Alles is goed verlopen, de beste prijs voor mijn schoenen online en afhandeling ging soepel. De vervoerder DPD heeft er echter bijna een week over gedaan. Wellicht een andere vervoerder proberen?
Prima! Snel antwoord op vragen en snelle levering
de eerste keer hier besteld. De schoenen werden supersnel geleverd.
Snelle afhandeling, precies zoals omschreven
Fijne wandelschoen en mooie Falke wandelstokken!
Snelle levering volgens afspraak, duidelijke informatie en prachtige schoenen!
Maar nog geen geld terug!
Voor t eerst besteld.snel in huis en netjes verpakt met de nodige informatie. Ik zal vaker gaan bestellen
Klein probleempje met een broek in no time goed opgelost door Daniel Leistra. Fijn zo'n goede service. Ga hier zeker vaker bestellen!
Duidelijk wat ik wanneer kon verwachten. Goede informatievoorziening en snelle levering.
bestellen op de site vond ik eenvoudig en mijn bestelling werd zoals beloofd de volgende dag meteen bezorgd. Allles zag er verzorgd uit. Wanneer je evt iets wil terugsturen dan kan dat en bovendien vooir een schappelijke prijs.
Erg blij met de Veja schoenen.
Super snelle levering, alles zonder problemen
artikelen naar wens kunnen bestellen en keurig en netjes verzorgd en afgeleverd
Een goede aankoop en dat in solden super
Mijn ervaring is heel goed, alleen is het pakje bij de voordeur gelegd. Dit ontdekte ik pas aan het einde van de dag. De doos was beschadigd, maar gelukkig het artikel niet. Kortom hele goede ervaring (direct een mail over het niet te leveren artikel en direct geld teruggestort).
Mooie webshop, goed concurerende prijzen. Normaal of dus wat voordeliger dan de concurrent. Fijn dat er ook een fysieke winkel mogelijkheid is, dat biedt extra vertrouwen als je onbekend bent met de winkel zoals ik was. Nette snelle levering via dpd en product van mooie kwaliteit. (Ski anorak gekocht). Wat ik storend vind is mails of ik aub een review wil invullen, wordt er mee doodgegooid. Hopelijk dat hier in de hele wereld in de toekomst iets anders voor verzonnen wordt.
Zoals online vermeld werden de sportschoenen de dag na bestelling al thuis geleverd… prima service.
Goede kwaliteit Teva sandaal met prima pasvorm
1e keer dat ik bestelling heb geplaatst. Netjes op de hoogte gehouden mbt verzending. Goede omschrijving op de website. Met name hoe de maat valt.
Fijne service en goede prijzen
Interessante prijzen en snelle levering. Kortom: prima webshop.
Bestelling geplaats en betaald. Niets ontvangen. Slechts een deel van het aankoopbedrag is terug gestort.
Hoi Maarten, Bedankt voor je review. Ik ben gelijk op onderzoek uitgegaan wat er mis is gegaan. Wij hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken en hebben dit samen afgewerkt! Je bestelling is inmiddels onderweg. Veel plezier van je aankoop;) ^ Daniel Herqua Sports
Een snelle en betrouwbare webwinkel