prettig snel en kwaliteitsproduct
Bestellen eenvoudig en duidelijk. Levering snel en goed gecommuniceerd. Kortom:, supertevreden klant
de skeelers werden supersnel geleverd. Helaas vind ik ze wat tegen vallen. Ze zijn erg stug en geven pijn bij het skeeleren bovenaan de schoen. Ook rollen de wielen niet erg soepel, als je ze zo ronddraait staan ze bijna direct stil. Lijkt of de lagers niet goed zijn , valt tegen helaas.
Vlotte afhandeling
Vlotte levering.
Prima bedrijf voor sportartikelen. Wellicht (nog) niet de bekendste maar al wel een goede! Scherpe prijzen, korte levertijden. Kortom netjes en vlot de spullen in huis. Dank!
Door dit soort reviews kan het niet anders dan dat wij de bekendste gaan worden;) Bedankt voor je mooie woorden Roy. Veel plezier van je aankoop
Ik kocht online loopschoenen. De levering was zeer snel en de schoenen waren in orde.
Binnen enkele dagen bestelling keurig ontvangen
Keurige snelle levering.
mooi vest, behalve dat hij mooi is zit hij erg lekker!
2 artikelen besteld en deze werden snel geleverd, de kleding bevalt fantastisch. ben erg tevreden
Goede service met snelle levering
Ik had hardloopschoenen besteld en zou via een track en tracé code op de hoogte van de levering gehouden worden. Omdat ik na 16.00 had besteld verwachtte ik het pakketje een dag later. Na 2 dagen nog steeds niets, toen heb ik gebeld. Werd vriendelijk geholpen en kreeg vrij snel erna antwoord op mijn vraag. Het bleek dat de schoenen niet op voorraad waren en er was ook geen alternatief. Had ik niet gebeld, had ik ( misschien) nog niets geweten. Heb wel dag erna mijn geld terug gestort gekregen. Wat ik zeer betreur is dat ik pas op de dag van het bellen hoorde dat het niet op voorraad was.
Mooi artikel
Geen klagen
Oppassen! Mogelijk frauduleuze website. Ik heb hier schoenen gekocht, maar deze heb ik niet ontvangen. Op mijn email werd niet gereageerd.
Hi Jasper, Bedankt voor je review, Helaas heb ik je mail niet gezien maar anders had ik je zeker te woord gestaan. Ik kan in de DPD tracking zien dat het pakket bij de buren afgeleverd is een dag na bestellen. Mocht je deze nog niet afgehaald hebben kan je mij een mailtje sturen op [email protected] en zal ik je doorgeven op welk huisnummer het pakket voor je ligt;) Mocht je nog vragen hebben hoor ik het graag. mvg Daniel
Schoenen kopen via webwinkel is lastig, mn vanwege de maat. Deze keer perfekte schoen en maat! In een keer goed!
Ontzettend goede, duidelijke en vriendelijke Service. Ook telefonisch goed geholpen
Jas besteld via beslist.nl. Geen bevestiging, verzendbevestiging of track-and-trace ontvangen. Product was echt schandalig slecht verpakt in een kapotte ingedeukte doos die een beetje was onder getaped. Jas zat ook niet meer in folie maar gewoon los in de doos (al zou dit natuurlijk kunnen komen omdat die uit de winkel kwam ipv een magazijn) Gelukkig was het product niet beschadigd.
In het verleden al sportschoenen gehad van dit merk
Product voldoet aan de verwachting en er wordt snel gereageerd op vragen. Top!
Goede webshop vlotte levering goede afhandeling gewoon uitstekend
Fijn om te horen Anne:) Veel plezier van je aankoop! ^ Daniel
Snelle service van schoenen!