Mooi product snelle levering, correcte afhandeling.
Uitstekende site en prima service
X
De bestelling is snel en netjes geleverd, echter was de skibroek niet het juiste model. Helaas was het ook de laatste op voorraad en dus nu niet meer leverbaar. De zending gaat retour.
Heerlijke stof, zacht van binnen lekker strech maar niet te dik
De schoenen zijn snel verstuurd en zaten gelijk goed. Wat verder opviel is dat Herqua sports een fysieke winkel is. Er zat zelfs een geprinte kassabon in de doos. Ook de foto van de winkel en de medewerkers geeft een persoonlijk gevoel en dat is positief.
Ik ben blij dat ik de schoenen die ik graag wilde bij jullie vond. Het betalen en verzenden ging prima en vlot! Wel vond ik in de verzenddoos een bon voor een andere klant uit december, maar dat maakte voor mij niet zoveel uit. Ik hoop alleen dat die zijn schoenen ooit ook heeft gekregen!
Producten snel in huis, prima levering.
makkelijk te bestellen en keurig geleverd
Artikel online wel beschikbaar, maar niet leverbaar
Top! 1 van de 5 bestelde artikelen niet in voorraad, dezelfde dag Werd te goed reeds terug gestort op rekening.
Goed. Ben zeer tevreden met mijn aankopen.
Goede prijs kwaliteit
Mijn bestelling (snowboardschoenen) werd snel geleverd. Niets dan lof voor Herqua Sports.
uitgebreide keuze, veel korting, snelle levering
Snel geleverd en goede kwaliteit
Zeer snelle levering. Mooi zwempak, leuke prijs.
Netjes en verzorgd geleverd de jas zit perfect
Mijn pakketje is super netjes met bonnetjes en retour sticker geleverd.
Kreeg me bestelling vrij snel, 1 item was te klein. Toen in retour formulier een andere bestelling gedaan ook dat was snel geleverd. En wat top is geen retour kosten. Ga zeker vaker bestellen.
Zeer tevreden over de service
Enige minpuntje is dat er geen retourticket bij zat van Dpd zoals het op de website staat vermeld.
Bad service and low response rate