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd. In middels heb ik uitgebreid in de webshop rondgeneusd en was onder de indruk van het uitgebreide assortiment aan sportartikelen en vrijetijdskleding die er aangeboden wordt. Ik denk dat ik hier nog vaker terug zal komen.

• Beschrijf uw ervaring met het product Volledig tevreden

Snel contact

Had een artikel besteld, dat niet meer op voorraad was. Het bleef nog wel op de site staan. Kreeg vrij snel een mail met verontschuldigingen en dat mijn geld zo snel mogelijk werd teruggestort. Dat is ook gebeurd

• Zou u het product aanbevelen? Nee

Straight forward

The whole process of buying and receiving the product was smooth and fast.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Product is exactly what I expected.

Goede prijs.

Toevallig ontdekt, mooie korting.

Snelle en goede service

Nieuwe hardloopschoenen gekocht met korting. Ik wist de maat en welk merk ik wilde hebben en de volgende dag had ik de schoenen in huis. Als ik in Hoogeveen ben, ga ik zeker de zaak bezoeken.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product wat een openbaring!

Zeer slecht

Polo besteld is mijn maat er niet meer. Vraag ik om een alternatief ja die is er alleen wel het vijfvoudige afrekenen. Op de mail wordt vervolgens niet meer gereageerd eerste en de laatste keer dat hier iets bestel

• Beschrijf uw ervaring met het product Waardeloos
  • Zou u het product aanbevelen? Nee

Goede kwaliteit en snelle levering

• Zou u het product aanbevelen? Ja

Blij met de snelle levering en goede kwaliteit

Zoals hierboven ik ben blij met mijn schoenen, snelle levering en de kwaliteit is super.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product lopen heerlijk en zijn licht

Perfecte transactie

Zowel het aankoopproces als de levering van de schoentjes is perfect verlopen. Top!

• Beschrijf uw ervaring met het product Perfect

uitstekend

vlotte levering, goed product ontvangen. Ook bij evt retour snel geleverd

• Beschrijf uw ervaring met het product PRIMA

Voor herhaling vatbaar

Goede voorraad, makkelijk te bestellen en binnen 24 uur in huis. Precies wat je wil.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Cloudfoam is heerlijje zool voor wandelen

Ruim aanbod

Goede en vlugge levering. Prijstechnisch inorde. Ruim aanbod