Super ervaring alles correct afgehandeld
Snel geleverd en snel het retour bedrag weer teruggestort
Snelle service, keurig verzorgd
Helaas via DPD niet geleverd was gewoon thuis en melde dat ik het bij pick up point moest ophalen. Vond dat dus heel bijzonder. Niemand te zien op camera bij de deur. Dat zou voor verbetering vatbaar zijn, andere vervoerder. Marion
Mijn bestelling was er binnen enkele dagen Leuke webshop
Snelle levering en een goede prijs voor één goed product
De gekochte spullen werden snel en netjes geleverd. Goede ervaring dus en zeker voor herhaling vatbaar.
Helemaal tevreden.
16:15 gebeld om te vragen of het pakketje morgen bezorgd kon worden, een kwartier later dan aanvankelijk de belofte is: "voor 16:00 besteld morgen in huis" Het is ze gelukt, helemaal top.
Aankoop en levering verliep op rolletjes.
Snelle levering. 2 paar schoenen werden echter in een volledig kapotte doos geleverd.
Tevreden terugkerende klant
Was zoals vermeld de volgende werkdag in huis. Aanrader!
Vlotte en nette levering van mijn bestelling.
De service van de pakket dienst is niet duidelijk en is niet de volgende dag zo als bij het bestellen is vermeld
Fijn om te horen! Veel plezier met uw product!
Was vlak voor mijn wintersport op zoek naar skiwanten die overal uitverkocht bleken in mijn maat. Op herqua.nl (sportwinkel die ik kende van mijn ouders in de buurt) was nog meer dan genoeg keuze en had het erg snel in huis. Zeer tevreden. Ben ook erg tevreden met de wanten.
Wat super fijn om te horen! Veel plezier van de wanten!
Alles oké verlopen. Niks op aan te merken.
4 dagen na mijn bestelling krijg ik een algemene mail waarin staat dat ik mijn geld terug gestort krijg. Of ik had het artikel retour gestuurd of het was niet leverbaar. Dit lijkt mij een vreemde manier van omgaan met ( nieuwe) klanten.
Wat vervelend om te horen dat dit zo slecht met u gecommuniceerd is... Het was bij deze schoenen het geval dat ze niet op voorraad waren wegens een voorraad fout aan onze kant. Misschien kunnen wij samen met u nog tot een passende oplossing komen? Of wat anders voor u betekenen? Als u daar belang bij heeft mag u een mailtje sturen naar [email protected]
Gewoon goed
Bedankt voor uw review! Fijn dat het product goed bevalt!
Snel geleverd. Goede prijs. Mooi vest.
Leuk dat u een review achter laat! Veel plezier van het vest!
Fijn en snel bezorgd
Bedankt voor uw review, veel plezier van het product!
Helemaal top
Snelle levering maar helaas niet wat ik besteld had! Wanten ipv de bestelde handschoenen gekregen. Helaas geen tijd om te ruilen ivm vakantie. De wanten gebruikt en deze bevielen gelukkig wel goed.
Beste, Dit is natuurlijk niet de bedoeling... Vervelend dat er het verkeerde product naar u opgestuurd is. Vind u het nog fijn om samen te kijken naar een eventuele oplossing? Dan kan u mij bereiken op [email protected] Met vriendelijke groet
Wij zouden vorige week Donderdag het pakketje zouden hebben moeten ontvangen .maar tot op heden nog niets ontvangen.
Goedendag, Vervelend om te horen dat het nog niet geleverd zou zijn. Ik heb u op de mail gecontacteerd over de status die bij ons bekend is van uw pakket. Mvg, Elmar [email protected]