prima deskundige service en snelle levering

Tweede keer dat ik ski's heb gekocht. Vriendelijk aan de telefoon bij vragen, deskundig advies, Daarbij geen probleem om de ski's goed afgesteld binnen te krijgen en snel geleverd

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product voldoen aan verwachting

Vlot en vakkundig

Vlotte afwerking. Ook van retouren. Mijn complimenten.

Goede informatie

Goede tennisschoenen die ik online durfde te kopen door de informatie op de site.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product De juiste schoenen voor mij

Snelle Verzending

niet best

Jas besteld en betaald via de website van Herqua Sports. Na een week nog geen informatie ontvangen over het verzenden dus maar een mail gestuurd. Geen reactie op de mail dus volgende dag maar bellen. Blijkt dat de jas helemaal niet op voorraad is of besteld kan worden (handig om te weten ...). De dame aan de telefoon (overigens heel vriendelijke dame) zou nog checken of dat deze echt niet op voorraad ligt. Daarover zou ik nog terug gebeld worden (niet gebeurd). Vervolgens zou het aankoopbedrag teruggestort worden, maar dat is ruim anderhalve week na de aankoop ook nog niet gebeurd.

Slecht,helaas!

Sorry, maar ik kan niet positief zijn. Ik had een badpak gekocht via beslist.nl. En gelijk betaald. Kreeg wel een mail waarinik zag dat mijn bestelling via jullie moest komen. Vervolgens hoorde ik nul en kreeg ook niets binnen. Gemaild met beide bedrijven…géén reaktie. Gebeld met Herqua waarin werd toegegeven dat ze verzuimd hadden mij te mailen dat het product niet in mijn maat beschikbaar was en dat ze het geld zouden retourneren. Tot heden nog geen geld terug ontvangen. Dus… waar blijft mn money?

Erg tevreden!

Snelle service, keurig pakket, bestelling zoals verwacht

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Naar verwachting; op maat en kwalitatief materiaal

Prachtig

Mooie pasvorm. Precies goed

• Beschrijf uw ervaring met het product Zeer mooie jas

Verkeerd product

Ik had een oranje shirt besteld maar kreeg een blauwe, moet wel de retourkosten betalen. Ik heb hierover een mail gestuurd maar kreeg geen antwoord helaas.

Prima ervaring, snelle levering

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Mooie schoenen, lopen heerlijk

Product werkt uitstekend!

De rugzak zit goed op de rug, werkt goed en je kan er veel in kwijt.

• Beschrijf uw ervaring met het product Goed
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Snel bezorgd en netjes verpakt

• Beschrijf uw ervaring met het product Mooi product

Snel en vriendelijk

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Het was niet voor mij maar mooi badpak

Goede prijs

Goede prijzen en snelle levering. Top!

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Mooi materiaal en juiste maat
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Snel binnen, niet goed verpakt

Ik heb n parel racket besteld. Bestellen ging snel en makkelijk, prijs was goed, pakje was snel binnen maar open aan de hoek. En dat kwam mijn inziens doordat t racket eigenlijk niet in de doos paste. Gelukkig was t onbeschadigd maar niet handig.

• Zou u het product aanbevelen? N.v.t.

Beloofde levertermijn wordt bij lange niet gehaald en mails traag beantwoord

Op dinsdag rond 16.00 uur ski’s besteld Ok niet de volgende dag geleverd maar ik hoor tot en met vrijdag niets en krijg ook geen track en trace dus weet er is niets onderweg. Mail gestuurd rond 12.00 uur geen reactie s’maandags weer om info gevraagd reactie: sorry het is druk maar de werkplaats is er ermee bezig ze worden snel verstuurd! Tot woensdag zie ik nog steeds geen track and trace nu maar een pittigere mail gestuurd met oproep om die donderdag de ski’s te versturen, donderdags pas het verzoek gekregen lengte en gewicht op te geven toen heeft de werkplaats het in orde gemaakt en is het verstuurd. Vrijdag na 1 1/2 week in goede staat ontvangen.

Helemaal prima

Prima prijzen, iets tragere levering dan concurrenten, maar nog steeds snel zat.

• Beschrijf uw ervaring met het product Fijne schoen

Alles vlekkeloos verlopen.

• Beschrijf uw ervaring met het product Prima
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Keurige en snelle levering!

Super blij met de zeer snelle en goede levering!

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Top broek van Lutha, beste model ever.

Prima ervaring

Heerlijke trui gescoord. Lekker overzichtelijke en betrouwbare website, Bestelling werd snel geleverd. Was verpakt in een plastic tas die dicht getaped was, mss kan er nog wat aan het verpakkingsmateriaal worden gedaan, verder super tevreden,

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Heerlijk warme trui en leuke model. Valt op maat.
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Mooie jas besteld helaas te klein retour gestuurd gebeld over evt andere maat telefonisch vriendelijk geholpen !

• Beschrijf uw ervaring met het product Mooi product
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Schoenen besteld die snel Geleverd zijn.

• Beschrijf uw ervaring met het product Perfect
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Makkelijke website, duidelijk en volgens afspraak op tijd geleverd.

Leuke aanbieding gevonden, alle relevante informatie (levertijd, -geen- verzendkosten) makkelijk te vinden en conform geleverd. Netjes, zonder overbodig materiaal ingepakt.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Voldoet aan alle vermelde normen en verwachtingen.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Broek past van kleur niet bij vest die ik eerder besteld had, maar dat ligt niet aan herqua. Terug sturen ging heel vlot en al mailtje gekregen dat broek aangekomen was.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Mooie broek, past perfect, alleen niet bij de vest. Maar niet fout van herqua.

Prima kwaliteit tennisracket en bezorging top en snel

Prima kwaliteit tennisracket en bezorging top en snel