Ik zocht op internet naar een bikini en vond m hier. Veel betere prijs dan elders, snel verzonden.
Helemaal toppie
Nadat ik een paar keer miskoop heb gehad omdat ik hele smalle voeten heb, eindelijk prettige wandelschoenen gevonden waar ik niet uitslip. De veters moeten wel met een dubbele knoop vastgemaakt worden anders hebben ze de neiging om zich los te werken. De binnenzool is te verwijderen, mijn steunzolen passen precies. Kortom, een prettige lichtgewicht schoen met genoeg ruimte voor de grote teen. Ik heb er nog maar korte wandelingetjes mee gemaakt, aangezien ik net een behandeling voor hielspoor heb afgerond en het daardoor afgeraden werd lange wandelingen te maken. Dit moet opgebouwd worden.
Helaas kreeg ik een totaal ander model van schoen. Later zag ik op de site dat ze mijn bestelde maat niet meer hadden. Had op z'n minst een mailtje verwacht en mij de keus gesteld.. Of afzien van het model of een ander zelf gekozen schoen in plaatst dat jullie nu een model can schoen uitkiezen.
Goedemorgen Saskia, Bedankt voor je review. Heb jij inmiddels contact gehad met een collega? Mocht er nog geen oplossing zijn, wil jij mij dan mailen op [email protected] Dan ga ik met een gepaste oplossing komen. mvg Daniel
Makelijk, snel en betrouwbar
Bestelling via website is simpel. Geleverd binnen 24 uur. Product precies wat ik wilde.
Fijn om te horen Jan! Heel veel plezier van je aankoop.
kwaliteits volle producten en snelle verzending aan iedereen aan te bevelen
Fijn dat de artikelen snel kwamen, maar jammer dat 1 artikel de verkeerde maat had.... Ook het retourneren ging makkelijk en snel. Fijn dat je achteraf kunt betalen .
Ik heb skateboards gekocht voor een prijs die ik nergens anders kreeg. De volgende dag bezorgd en ook nog een kortingsbon voor de volgende bestelling.
Nice Luan! Veel plezier op het skatepark!
producten zijn naar wens
oke
Snel besteld, volgende dag al in huis. Het pakje is goed te volgen via de link die je krijgt toegestuurd.
Geen enkele probleem
Fijn om te horen Nancy. Veel plezier van je aankoop mvg Daniel
Zeer vlotte bestelling. Perfecte opvolging qua levering
Het pakket is netjes ingepakt en binnen no tijd bezorgd geworden
Slippers zitten goed, zachte bandjes en fijne zool
Zeer scherpe prijzen, zeer goede en snelle service en zeer duidelijk qua opvolging van je pakket! Uiterst tevreden. Ik kan deze webshop zeker aanraden!
Alles goed geregeld nota en vlotte bezorging. Alleen was de doos wat kapot maar had geen invloed op mijn tennisracket
Een bh was te groot, terugsturen en bericht was erg snel
kan het iedereen aanraden
Snelle levering, product voldoet aan alle verwachtingen.
Klantvriendelijk en goed bereikbaar. Snelle levering.
Goede prijs, snelle levering!
Meindl comfort fit wandelschoenen aangeschaft waar ik ontzettend blij mee ben. Het was lastig ze te vinden maar bij Herqua sports gevonden! Écht top!