Zeer tevreden! Snelle levering, er zat ook een kortingsbon bij voor mijn volgende aankoop.
Bestelproces, het op de hoogte houden, de verzending: alles is perfect verlopen. Daarom 5 sterren verdient!
Snelle correcte levering
Goede prijs
Zo blij dat ik deze jas nog online kon vinden in deze kleur . Keurig verpakt en zeer snel geleverd.
Snel geleverd maar was te klein zonder issues mijn geld weer terug
Duidelijk in je website en makkelijk te bestellen en kwalitatieve kleding.
Overzichtelijke webshop met uitstekende fysieke winkel. Uitermate vriendelijke medewerkers en fijne service.
Bestelling gedaan en dezelfde dag op kunnen halen.
Eerste keer bij Herqua. Als verliep snel, makkelijk en ik ben zeer tevreden over het product. Prima ervaring en dus aan te bevelen!
Correcte prijzen. Transparante communicatie en vlotte levering. Een aanrader.
Snel geleverd, goede prijs!
De website geoerde beetje. Kreeg in 1e instantie verkeerde maat. Maar met 1 telefoontje was het zo opgelost. Nieuwe maat werd supersnel opnieuw geleverd.
Ski handschoenen besteld, snel in huis. Ze waren qua maat net niet helemaal goed. Gebeld met de winkel en zijn persoonlijk naar magazijn gegaan om mee te denken met de juiste maat. Heel vriendelijk en geduldig geholpen. En super toffe handschoenen!
Ondanks de feestdagen een snelle levering van mijn nieuwe loopschoenen. De prijs was niet correct en daarop gebeld en was het snel opgelost. Telefonisch en via de mail snel antwoord gekregen. Afhandeling was top. Deze sportwinkel is een echte aanrader.
1e aankoop via Herqua, maar zeker niet de laatste
Ik kocht een skipak van NIKKIE en ben helemaal tevreden. Een fijne website, een eenvoudig bestelproces en een snelle levering.
Snelle levering en goede klantenservice.
Snelle service!
Ik ging dit jaar weer sinds 2007 op wintersport en had dus nieuwe kleding nodig.. Ze hebben zoveel keus en super merken. Zoals mijn favo Goldbergh. En ben hier super geslaagd. Alles lekker snel binnen en omruilen is ook super en snel gegaan. Kortom ik zeg Top!!!
Snel en betrouwbaar
Correct verpakt en jas snel geleverd, alleen jammer dat de kleuren niet aangegeven worden, op de foto leek het wit met blauw en bij aankomst was het crème met zwart.
Click en collect, snel geregeld en lag klaar bij ophalen. Hele tevreden en super fijn dat dit mogelijk was.