Mooie artikelen, mooie site en snel bezorgd!
Eerst telefonisch contact gehad over mijn keuze en vriendelijk en met kennis van zaken behandeld. Vervolgens de bestelling geplaatst en deze is keurig op de afgesproken tijd geleverd.
Snelle service en levering
Afspraken nagekomen,artikelen zoals afgebeeld en beschreven.
Goede communicatie en snelle services
Alles op en top geregeld. Gemakkelijk bestellen en prima communicatie. Een aanrader !
Hygcv
Besteld voor een prima prijs en de volgende dag netjes verpakt bezorgd.
Van aanmelden tot uitlevering alles goed verlopen en een mooie prijs.
Klantenservice heeft geen excuses aangeboden en zeiden alleen dat ik ze terug kon sturen en mijn geld terug zou krijgen. Jammer dit was mijn eerste bestelling bij jullie en ik zou niet nog een keer bestellen.
Vervelend om te zien dat wij zo'n recensie krijgen. Wij hebben meerdere malen mail-contact gehad en geprobeerd een oplossing te zoeken. Met een compensatie ging u helaas niet akkoord, hierna hebben wij aangeboden de schoenen kosteloos te retourneren. Tot op heden hebben wij verder nog niks van u gehoord. Jammer van de beoordeling, we hopen het nog samen met u te kunnen oplossen. U mag mij altijd nog een mail sturen naar [email protected]
Besteld en volgende dag al netjes in huis!
Fout racket binnen gekregen en veel te laat
goede info en service
Er was 1 product uitverkocht waarover gelijk een mailgestuurd werd. Het geld werd direct weer teruggestort. Goede service
Het bestellen ging heel goed en de schoenen werden snel geleverd.
Product snel thuis geleverd naar tevredenheid. Duidelijk emails/track en trace.
Prima racket, maar ik heb wel de bespanning vervangen.
Alles ging goed maar het was onduidelijk wanneer ik het zou ontvangen
Snelle reactie op vraag, snelle verzending en producten zoals omschreven.
Mijn ervaring is tot nu toe goed hoop dat ik op mijn opmerking over broek antwoord krijg . Grt rosella
schoenen bleken niet goed te passen, geld zeer snel retour ontvangen, chapeau voor jullie!
Artikelen mooi. Helaas had ik me vergist in het model. Dus toch maar retour. Ik had niet in de gaten dat t een DPD punt moest zijn dus post NL kon me niet helpen. Een dorp verderop kon ik de retourzending kwijt
Geen problemen bij de levering van mijn hardloopschoenen. Zitten en lopen perfect.
Betrouwbare webshop. Bestelling keam snel.