Ik heb een bestelling geplaatst op 17/4 ll, er is nog steeds niets bezorgd. Zelfs geen mail dat het pakket onderweg is of vertrokken uit het distributiecentrum. Ik ben niet tevreden hierover. Graag een service waar ik op kan rekenen aub. De bestelling is onmiddellijk betaald, dan verwacht ik ook dat ik op de hoogte blijf van waar het pakketje zich bevindt. Ik hoop hierbij op een snelle levering. Met vriendelijke groeten Véronique Wouters
Hoi Véronique, Ik heb jou een mailtje gestuurd over de levering. Het pakket is onderweg maar heeft helaas iets vertraging. Mocht je nog vragen hebben kan je mij bereiken via [email protected] mvg Daniel
Ordered twice and the item was not in stock but received help over the phone to order again.
rolschaatsen besteld maar deze waren te klein.
Bestelde schoenen voldoen aan verwachting, snelle levering en goede communicatie over aankoop en levering.
Alles uitstekend geregeld
Goede spullen. Snel geleverd,
Goed en snel afgehandeld Top!
Nadat de inlane skates in mijn maat niet meer leverbaar waren belde de een medewerker dezelfde dag nog terug. Hij gaf advies over de verschillende skates die beschikbaar waren. Ik heb nu betere skates tegen een goede prijs.
snelle levering met goede track & trace. happy customer!
online bestellen ging super, levering is super snel! produkt is juist
Slecht
Ging prima alles
Tevreden met mijn bestelling en snelle levering
Snelle levering gezien de corona tijd. Helaas te klein en we wachten nu nog steeds op de juiste schoen
Snelle levering fantastische prijs
Na levering van een paar skeelers waarvan de wielen er scheef onder stonden, contact gehad, retour en snel nieuwe skeelers ontvangen. Zo kan mijn zoon toch nog skeeleren in de mei vakantie in deze corona tijd. Bedankt
Vlotte levering + goede prijs
Thuis bestellen en in de winkel ophalen. Ideaal in coronatijd! Helaas waren de skeelers te klein. Mijn telefoonnummer werd meteen genoteerd en ik werd gebeld toen er nieuwe skeelers binnenkwamen. Nu wel in de winkel gepast en daar ben ik goed en vriendelijk geholpen. Veel fijner dan een online winkel!
Fijn om te horen! Veel skeeler plezier.
Binnen 1 dag, met een tijdslot van een uur. Ideaal! Niet meer hele dagen thuisblijven. Producten waren top en kwaliteit zoals verwacht.
Bestellen eenvoudig. Scherpe prijzen. Goede kwaliteit product geleverd. Wel graag huisnummer op de adressering naar dpd vermelden. Dat scheelt tijd en inspanning. Als dat de volgende keer ook goed is dan 5 sterren :)
Skeelers besteld,helaas waren deze niet meer leverbaar,kreeg gelijk de volgende dag mijn geld terug gestort. Dat vind ik echt een pluspunt,en voor mij een goede reden om nogmaals dingen te bestellen,zonder dat je erg lang moet wachten voordat je je geld terug hebt.
Thanks! gr Daniel
Ik heb de skates via beslist.be besteld. Enkele dagen later werden ze al geleverd. Prima dus!
Makkelijk bestellen en snel in huis!
duidelijke website en snel de juiste bestelling geleverd in nette verpakking.