En dat was snel en volgens afspraak!
Adidas Tiro 19 jongens sport broek. Mooi broek en goede service van Herqua sports
Geweldig snel ontvangen
Product is excellent, at a competitive price, and was delivered on time.
Ik heb hier 2 speakers besteld van Nike en ze kwamen binnen 2 dagen binnen. Netjes verpakt en ruilen was geen probleem, dit is juist fijn omdat je online niet altijd weet wat je maat is. Kortom ik zou hier zeker nog vaker me spullen bestellen.
snelle levering, leuke korting, mooie producten
Ik had twee vesten besteld ,ze kwamen in n kapotte doos waar ze in gepropt zaten ,ik heb ze meteen geretourneerd
Hoi Petra, Dat is inderdaad niet hoe een pakket verstuurd hoort te worden. Als ik nog iets voor je kan betekenen dan hoor ik dat graag Met Vriendelijke Groet, Elmar [email protected]
alles klopte van wat er op de site staat. zeer licht van zichzelf en comfortabele banden
Geweldig; volledige communicatie en snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding
Top, voor herhaling vatbaar
Niet tegenstande dat er iets te weinig geleverd was, is dit direct rechtgezet . Zo een snelle en geweldige service
Online bestelling gedaan. Leverde precies wanneer het verwacht was. Producf zat netjes in de doos en ik ben er super blij mee!!
Alles is oke. Ik zal deze winkel bij iedereen aanraden als ze kwaliteit willen.
Ok
Snelle levering! Een goede webshop.
goed geholpen
Vlotte en correcte afwikkeling van de bestelling
Vriendelijke communicatie. Toppers van schoenen voor een lagere prijs dan bij alle anderen die ik vond op internet. Netjes verpakt. Snelle levering.
Zeer tevreden over de Herqua sport! De prijs voor de Lowa Renegade schoenen was scherp en mijn maat was op voorraad. Geen flauwe kul in de advertentie, bijvoorbeeld als je op je schoenmaat klikt de schoenen ineens een paar tientjes duurder blijken te zijn!
Hoi Peter, Fijn om te horen dat alles naar wens was! Veel wandelplezier toegewenst Groet, Elmar
Duidelijke website, gemakkelijk bestellen. Gratis verzenden, product klopt, helemaal top!
kon geen betere prijs vinden, bestelling was zondag geplaatst en dinsdag in huis
Bestelling heel snel bezorgd en goed verpakt
De Padelschoenen die ik zocht waren op vooraad en na bestelling en betaling keurig en snel bezorgt.
altijd goede aanbiedingen en vooral snelle levering