Ontzettend vriendelijk en hulpvaardig personeel bij de klantenservice. Zeer Oplossingsgericht
Slippers waren er snel maar helaas zaten ze niet lekker en heb ik zemelen retourneren. Heb overigens nog niet mijn geld terug dus ff afwachten
In een woord goede verzending Wel iets langer dan bij een ander maar dat zie je als je bestelt Zeker een aanrader
Over deze winkel en werknemers niets dan goeds. Goede bereikbaarheid, prettige communicatie en goede service. Heel blij met de mooie Meindl wandelschoenen.
Perfecte site en goed omschreven! Enkel de verpakking kon beter: gewoon los in bruine envelop!
Bikini is niet geleverd omdat 1 item niet voorradig was. Telefonisch keurig afgehandeld door Herqua sports.
Goede overzichtelijke site.. Snelle levering...
Snelle levering, de volgende dag in huis met kortingskaart voor een volgende aankoop.
Alles netjes en op tijd geregeld. Schoenen zitten lekker. Ben er erg blij mee
Makkelijk online besteld bestelling goed geleverd (bij afwezigheid bij pick-up af te halen) e-mail kwam in spam! Naar de klantenservice was goed te bereiken dus al m’n vragen over de levering waren alsnog goed beantwoord. Product goed verpakt en
alles prima
Super service
Snelle levering en prima service.
snelle levering en vlotte afhandeling na vraag via e mail
Zo hoort het!
Snelle levering, zeer mooi verpakt! Dank je!
De artikelen waren zoals beloofd snel geleverd. Alles was keurig verpakt. Ik zou deze zaak zeker aan mijn familie, vrienden en collega’s aanraden. Heel veel dank!
Heerlijke sneakers gekocht
Snelle levering, goed op de hoogte gehouden van de verzending en verwachte levering en goede kwaliteit!
Goede prijs/kwaliteit en snelle levering
Snel geleverd, duidelijk communicatie, kort gezegd prima geregeld en voor herhaling vatbaar!
Mooie prijs kwaliteitsverhouding. Netjes geleverd met draagtas wat ik niet had verwacht.