De artikelen waren zoals beloofd snel geleverd. Alles was keurig verpakt. Ik zou deze zaak zeker aan mijn familie, vrienden en collega’s aanraden. Heel veel dank!
Heerlijke sneakers gekocht
Snelle levering, goed op de hoogte gehouden van de verzending en verwachte levering en goede kwaliteit!
Goede prijs/kwaliteit en snelle levering
Snel geleverd, duidelijk communicatie, kort gezegd prima geregeld en voor herhaling vatbaar!
Mooie prijs kwaliteitsverhouding. Netjes geleverd met draagtas wat ik niet had verwacht.
Nieuwe zomer jas! Groot aanbod en netjes de volgende dag in huis.
artikel op tijd ontvangen. Fijn zaken doen.
Ik had Beige schoenen besteld: en zonder overleg zijn bruine geleverd. Ook op de pakbon stond duidelijk ‘beige’
Beste, Wat vervelend om te horen dat dit gebeurt is! Misschien kunnen wij samen uitzoeken wat hierin mis is gegaan en een oplossing bedenken! Als u daar belang bij heeft mag u mij altijd mailen. [email protected]
Trui besteld Fijne website snel geleverd
Niks te klagen! Perfect! Netjes! En snel!
Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding! Hier bestel ik zeker meer!
Bestel een leuke strand jurk, kan maat en alles invullen, krijg hiervan bevestiging. Maar krijg uiteindelijk heel andere bestelling. Dus terug gedaan naar winkel, waar ze meedeelde dat het een model van vorig jaar was. Dus snap niet hoe ik deze dan wel kon bestellen, dat hij nog voorkwam in bestand. Nu moet ik mijn geld nog retour ontvangen op mijn rekening. Ben benieuwd hoe lang dat duurt! Erg jammer dit, was voor de 1e keer dat ik iets bij jullie bestelde.
Dag Sylvia, Erg vervelend dat uw ervaring bij ons zo slecht was... Vaak kan dit voorkomen als producten veranderd worden door producenten, maar wel het zelfde artikel nummer behouden. Des al niet te min, lost dat niks voor u op. Vaak duurt de terugbetaling een aantal werkdagen voordat het bijgeschreven staat. Is er voor u een mogelijkheid om het op te lossen? U mag mij hierover altijd mailen! [email protected]
Vlotte website met uitgebreide collectie van merkartikelen. Snelle levering en goede communicatie. Ook zeer vlotte retour regeling en terugbetaling, voor ons een absolute aanrader.
Had vorige week een bestelling geplaatst. De communicatieservice was zeer goed, werd goed op de hoogte gehouden van de “status”. Bestelling was goed en zorgvuldig verpakt. Bezorging was eveneens snel. Was zou enthousiast over het product (kwaliteit, prijs) en de service (communicatie, e.d.) dat ik direct een tweede bestelling heb geplaatst. Deze is inmiddels ook ontvangen wederom; klasse! Ik moet mij nu inhouden om niet weer een bestelling te plaatsen , Herqua is voor mij zeker een blijvertje. Goed assortiment, service en kwaliteit hou dat alsjeblieft vast!
Alles zoals omschreven en vlotte levering
Vorige week een leuk outfit besteld! ik kom al jaren bij Herqua en tot mijn verbazing een hele grote collectie dameskleding. Erg blij met mijn nieuwe outfit van Fabienne Chapot :)
Voor 16 uur bestelling geplaatst, dag nadien in huis. Na een week nog niets ontvangen. Herqua Sport beantwoord mijn e-mail dat ze dit erg vinden en hopen dat het snel geleverd wordt. En dat was het!
Correct snel en alles volgens afspraak.
Beste Karin, Wat super fijn dat u zo'n positieve review achter laat!
Snel fijne site
Tevreden met mijn bestelling. Echter ik had een jurkje van Fabienne Chapot besteld. Deze zijn heel gevoelig voor haakjes etc. De doos was beschadigd en gedeeltelijk open en het jurkje zat er los in. Dus misschien is het handig om de jurkjes in een zakje in de doos te doen. Nu is het bij mij goed gegaan, maar je weet het nooit.
Beste, Bedankt voor uw positieve review! Het is zeker een goede tip die ik ga mee geven aan mijn collega's! Gelukkig is het bij u wel goed gegaan.
En snelle bezorging
Wat ik totnutoe ondervonden heb is het een prima bedrijf
Ik vond alleen de verpakking erg beschadigd. Mijn broek zat niet in een stevige doos. Misschien is een stevig tasje wat brievenbus post handiger als het artikel licht en klein is. Voor de rest was ik heel blij met de broek. Groetjes Rita
Bedankt voor uw positieve review! Ik ga uw advies zeker doorgeven aan mijn collega's.