schaatsen besteld, de volgende dag konden we deze in de winkel al ophalen.
Hele snelle en vriendelijke service
Zoals altijd perfect, makkelijk je bestelling doen & snel kunnen ophalen. Super dus!
Goede ervaring, ga er zeker weer naar toe!!!
De laarzen waren snel binnen. Mooie laarzen, goede prijs. Alleen klopte de omschrijving niet helemaal. Er staat 'Nijdam' bij, maar dat klopt niet. En ze vallen klein, dat zou ik in de omschrijving zetten.
Wasmiddel en inpregneer werkt super goed bij alle winterjassen en skibroeken. Super blij met de skisokken van Falcon
Klik & collect werkte super! Fijne winkel met toffe merken. Hoop binnenkort op fysieke winkeltijd.
Verpakking onder de maat. Snowboardboots in een (te) grote doos gestopt, zonder enige bescherming van de producten. Snowboardboots zelf waren wel prima, echter wel enige slijtage plekken door het rond slingeren in de te grote doos.
Mooi ruim assortiment
Heb deze winkel al heel klantvriendelijk ervaren . Mooie artikelen , goede keuze .
Ik had schaatsen besteld in de ijsgekte, de schaatsen waren er in no time, schaatsen van goede kwaliteit
Snelle levering. Goede kwaliteit
snelle service ik was de overal voor mijnkleinkind de zelfde dag nog nodig kon hem gelijk afhalen goed geregeld
Ondanks zware sneeuwval toch redelijk snel geleverd
Alles netjes geleverd en na mijn retour van enkele producten snel geld teruggestort.
Super service!
Ze zijn bij herqua sport vriendelijk
Ik had middenin de schaatsdrukte nog mijn schaatsen besteld en deze kon ik dezelfde middag nog ophalen in de winkel, zodat ik het hele weekend kon genieten van het ijs. Bij het ophalen stond alles klaar en werd direct persoonlijk geholpen. Erg fijn.
goede en betrouwbare webshop,
Klantvriendelijk en betrouwbare snelle levering.
Aantrekkelijke prijs, snelle levering, ook retourartikelen snel verwerkt en geld weer gestort op de rekening (ook fijn).
Goede bereikbaarheid bij vragen, nette en vlotte verzending, mooie kwaliteit jas ontvangen