Precies zoals je mag verwachten wanneer dat ook zo vermeld staat op de website
Goede service! Snel geleverd en werd goed op de hoogte gehouden.
Duidelijke site en bestelproces, levertijd zoals aangegeven.
er stond dat je bij de bestelling tas bij kreeg die was er niet bij
Herqua is a great shop with good quality products, good prices and very good people working there. I ordered online and had good and quick contact by mail in English. I hope HERQUA will soon have their webshop in English.
Herqua sports ken ik vanaf het prille begin, winkelbezoek in de jaren 80. We kochten er surfplanken, badmintonspullen en sportkleding. Inmiddels wonen we niet meer in Hoogeveen, maar doen we inkopen via de webshop die zeer overzichtelijk is ingericht en het erg eenvoudig maakt om kleding in onze maat te bestellen. Bij bedragen boven de €50 zijn er geen verzendkosten.
Kwaliteit schoenen
Snelle levering mooie jas !
Ik had op tijd een skibroek besteld in de goede maat want ik had al een broek van luhta, dus ik wist de maat. Vervolgens sturen jullie een verkeerde maat, nl 40 ipv 42. Gelukkig kreeg ik Manon aan de telefoon die gelijk een 42 uit het rek plukt en aan mij verstuurt. Helaas hebben jullie zo'n beroerde transporteur dat de broek te laat werd geleverd. Ik stuur m dan ook alsnog terug. Ik vond de service van Manon super. Jammer dat de rest niet meewerkte
Adverteren met voor 16u besteld, volgende dag geleverd..donderdag besteld en pas woensdag geleverd, terwijl wij deze "s maandags nodig hadden. Groot verdriet dus bij een gehandicapte jongen die dus niet mee heeft kunnen gaan zwemmen.
Snel geleverd en goed verpakt!
Snelle betaalbare sportzaak
Helaas werd er eerst de verkeerde maat jas opgestuurd, na deze te hebben geretourneerd werd de goede maat jas bezorgd. Eind goed al goed!
Xxxxx
Jullie bedoelen het allemaal goed. Dat merk je direct. Maar anderen doen het gewoon beter. Communiceren over retourneren, termijnen van Retouren ( duurt allemaal wel erg lang hoor ) , vervoerderskeuze ( dpd is toch geen consumenten vervoerder voor NL? , heb geen afgiftebewijs gehad (kan aan pickup point liggen)). Het spijt me maar tenzij ik niet zeker weet week maat/kleur of product ik moet hebben zal ik niet zo heel snel nogmaals kopen.
Heel erg jammer dat artikel niet overeen komt met de foto in de webshop. Nog even gebeld maar er was niets aan te doen. Ik kon natuurlijk wel het artikel retour sturen, uiteraard op eigen kosten!
Goed, Oakley voor een mooie soldenprijs
2x besteld. 2 geleverd cf verwachting. Gewoon solide proces van A tot Z.
Klacht goed behandeld en opgelost
Gewoon goed.
Dit is de eerste x dat ik bij jullie iets heb gekocht..en ik best zeer te vreden..kwa snelheid dat het bezorgt werd maar oo de kwaliteit..ik zeg doen.....
Duidelijke site en snelle service! Na bestelling word je goed op de hoogte gehouden. Alleen de retourzending betaal je (deels) zelf. Dit zou een overweging kunnen zijn spullen bij een andere shop te bestellen wanneer je bijv niet zeker bent over de maatvoering.
Onduidelijk hoe bestelling kan worden geretourneerd. De URL link werk niet en niet meer geldig. Op koopbon staat geen e-mail of telefoonnummer