Snel en op tijd. Goederen hoelahoep super aanbevolen
Ik had een verkeerde maat en een email gestuurd en direct antwoord gekregen
Ik heb 2 paar skates besteld in verschillende maten. Voor 16:00 besteld en volgende dag in huis. Zeer blij met de aankoop!! 1 maat terug gestuurd omdat deze te klein was.
Voor het eerst bij deze sportzaak wat besteld. Het werd netjes geleverd, en de sportbroek, windjack en slippers zijn mooi en comfortabel.
Prima bal en vlotte bezorging
Ik werd gebeld dat de door mij bestelde skeelers niet meer voorradig waren, dit stond fout op de website, kwamen direct met een nette oplossing en had de skeelers een dag later in huis! En we zijn er super blij mee!
Top service! Bedankt voor jullie snelle levering ! Hier kom ik zeker nog terug
Er is een ruime keuze. Het bestellen ging vlot en we werden goed op de hoogte gehouden van het bestel- en leveringsproces. Netjes verpakt.
Snelle levering, mooie en goede producten niks op aan te merken
Enige minpuntje is beetje onduidelijkheid met retourzending. Maar dan meer wanneer je geld wordt teruggestort, daar moet je voor bellen. Helaas waren mijn skates te klein dus teruggestuurd. Dit merk valt heel klein.
Super snelle service netjes met kassabon
vlotte bestelling - vlotte levering
Het was de eerste keer dat ik bij hen wat heb besteld, maar het kwam heel snel en zag er allemaal prima uit!
Gekregen wat besteld is, en duidelijke tracking. Gewoon goed!
Snelke bestelling met een snelle levering! Helemaal prima!!
Nieuwe sportschoenen besteld voor een mooie prijs en de volgende dag in huis
Bestelling volgens afspraak en product precies wat ik bedoelde, tevreden.
Skeelers van mijn dochter gingen kapot, s avonds nieuwe besteld, volgende werkdag geleverd. Product was goed omschreven
Iets later door de coronacrisis in België geraakt.Bij vraag aan de verkoper werd ik onmiddellijk beantwoordt.Prima service
Donderdag middag besteld nog niks ontvangen.
Prima service, netjes gebeld om te overleggen over het iets andere product dan ik besteld had. Verder netjes en snel geleverd.
Goed, zeker voor herhaling vatbaar Was nog niet bekend met deze sit
Product zeer goed, hoge kwaliteit, wel 1 week moeten wachten op levering, misschien door de coronavirus...