De skeelers zijn goed aangekomen en we hebben er veel plezier van!
Ik had een paar sandalen en wat kleine artikelen besteld. Volgens de site netjes op voorraad en direct leverbaar. Hoor ik pas na 3 dagen (!) dat de sandalen toch niet leverbaar zijn. Terwijl de kleine artikelen toch al verzonden zijn naar me. Ik heb netjes gebeld en gevraagd om een nette oplossing (bijv alternatief paar sandalen), en ik zou de dag erna door de baas daarover teruggebeld worden (de medewerker die ik sprak mocht daar nl zelf niet over beslissen). Nooit meer wat gehoord :(
Na leveringsproblemen bij DHS is het super opgelost.
Snelle levering volgens afspraak
Een zeer fijne ervaring. Duidelijke website en levering uitgevoerd zoals beschreven. Volgende aankoop indien nodig zal terug bij jullie zijn.
Goede prijs/kwaliteit en top service
Op de site twee korte broeken en een zwembroek besteld. De volgende dag telefonisch doorgegeven dat ik een wijziging wilde: 1van de korte broeken ruilen met een andere. Netjes aan de lijn te woord gestaan en gelijk mijn bestelling aangepast. De volgende dag bestelling bezorgd. Producten zijn goed en goed verpakt. Zeer tevreden!
Makkelijk om te bestellen en dag daarna direct geleverd.
Nadat ik de bestelling heb geplaatst werd ik goed op de hoogte gehouden. Een dag later had ik mijn bestelling keurig binnen. Voor herhaling vatbaar.
Een leuke tennistas gezien online. Besteld online met de keuze ophalen in de winkel. Toegekomen in de winkel netjes ingepakt en betaald! Prima regeling. Bedankt voor de snelle en goede service !
Teeva sandalen besteld sandalen op zich was even wennen maar zitten nu prima
Zeer duidelijke webshop :)
Snelle levering en snelle retourafhandeling
Snelle levering badpak besteld van tweka, pas perfect
ondanks de kleine hiaat in de bestelling had een aantal van 6 besteld kreeg er 1 toegezonden was dat in 1 dag opgelost dus heel netjes geregeld ps het ging om de Lowa zooltjes voor in de wandelschoenen
Goede, snelle service
Goede omschrijving van het racket, waardoor ik de juiste keuze wist te maken. Het is een mooie prijs, racket was ook bespannen. Kortom ik ben erg tevreden met deze aankoop.
Ruime keuze, snel geleverd en zeer snel in huis. Zeer tevreden, maten kloppen met de site.
Gewoon goed en snel
Correcte en snelle levering
Service naar behoren. Ontvangen pakket conform verwachtingen die website opriep.
Prima webshop, goede verzending. Had een verkeerd artikel besteld, werd probleemloos geruild.
Een artikel was te klein, terug gestuurd mbv bijgeleverde retourbon. Nieuw artikel werd paar dagen erna geleverd. Top