Bestelt en de 2de dag ontvangen
Ruime keuze en snelle service
Het was goed maar niet perfect. Kreeg na een aantal dagen nog geen mail met track en trace toen hij opeens binnen kwam. De broek zat niet verpakt maar zo los in doos wat ik voor die prijs jammer vind. Er stond lengte extra lang terwijl het een gewone lengte was, dus niet heel goed aangegeven. Verder prima shop
Erg blij met de levering van de skeeler wielen. Nergens te verkrijgen bij jullie wel. Erg goede prijs, snelle en nette levering van het product.
Te veel vragen!
Het was een mooie aanbieding van uitstekende kwaliteit!
Nette en snelle service
Webshop is duidelijk en eenvoudig qua bestellen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling. Bestelling is snel geleverd in een goed passende doos en onbeschadigd. Je ziet nog wel eens bij andere bedrijven dat je een doos krijgt die niet in verhouding staat tot de grootte van het bestelde artikel.
Ik had een paar schoenen besteld. Helaas was de maat niet goed. Pakket wou ik terugsturen maar er zat geen retour bon bij. Gebeld en we moesten even een mail sturen. 2 dagen gewacht en geen reactie, maar weer gemaild. Volgende dag eindelijk de retour bon per mail. Ik wil de schoenen 1 maat groter. Moet ik ook weer opnieuw bestellen en betalen. Niet fijn. Heeft u een andere oplossing
twee paar skeelers besteld. Helaas was er nog maar 1 op voorraad. Heel duidelijk gecommuniceerd. Fijne service :D
Levertijden ok, leuke skates.
product volgende dag thuis en past perfect, product zoals op afbeelding
Prima, van bestelling en status bestelling tot bezorging. En snel
Geen verzend mail gehad maar toch gekomen.
Supersnel geholpen na telefonisch advies
Op een zaterdag besteld. Ik had een paar vragen en werd goed geholpen aan de telefoon en is snel geleverd! Top als je het mij vraagt!
Snelle levering en product (skates) bevalt zeer goed! Wel zeker minstens 2 maten groter dan je schoenmaat nemen. Ze vallen klein en smal. Had ik gelukkig gedaan.
Eergisteren skeelers besteld bij Herqua. Helaas bleken deze niet meer leverbaar (kan gebeuren) ik kreeg een whatsapp bericht met een foto van een alternatief. Dit had ik nog nooit meegemaakt. Top service! Gr pexy
Goede website
Order geannuleerd
volledig en correct
Vorige week met veel plezier mooie skates besteld bij jullie via beslist.nl. Vrijwel meteen een bevestigingsmail ontvangen. Na een aantal dagen nog geen skates ontvangen, maar niet gek in deze tijd. Vervolgens werd mijn geld 2 dagen later zonder uitleg terug gestort en heb ik natuurlijk geen skates ontvangen. Heel vervelend, zeker zonder uitleg. Een vervolgbestelling zal er niet inzitten.
Alles prima verlopen maar toch niet ECHT mijn keuze.
Ik had 2 producten besteld en betaald. Zonder uitleg kreeg ik 1 product geleverd. Heb er zelf achteraan gebeld en kreeg toen wel bevredigende uitleg. Dat had dus meteen in de levering uitgelegd kunnen worden.
Goede service en hulp