Mooie Spider in de uitverkoop getroffen, snel besteld en snel thuisbezorgd gekregen!
Bij Herqua vond ik via beslist.nl hele fijne Nikes voor ons zoontje die vrijwel nergens meer verkrijgbaar waren, en nog heel scherp geprijsd ook.
Matige eerste ervaring, goede vriendelijke en adequate hulp klantenservice
Ander model schoenen ontvamgen dan besteld
Fijn muts.
Prima service zoals het hoort. De schoenendoos was helaas wel ingedeukt bij bezorging.
Goede ervaring als klant Gemakkelijke en duidelijkewebsite Leveringstermijn was snel en op het beloofde tijdstip prima verpakking
Mooi assortiment, goede prijs en vlotte levering.
Het bestelde jasje werd de volgende dag bezorgd per DPD, inclusief track-and-trace. Ik ben tevreden!
The personel noticed that I had mistakenly entered their shop address in the shipping address, and called the next day to confirm and correct the mistake, redirecting the package to my good address. Everything arrived in order and on time. Thanks!!
Ski-spullen gehuurd. De medewerkers waren zeer klantvriendelijk en gaven goed advies.
Haarbandjes van Nike besteld. Levering was snel, maar... 6 haarbandjes op een kaartje, kon makkelijk door de brievenbus, kwam in een heel grote doos.Daarvoor €4,95 verzendkosten betaald, terwijl de brievenbuspost €2,73 zou zijn geweest. De haarbandjes die kwamen waren niet degene die ik op de site gezien en besteld had.Wel zwart-wit, maar andere afbeelding.
Geen inhoudelijke antwoorden op concrete vragen in mails; geen bevestiging van retour ontvangen product en terugbetaling na 5 dagen alsnog niet in orde gemaakt, terwijl via track&trace duidelijk is dat product wel retour ontvangen is. Geen reactie op mail hierover.
Artikelen worden snel geleverd en zijn netjes verpakt. Ik was iets teleurgesteld, ik had een jas in de opruiming besteld maar de opruimingskorting in de winkel blijkt hoger uit te vallen. Het kaartje met de kortingsprijs in de winkel hangt opvallend groot aan de jas. Scheelt maar €4,- maar toch...
Levert snel , correcte afhandeling, je wordt goed op de hoogte gehouden
Juiste prijs, goede communicatie, snelle levering
het bestelde ontving ik snel,was zorgvuldig verpakt. zeer mooie kwaliteit,helaas niet de goede maat. Na retourzending het bedrag snel teruggestort gekregen op mijn rekening.
Ruim aanbod, leuke acties en snel geleverd
Goede kwaliteit schoenen gekocht voor een mooie prijs en snel Verzonden. Helaas past het niet maar kon ik het gratis retourneren. Ik kom hier graag nog vaker terug
Geleverd conform bestelling
Snelle en correcte levering aan concurrentiële prijs.
Mooie skibroek in de uitverkoop gekocht! Snelle verzending. Alleen DPD pakketdienst heeft zwaar gefaald. Pakket in een andere straat afgeleverd. Bezorger heeft zelf handtekening gezet en het pakket onder een auto geschoven! Na belletjes met herqua en dpd na 2 dagen het pakketje teruggevonden;)
Prettige ervaring
Omdat ik niet ver van Hoogeveen woon, ben ik zelf naar de winkel gegaan om het op internet gevonden artikel te bekijken. Het voldeed geheel aan de verwachting en omdat er een fantastisch aanbod van aanverwante producten was, is er nog een en ander bij gekomen. De behulpzaamheid en deskundigheid van de vriendelijke verkoopster is daarbij als heel prettig ervaren.