Ondanks dat de kerstdagen er tussen zat,werd mijn golfjack snel geleverd . Met de extra korting op mijn golfjack ben ik erg blij met dit artikel.
Super runnnersjacket licht wind en regendicht ik ben gaan lopen ermee en het was 3 graden aan de kust en was goed te doen niet te koud
Super service ga zo door
De snelheid, service, klantgerichtheid, klachten afhandeling, mensen re woors staan. Gewoon weg super.
Herqua is een mooie winkel en je wordt altijd leuk en goed geholpen.Is er iets niet goed met een artikel wordt er altijd een goede oplossing gezocht. Ook de medewerkers hebben verstand van zaken.Top winkel met hele leuke medewerkers.
Super goed niks op aan te merken
Snelle levering. Helaas had mijn man zelf toevallig ook de door mij aangeschafte broek gekocht, dus heb ik het artikel weer moeten terugsturen. Ik had nog niet eerder van jullie site gehoord, maar nu wél! Ik hoop dat het bedrag zo snel mogelijk weer op mijn rekening gestort wordt. Dan zou ik voor 100% tevreden zijn.
Prima bedrijf, snelle en vlotte levering.
Er is veel keuze in het assortiment van goedkoper tot duurder.
Het werkt hoe het moet werken en snel geleverd
Prima service, goed product.
Ik was toe aan nieuwe wandelschoenen. Via beeld bellen met de winkel ben ik super geholpen. Goed advies gehad en heb vandaag 7 km gewandeld met mijn nieuwe schoenen wat zeer goed bevallen is
Het pakket was snel en goed verstuurd
Kindermaat ,, dankje wel merry ****
Hi, Bedankt voor je review. Helaas blijkt het dat je niet tevreden bent met je aankoop. Als ik nog iets voor jou kan betekenen hoor ik het graag. Ik ben bereikbaar via [email protected] mvg Daniel
xxx
Mooie website met mooie producten voor een goede prijs. Tevens goede service en snelle bezorging van de producten. Al met al een uitstekende site!
Na telefonisch contact blerk ook dat ze de juiste maat niet meer hadden. Wel erg vriendelijk te woord gestaan en hopelijk straks ook snel mijn geld terug overgemaakt.
Op zaterdag besteld, maandag geleverd in België! Top service!
Prima en snelle levering, alleen jammer dat de sneakers niet geveterd waren
Snelle bezorging en correcte afhandeling retourzending. De jas die ik besteld had was helaas te groot en nergens is een kleinere maat beschikbaar.
Snel en goed
Snel en fijn contact, een aanrader!
Helemaal precies zoals afbeelding.
Na het ontvangen van de jas bleek wel dat deze niet helemaal over ee kwam met de foto op de site. Even gebeld en keurig uitleg gehad hoe dit zo kwam.