Na mijn bestelling bij herqua kreeg ik geen verzendmail, dus toen het de dag erna niet aan kwam nam ik contact op. Op de mail werd niet vlot gereageerd dus ik belde, hij zou onderweg zijn. Hij kwam weer niet aan en weer gemaild, helemaal 0.0 reactie. Product kwam uiteindelijk 3 dagen later dan gepland aan. Het product bevalt prima verder. Maar de communicatie kan echt beter.
Schoenen snel geleverd en werd via de mail op de hoogte gehouden over levertijden.
Uitstekende ervaring
Snelle levering en mooie kwaliteit!
Snelle en correcte levering, heel tevreden over het product dat ik gekocht heb. Volgende keer ga ik weer gebruik maken van dit bedrijf als ik sportkkeding nodig heb.
Keurig op tijd binnen
Heb golfschoen footjoy maat 42 besteld. Zonder verdere uitleg maat 42,5 ontvangen. Dat vond ik een minpuntje. Denk wel dat ik ze houd.
Goede service en prijs/kwaliteit verhouding!
Ik kreeg geen track en trace de avond voorafgaand aan de levering. Op een vraag aan de webshop hierover heb ik geen antwoord ontvangen. Ik kreeg de volgende middag opeens een bericht van dpd dat het pakket die dag geleverd zou worden. De doos was beschadigd en ik zag later dat er krassen op de step zaten.
Probleemloos zo als het hoort
bikinibroekje besteld, binnen enkele dagen thuis bezorgd ,prima gewoon
Alles snel geleverd, product zoals ik verwachtte.
Betrouwbaar! Nette snelle levering, niks mis mee. Idd voor 16.00 is volgende dag in huis.
Perfect verlopen online bestelling .
Snel
Beste, Wat ik ervan verwacht . Goede levering , prijs, mooie afwerking. Ik ben er dit weekend mee gaan wandelen 25km... 6 daarvan waren duinen en strand !!!! Geen probleem. Zelf geen zand in mijn schoen. MVG,
Makkelijk gevonden op de site Snel geleverd
Artikel besteld en betaald, maar bleek niet in de voorraad aamwezig.
Hi Carola, Nogmaals excuses voor het niet kunnen leveren van je order. Wij doen ons uiterste best om de voorraad zo actueel en up-to-date mogelijk te houden. Helaas is dit in het geval niet gelukt. mvg Daniel
Duidelijke en snelle communicatie. Erg vriendelijke medewerker. Helaas was het product al stuk bij levering en was de doos niet eens afgestoft. Hier zou nog iets verbeterd kunnen worden.
Mijn racket werd snel verstuurd en ik werd goed op de hoogte gehouden. Helaas was mijn beschermhoes niet meegezonden maar kreeg ik gelijk de volgende bezorgd. Helemaal top!
Ik heb woensdag 9 september een rokje gekocht via jullie website en onmiddellijk betaald. Ik heb hier echter geen bevestiging van gekregen, noch van de bestelling noch van de betaling. Ik heb dus geen idee of het effectief besteld is en al onderweg is? Het bedrag is wel al van mijn rekening gegaan.
Hi Peggy, Excuses voor de verwarring. Is de levering inmiddels gelukt? Anders mag je mij mailen op [email protected] en ga ik hier achteraan. mvg Daniel
Truitje zat te strak,ondanks het mijn maat was (XL)
Ik had skeelers besteld. 1e waren te klein , mijn schuld. Teruggestuurd en maat groter thuis gekregen. Bij de tweede stap buiten de deur brak de gespsluiting al af. Gebeld en konden terug. Een week later nog niks gehoord. Weer gebeld en zouden de dag erna geleverd worden. Dat klopt. De goede maat maar een hele andere kleur. Ik wil ze niet weer terugsturen dus heb het maar zo gelaten nu.