Fijne pasvorm van de zwembroek. Verzending via dpd verdiend geen hoofdprijs. Pakket heeft vele omzwervingen gemaakt!
Snel geleverd.
Goede prijs aan verwachte kwaliteit, tijdig geleverd.
Snel en betrouwbaar!
Online 3 artikelen besteld echter 2 artikelen werden geleverd. Een belletje naar Herqua en het bleek dat het 3e artikel niet meer leverbaar was. Binnen 2 dagen was het bedrag al terug gestort! De 2 andere artikelen retour naar de winkel en daar werd het tegoed bedrag met nieuwe artikelen verrekend. Ging vlotjes zonder problemen. Heel erg vlot en prettig geholpen.
Ik had een Padelracket besteld, maar deze was niet meer voorradig, als alternatief heb ik de keuze gehad om een ander racket te kopen . Dit racket was duurder maar heb ik gekregen voor dezelfde prijs !
Binnen enkele dagen geleverd. Goede communicatie
online bestellen gemakkelijk en bestelling op afgesproken datum in huis.
Snel en compleet geleverd.
Snelle service!
Prima product voor goede prijs. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.
Echt goede service
Vlotte levering
ik ervaar het altijd als heel prettig om bij Herqua sports te shoppen
alles soepel verlopen, top produkt.
Mijn schoenen werden binnen 24 uur geleverd. Ook nadat ik ze geretourneerd had (ze waren te klein) werd mijn geld binnen 24 uur op mijn rekening teruggestort. Ik zou er dus zo weer bestellen.
Alles verliep volgens afspraak. Fijne zaak; Jammer dat jullie niet in de buurt van Breda zitten. Vriendelijke groet, Mw. A. Verhoeven Breda
Snelle afhandeling, correct geleverd en netjes verpakt. Aanrader!
Het Padel racket wat ik kocht was het goedkoopst op deze website. Hij is erg fijn in gebruik. De levering was ook erg snel.
Helaas werd de verkeerde maat gestuurd. Herstelt maar hierdoor bikini pas na ruim een week kunnen gebruiken.
Veel te kiezen op de website en goede en snelle service.
De bestelde producten werden daags nadien reeds geleverd aan een zeer concurrentiële prijs.
Mooie shirts voor een goede prijs en netjes op tijd geleverd. Uitstekend!
Klantvriendelijk en snelle levering
De gewenste artikelen waren voor een heel goed prijs aangeboden en de volgende dag al geleveerd. Een artikel was in de verkeerde maat geleveerd. Even gebeld, heel vriendelijk personeel en het probleem was makkelijk opgelost.