Alles oké verlopen. Niks op aan te merken.
4 dagen na mijn bestelling krijg ik een algemene mail waarin staat dat ik mijn geld terug gestort krijg. Of ik had het artikel retour gestuurd of het was niet leverbaar. Dit lijkt mij een vreemde manier van omgaan met ( nieuwe) klanten.
Wat vervelend om te horen dat dit zo slecht met u gecommuniceerd is... Het was bij deze schoenen het geval dat ze niet op voorraad waren wegens een voorraad fout aan onze kant. Misschien kunnen wij samen met u nog tot een passende oplossing komen? Of wat anders voor u betekenen? Als u daar belang bij heeft mag u een mailtje sturen naar [email protected]
Gewoon goed
Bedankt voor uw review! Fijn dat het product goed bevalt!
Snel geleverd. Goede prijs. Mooi vest.
Leuk dat u een review achter laat! Veel plezier van het vest!
Fijn en snel bezorgd
Bedankt voor uw review, veel plezier van het product!
Helemaal top
Snelle levering maar helaas niet wat ik besteld had! Wanten ipv de bestelde handschoenen gekregen. Helaas geen tijd om te ruilen ivm vakantie. De wanten gebruikt en deze bevielen gelukkig wel goed.
Beste, Dit is natuurlijk niet de bedoeling... Vervelend dat er het verkeerde product naar u opgestuurd is. Vind u het nog fijn om samen te kijken naar een eventuele oplossing? Dan kan u mij bereiken op [email protected] Met vriendelijke groet
Wij zouden vorige week Donderdag het pakketje zouden hebben moeten ontvangen .maar tot op heden nog niets ontvangen.
Goedendag, Vervelend om te horen dat het nog niet geleverd zou zijn. Ik heb u op de mail gecontacteerd over de status die bij ons bekend is van uw pakket. Mvg, Elmar [email protected]
Degelijk product en degelijke service.
Dit was de eerste keer dat ik wat bestelde prima en snelle levering
Nvt
Duidelijk, correct, vlot, goede aanbieding en geen verassingen. Zeer tevreden.
Correcte en zeer vlugge levering. Correcte beschrijving van de producten en ook de maattabellen kloppen. Fantastische ervaring om bij jullie te bestellen.
Super mooie pully besteld van Kou sportwear. Snel en netjes geleverd. Goede communicatie. Ga vaker bestellen bij dit bedrijf.
Mijn bestelling kon niet volledig verstuurd worden maar door contact werd alsnog naar volle tevredenheid alles perfect verstuurd.
Kende dit bedrijf totaal niet maar vlotte bestelling en snelle levering verzekerd. Kledij goed verpakt. Goede prijzen.
Na bestelling werden de artikelen in korte tijd bezorgd. Helemaal volgens verwachting.
Nvt
Snel en goede levering. Veel keus en goede merken.
Besteld product was achteraf niet beschikbaar. Dit werd ook niet na de bestelling gemeld. Pas na mijn mail werd hierop gereageerd.
2 broeken besteld in maat S. Kreeg helaas maar 1 broek en dit was maat L. Toen belde ik, en werd erg makkelijk gedaan, stuur maar terug dan zoeken we de juiste maat. Heb er niet echt vertrouwen in dat ik die nog ontvang. Jammer.
Top, snelle levering, heldere communicatie.
Online een bestelling gedaan en alles verliep zoals het moest. Het pakketje was er snel. Nu lekker wachten op het goede weer om het artikel te dragen.