Goede communicatie, levering en product
Prima en vlotte service
Goede en snelle informatie gekregen over het product voor de aankoop. Mooie promotie prijs en snelle levering.
Goede service over een vraag over een product!
Had veldkorfbalschoenen gekocht voor mijn zoon, ik let tegenwoordig erop, dat de zolen eruit gehaald kunnen ivm steunzolen. We hebben vaker die merk schoenen gekocht, en dat ging prima. Deze paar niet, dat kan, gebeld en we kregen een rare reactie, kunt ook de zool helemaal verwijderen. Heb je een open schoen. We konden de schoenen op die reden niet terug sturen. We hebben het wel gedaan. Hopelijk krijgen we het geld terug.
Vervelend om te horen dat het niet naar wens was. Mocht ik nog iets voor u kunnen betekenen dan hoor ik het graag! Met Vriendelijke Groet, Elmar [email protected]
Ik had scheenbeschermers besteld en vervolgens krijg ik een mail dat ze er niet meer zijn.
snelle en correcte levering
Ik zocht padelrackets voor een ander. Met de geringe informatie die ik had heb ik goed en gericht advies gekregen. De rackets werden snel geleverd. De rackets bevallen zeer goed.
Ik had een jurkje besteld. Toen ik het kreeg zat er geen centuur bij die er wel bij hoorde. Direct een mail gestuurd. Geen reactie! Gisteren dan toch zelf telefonisch contact gezocht. Contact gehad met Manouk excuses dat het fout was gegaan. Kwam doordat de inpakkers kleine plaatsjes hadden van het kledingstuk!!! Ik vraag me werkelijk af hoe er daar gewerkt wordt want dat is toch echt geen excuus. Maar ik mocht het terug sturen zonder retour kosten. Ik had een korting opgebouwd van vorige aankoop. Deze zou ik per mail opnieuw krijgen. Ook niet ontvangen. Wederom niet. Mijn ervaring met jullie is niet 1 maar gewoon 3x niet goed geweest. Slechte service.
Onze excuses! Soms duurt de verwerking van een kortingscode wat langer, maar deze hebben wij u gemaild twee dagen geleden. Hopelijk hebt u deze in goede orde ontvangen. Wij vinden het erg vervelend dat het zo gelopen is en dit is natuurlijk niet onze normale gang van zaken. Wij zijn bereid met u te zoeken naar een passende oplossing om het toch naar tevredenheid op te lossen. Hierover hebben wij u gemaild, dus wij horen graag van u mocht u hiervoor openstaan. Groet, Team Herqua.
heb het product niet ontvangen omdat jullie het niet konden leveren. heb wel direct geld terug gestort gekregen, maar denk wel als het uitverkocht is haal het even van de site en laat mensen niet kunnen bestellen.
Onze excuses! Helaas komt het met hoge uitzondering soms voor dat een product in de winkel en webshop bijna tegelijk wordt verkocht en kunnen wij soms het product niet leveren. Groet, Elmar, Team Herqua.
Vv
Duidelijke website, met snelle levering en goede service. Helaas was het product te groot (heb je altijd met skeelers - of het is te klein/groot). Maar in de doos, was gelijk al aan gedacht om een retourlabel sticker bij te voegen. Dit was heel fijn, heb het gelijk terug in de doos gedaan en kunnen retourneren. Top service en winkel. Jammer dat het ver weg is, anders was ik in de winkel langs geweest om diverse skeelers te passen.
Correcte service
Prima prijs. Goed verpakt. Top!
Leuke hippe schoenen besteld, levering ging snel en product voldoet aan de verwachting.
Product ontvangen als omschreven. Maar past precies.
Beetje opdringerig met beoordelingen maar een mooi product die er snel is.
Snelle levering en fijne website om mee te werken
Verkeerde/ander product ontvangen dan besteld, daarop contact opgenomen met de klantenservice welke streven om binnen 24u te antwoorden. Ondertussen zijn we ruim 5 dagen verker en komt er totaal geen reactie terug. Nu zit ik met een product waar ik niets aan heb, zonde van mijn geld...
Onze excuses! De mail is er op een of andere manier tussendoor geglipt, waardoor het ons niet gelukt is om binnen 24 uur te reageren, maar inmiddels heeft u reactie van ons gehad. Groet, Elmar, Team Herqua.
Product snel geleverd en goed verpakt. Na ontvangst verzendbevestiging kon men de verzendgegevens alsnog voor me aanpassen
Goede service en snelle levering
Super comfortabel schoenen!
1 van de weinige zaken met mijn maat, 48,5, Lowa wandelschoen. Goede, en snelle verzending.
Prima, snel geleverd, prima verpakt