Leuke winkel, goed gevuld veel keuze Heerlijke winkel om lekker te struinen naa leuke Merken Klantvriendelijk
Positief
Goede communicatie met de winkel. Mooie product met top kwaliteit voor perfecte prijs.
Goede site duidelijk enz gewoon goed
Voor de winkelsluiting ivm corona kwamen we ook in de winkel; je wordt altijd vriendelijk en goed geholpen. Nu voor het eerst online iets gekocht en dat werd vlot en netjes afgeleverd.
Super goede service en snelle levering!
Snelle en keurige levering.
De bezorging was prima, al vond ik de doos wel groot voor 2 dingen.
T3vr3den klant. Voor herhaling vatbaar
Heb de wandelschoenen al in gebruik, ze lopen perfect, zou er zo de Vierdaagse mee kunnen lopen!
Goede service, we belden werden gelijk goed geholpen en 2 uur later konden we de bmx ophalen.
Snel geleverd, helaas was één item niet volgens wens. Terugsturen gaat heel makkelijk, er is goed over nagedacht. Echt prettig, klantvriendelijk en servicegericht.
Bestellen, betalen, verzenden en leveren. Eigenlijk hoe het altijd zou moeten kunnen gaan. Heel fijn een aanrader deze Herqua sports webshop!
Super mooie Rossignol heren jas. Op internet iets feller rood dan hij daadwerkelijk is, maar niet minder mooi. Tevreden over de verzending
Ik heb bergschoenen besteld van Lowa, Ze waren er binnen 1 dag. Ze zitten prima, lopen goed. Ik heb 1 maat groter genomen dan mijn normale schoenmaat.
Heel goede ervaring Snelle service
Snelle levering goede kwaliteit artikelen
Besteld en binnen een uur kon ik mijn pkketje ophalen. Als de winkel weer open is kom ik weer binnen!
Ik had Falke wandelsokken besteld. Werden snel geleverd. Zijn echt prima. En goedkoper dan in de gemiddelde winkel
Snelle reactie op vraag via WhatsApp, online bestellen gaat snel en gemakkelijk. In alles klantvriendelijk.
Eerste keer besteld. Goede service. Geleverd product is goed. Jammer dat de verpakkingsdoos open was.
Kan er niet meer van maken. Iets besteld, dat was hier heel snel en het was voordelig ten opzichte van andere online winkels. Het was keurig verpakt.
Ik had online een bestelling gedaan en kon het artikel al snel afhalen in de winkel, goede service in deze tijd
Rok/jurk van sunflair goedkoop kunnen kopen. Flinke opruiming voor een mooi kledingstuk. Snelle levering. Overzichtelijke website.