De hulp was prima en het daarbij behorende advies was goed.
Super blij met mijn schoenen, en goede prijs kom hier zeker vaker shoppen
Enige puntje voor verbetering: een bericht ontvangen wanneer de bestelling klaar ligt om af te halen.
Al meerdere malen heb ik on-line wintersport kleding en accessoires bij Herqua besteld, tot volle tevredenheid qua kwaliteit, snelle levering.
Ik vind het wel belachelijk dat je 2,95 moet betalen voor achteraf betalen en retour verzending. Dus totaal 5,90 betaald voor een product die te groot is. En zit dan zonder kleding. Dit vind ik niet goed, neem een voorbeeld aan Zalando.
Op 5 december bestelling geplaatst en betaald. Verwachtte leverdatum tussen 18 en 21 december. Track&trace code ontvangen, maar die gaf een foutmelding dat de combinatie met de postcode (niet onze postcode, maar er leek een verkeerde aan gekoppeld) niet bestond. Bij navraag bleek her huisnummer te ontbreken. Dat zouden ze aan Post.nl doorgeven, maar uiteindelijk zeggen ze de zending retour ontvangen te hebben en ze wilden het niet opnieuw versturen. Ik kreeg mijn geld terug, maar moest dus nog halsoverkop een ander kerstcadeau voor mijn dochtertje gaan kopen, terwijl in Nederland alle winkels dicht waren....
De verzending en bezorging was slordig. De doos was open en kapot. Product was wel onbeschadigd gelukkig.
Product was zoals omschreven en snel verzonden
Goed en snelle levering.
Op zoek naar golfschoenen kwam ik deze site tegen. Naast de leuke aanbieding hebben ze genoeg keus en werden de schoenen snel geleverd.
Duidelijke webshop en zeer snelle levering.
In deze tijden snel bestellen via de site en even later ophalen. Altijd ok!
Ga zo door prima service mooie ruime keuze
Lowa Renegade GTX Mid-schoenen besteld via een kortingsactie bij de tussenpartij beslist.nl. Prijs was inderdaad iets lager dan bij concurrentie voor dezelfde kleur. Zoals aangegeven binnen 3 dagen geleverd. Zat nog een ijskrabber bij, grappig ding.
Overzichtelijke website. Product snel geleverd en goed verpakt.
De bestelde mooie rode en goedzittende wandelschoenen bevallen heel goed. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop!
Je voelt je gelijk thuis. Prima geholpen, service uitstekend
Site is gebruiksvriendelijk, het artikel lag de volgende dag voor ons klaar in de winkel (zelf gekozen voor afhalen) en voldoet aan de gewenste kwaliteit.
Lowa Renegade II GTX MID TF schoenen op tijd geleverd en uitstekend verpakt. Fijne schoenen zoals je van Lowa mag verwachten.
Online bestelling en afhaling. Ik had een online bestelling geplaatst en de levering gezet op afhalen, zodat ik het product gelijk kon zien. Toen ik aankwam lag de bestelling netjes verpakt klaar en kon het gelijk meenemen! Product is netjes en van kwaliteit.
Voor wintersportkleding en wandelschoenen ga ik naar Herquasport, vanwege het uitgebreide assortiment, goed advies, goede en snelle service, zowel in winkel als via website
De levering van mijn bestelling liep volgens afspraak. Door de drukte had ik geen bevestigingsmail ontvangen van mijn bestelling ontvangen. Vervolgens heb ik telefonisch contact opgenomen met Herqua sports voor verdere informatie. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en geïnformeerd over de status van mijn bestelling. Levering was snel en geheel vervolgens de informatie die ik van de werknemer van Herqua sports gekregen had.
Website werkt prima, Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling, Zeer snelle levering, Product voldoet aan verwachting en werkt top.
Echt bizar hoe snel ik mijn wandelschoenen in huis had. Helemaal blij mee en dat ook nog zonder verzendkosten en met de service om te mogen retourneren. Dit was niet nodig want het bestelde artikel, mijn wandelschoenen, bevallen prima
Ik had een muts besteld. Een dag later werd hij bezorgd echter zat er nog een beveiliging op. Ik heb gebeld. Kevin van de webshop heeft me meteen een andere gestuurd en gezegd dat ik die met beveiliging kon retourneren. Jammer dat het niet meteen goed is gegaan maar verder goed opgelost.