Precies wat je als klant wilt. Bestellen en snel ontvangen.
Prima, geen op of aanmerkingen. Alles is duidelijk.
snelle levering, keuze ok
Aanbieding van 20% korting, alleen die bewuste dag, op wandelschoenen. Ik heb een bestelling geplaatst, omdat mijn vorige ervaring met Herqua sports goed was, en een paar dagen later krijg ik bericht dat de bestelling niet geleverd kon worden. Er worden excuses gemaakt en als "doekje voor het bloeden" krijg je 6% korting op je volgende bestelling. Dit slaat natuurlijk nergens op, er zou minimaal een aanbieding moeten zijn voor hetzelfde product met ook een eenmalige korting van 20%! Ik beveel jullie niet aan en doe ook geen aankoop meer op deze manier!
Originele beoordeling
Snel en goed verloop van de verkoop.
Bestelling goed ontvangen en snel geleverd! Ik had een maatje te klein besteld, via het retoursysteem dinsdag retour gedaan en donderdag had ik de nieuwe maat al binnen! Echt top! :)
Ik wilde nog wat toevoegen aan mijn bestelling en dat was zo geregeld en zonder gedoe, prettig zo!
Zie titel review
Tevreden over de aankoop. Goedkoopste prijs van de schoenen in kwestie, gevonden op het internet. Snelle levering. Goeie communicatie via email.
Stipt en correct geleverd.
Bestelling binnen enkele dagen in huis.Jammer genoeg moeten retourneren vanwege de maat en weer binnen enkele dagen mijn geld terug.Conclusie snelle afhandeling van levering en retourneren.
Vlotte service en bezorging van een golfhandschoen
Duidelijke webshop, snelle levering
Snel en goed
mijn online bestelling is goed afgehandeld door Herqua Sports. Kende de winkel niet maar was aangenaam verrast door de manier waarop de orderbehandeling en levering werd uitgevoerd. Fijn dat je steeds op de hoogte bent van de status van je bestelling.
Snelle levering voor een goede prijs
Snelle levering en d.m.v. mail op de hoogte gehouden wanneer het verzonden is en wanneer het bezorgd wordt. Top.
Fijn om te horen dat het zo goed beviel. Veel wandelplezier!
Heel blij met de snelle levering van mijn mooie Padel racket.
Goede schoenen, goede prijs, snel geleverd!
Duidelijke site, ideaal voor je sport- en leuke schoenen! Helemaal blij!
N.v.t
Een voor mij onbekende website maar ik ga zeker opnieuw bestellen. Vlotte afhandeling van de bestelling en een scherpe prijs!
Het bestellen ging soepel en snel. Helaas heeft DPD er volgens 4 dagen over gedaan om te leveren waardoor ik mijn jas te laat ontving voor wintersportvakantie. Herqua TOP DPD…. jammer