Heb een setje Union snowboardbindingen besteld. Waren binnen 2 dagen geleverd zelfs tijdens deze hele Corona ellende! Voordat ze binnen waren had ik ze ook elders, tegen een scherpere prijs, gevonden. Heb gemaild met de klantenservice en kreeg dezelfde dag het verschil retour gestort. Dat noem ik nog eens service!! Scheelt mij weer retourneren en nieuwe bestellen ergens anders. Wilko en Daniel super bedankt voor de goede service! Ga zeker vaker bij jullie bestellen.
Snelle levering. En goeie kwaliteit!!
Perfect op de hoogte gehouden en een snelle afhandeling. Kortom, prima verzorgt.
Na telefonisch contact te hebben gehad met Jan-Willem over nieuwe snowboardboots bleken deze helaas niet meer op de site te staan. De levering zou later in die week komen en heeft ze toch voor me kunnen reserveren en opgestuurd. Helaas bleken de boots nét aan de kleine kant te zijn tov mijn vorige boots en heb ik ze helaas terug moeten sturen. Omdat ik niet meer op een uur afstand rijden van ze woon, heb ik dit via het internet gedaan. Maar omdat ik voor nu niet geslaagd ben, ga ik zeker komend seizoen na de Corona ellende persoonlijk bounce langs om te passen. Altijd goede service en er wordt echt de tijd voor je genomen.
Artikel toch niet op voorraad dus geen levering. Wel netjes geld terug gekregen binnen 2 dagen
Ik kende deze site nog niet maar ben helemaal blij, heb hele leuke dingen gehaald voor een leuk prijsje en snelle levering
Snel
Mooie bal besteld voor onze kleinzoon. Keurig verpakt en op tijd bezorgd.
Snelle levering en snelle verwerking van de retour. Goede communicatie
Vlotte levering- producten exact zoals omschreven- goede prijs!
Had wel verwacht dat verpakking van schoenen en eventueel boekjes meegeleverd zouden worden. Los in grote doos was niet optimaal naar mijn mening
Keurige afhandeling en levering
Levering goed en duidelijk omschreven, de folder en de informatie over mijn bestelling waren een cadeautje, geeft me een heel blij gevoel, daar hou ik van.
Snel, goede deal, snel geleverd
Product precies zoals omschrijving en snelle levering
Top ervaring, keurig verzorgd en bezorgd
Ben super blij met het product en de snelle levering
Nette en snelle bezorging
Groot assortiment snelle bezorging top klantenservice
Ski broek last minute nog moeten bestellen. Goede prijs kwaliteit en was netjes de volgende dag in huis.
Snelle verzending, duidelijke communicatie!
Volgende dag al in huis en achteraf betalen.
Producten zijn prima maar de bezorgdag klopte niet met wat ik aangeklikt had. DPD stuurt ook nog eens een mail dat het pakket ontvangen is en eraan komt maar vervolgens duurt de bezorging nog 2 dagen ipv 1 dus komt mijn pakket op een dag dat ik niet thuis ben en moet ik gedwongen kiezen voor aflevering bij de buren terwijl ik dat eigenlijk niet wil. Een DPD afhaal punt zit hier niet in de buurt nl.