Fijne webshop om te winkelen. Duidelijk en overzichtelijk. Zelfs de maten die je nodig heb kan je vinden op de site wat voor vrouwen erg handig is.
Goede service, en snelle levering
Een dag na mijn bestelling kreeg ik om 13.00 uur een mail van bezorgdienst DPD dat tussen 14.10 en 15.10 uur mijn bestelling geleverd zou worden. Gelukkig was ik thuis. Ik zag dat er nog 2 pakketten afgeleverd moesten worden voordat mijn pakket afgeleverd zou worden. Ik woon in een appartementencomplex en loop alvast naar beneden om het pakket in ontvangst te nemen. Ik zie de bezorger het parkeerterrein op rijden. Terwijl ik bij mijn brievenbus sta (er is slechts 1 ingang) ontvang ik een mail: "Jammer dat u niet thuis was. Het pakket gaat naar een afhaalpunt. U ontvangt hierover een mail": Huh? Deze "ophaal-mail" heb ik nooit ontvangen. Via track&trace kon ik achterhalen in welke winkel mijn pakket lag. Bij track&trace stond ook een melding dat mijn telefoonnummer niet goed is. Dit is een vast nummer dat wel goed was ingevuld ... Ik ga niet meer bestellen bij Herqua als ik weet dat DPD de bezorgdienst is.
Goede service!
Het bestellen ging eenvoudig, de aflevering geweldig op tijd, prima.
Jammer dat model niet paste.
zeer goed fijn geholpen
Alles netjes op tijd geleverd
Bestelling werd geplaats en in minder dan 3 dagen geleverd. Product was proper verpakt.
super
De prijs, website en product is echt prima! Alleen zou ik wel met een andere bezorgservice werken? DPD is ronduit drama.
Goede en snelle service. Mooie bikini van cyell
Mijn Jack was er snel en keurig verpakt . Super
Er zat een beschadigd kledingstuk bij mijn bestelling, hierover contact gehad en dit werd meteen opgelost. Tevreden met deze service.
Snel en nauwkeurig geleverd
Goed product en het leveren.
Maandag besteld en dinsdag in huis! Van Nederland naar België
Op tijd en netjes bezorgd
Kreeg mijn bestelling binnen , had 2 stuks besteld en kreeg er 1. Een belletje naar Herqua Sports en had binnen 3 dagen mijn andere deel van de bestelling. Super, aub voortaan wel opsturen zonder beveiligingslabel. Was blij dat probleem zo snel werd opgelost. Zeer klantvriendelijk.
Brede collectie merken en goed indeling op de website. Prima prijs-kwaliteit en een snelle levering. Wij zijn tevreden!
Uitstekende service, snelle levering van tennisballen treturn plus.
mooie schoenen !!! ik ben tevreden.
Prima geholpen, ik was wasmiddel en impregneer middel nodig voor mij kleding en had nog een tegoedbon, die kon ik bij het ophalen inleveren. Snelle levering.
Perfect bedrijf!