Beetje opdringerig met beoordelingen maar een mooi product die er snel is.
Snelle levering en fijne website om mee te werken
Verkeerde/ander product ontvangen dan besteld, daarop contact opgenomen met de klantenservice welke streven om binnen 24u te antwoorden. Ondertussen zijn we ruim 5 dagen verker en komt er totaal geen reactie terug. Nu zit ik met een product waar ik niets aan heb, zonde van mijn geld...
Onze excuses! De mail is er op een of andere manier tussendoor geglipt, waardoor het ons niet gelukt is om binnen 24 uur te reageren, maar inmiddels heeft u reactie van ons gehad. Groet, Elmar, Team Herqua.
Product snel geleverd en goed verpakt. Na ontvangst verzendbevestiging kon men de verzendgegevens alsnog voor me aanpassen
Goede service en snelle levering
Super comfortabel schoenen!
1 van de weinige zaken met mijn maat, 48,5, Lowa wandelschoen. Goede, en snelle verzending.
Prima, snel geleverd, prima verpakt
Betrouwbaar! Altijd snelle levering. Prijs kwaliteit verhouding prima. Overzichtelijke website. Betalingen kunnen ook naderhand.
Zeer tevreden. Uitgebreid assortiment en snelle levering.
Kwamen alle afspraken prima na.
Snelle verzending
Heel goede Artikel, top Service,super snel. WS zeker niet de laatste keer. Heel erg bedankt!!!!
Snelle levering !
Mooie site, duidelijk
Snel in huis. In vergelijking, de goedkoopste. Goede correspondentie
Via beslist.nl besteld. Keurig bezorgt Helaas was het vest een maat te klein. Pakket retour gestuurd, wacht nu nog op een reactie van ontvangen.
Het was de eerste maal dat ik een bestelling plaatste en alles is perfect !
Goede kwaliteit snel geleverd en hele fijne afrondeling ben heel tevreden .
Als men een bestelling plaats en krijgt een totaal andere kleur is dat niet conform.
Goede service per mail en snelle verzending! Ik ben enthousiast.
Heb 2 dezelfde badpakken gekocht in2 verschillende maten zodat ik kon passen. Ten eerste was het badpak nergens goedkoper, ten tweede ging retourneren makkelijk (kost €3,95 maar dan nog was het goedkoper), en het geld van het geretourneerde badpak had ik heel snel terug.
Makkelijk om de bestelling te plaatsen en de wandelschoenen bevallen goed