Snelle levering, prima product.
Zo'n twee jaar geleden zijn we voor het eerst bij Herqua geweest. Wat een fijne winkel. Verkopers hielpen uitstekend bij het vinden van de juiste ski- en snowboardkleding en uitrusting. Zowel mijn vriendin als ik zijn goed geslaagd. Na de wintersport beviel de helm van mijn vriendin niet. Dit hebben ze serieus genomen en zeer goed afgehandeld. Nu fysiek winkelen niet kan heb ik online een Oakley trui besteld. Snelle levering en goede kwaliteit. Kortom, een aanrader!
Bestelling voor een hardloopvestje geplaatst via de website en aangegeven om deze af te halen. Lag op het opgegeven moment klaar en was binnen no-time weer uit de winkel. Top geregeld!
De bestelling is snel geleverd.
geheel tevreden!
Uiterst vriendelijke en behulpzame medewerkers. Mooie fysieke winkel die op dit moment helaas niet bezocht kan worden. Telefonisch contact is uitstekend en je wordt prima op de hoogte gehouden van jouw bestelling. In al de jaren is de service nog steeds uitmuntend.
Altijd moeilijk om schoenen vis een webmail te bestellen. Ik heb gekozen voor een halve maat groter. En ze passen perfect, ze zijn ook nog eens heel mooi.
Netjes correct snel prima en goed
Kwaliteit is doen wat je beloofd en daar voldoet Herqua aan!
Tussen bestelling en aflevering ging de prijs omlaag. Zonder een moeizame discussie kreeg ik het verschil teruggestort.
Redelijk snel geleverd. Verbeterpunt is de verpakking. De dure jas was zo in een iets te kleine kartonnen doos gepropt, zonder enige bescherming er omheen. Tip: maak er een feestje van voor de ontvanger, pak het met zorg leuk in!
Verliep vlot. Thx
Snelle levering, voor een goede prijs.
Doen wat er beloofd word.
De schoenen waren snel binnen en nadat ze helaas retour moesten ivm te groot kreeg ik snel mijn geld teruggestort.
Prachtige jas online besteld, werd snel en keurig geleverd.
Mijn sneakers waren behoorlijk snel geleverd en de communicatie over de zending was niets op aan te merken.
Besteld na 48 uur binnen
Bestelling verloopt vlot. Wordt goed op de hoogte gehouden van je verzending. Eventuele retour snel verwerkt. Ben zeer tevreden over Herqua Sports.
Mooie kwalitatief goede artikelen voor een nette prijs.
Fijne en overzichtelijke site bestelling snel geleverd en goed verpakt!
Geen commentaar
Super tevreden over de snelle levering en de kwaliteit van het artikel
Goed product