Mijn eerste bestelling ging super vlot
Mooi aanbod, snel en keurig geleverd. Aanradar
Beste Robert, Fijn om te horen dat alles naar wens is! Wij worden ontzettend blij van dit soort reviews. Met vriendelijke groet, Ellen van team Herqua Sports
Onlangs heb ik hardloopschoenen besteld. Helaas was het niet de goede schoen voor mij, maar de goede punten van Herqua zijn: het mooi assortiment, de snelle levering en retourproces! Ik zou hier zeker weer bestellen!
Beste Eline, Wat jammer dat je bij ons niet de juiste hardloopschoenen hebt kunnen vinden. Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom in onze winkel in Hoogeveen voor een gratis voetmeting en het beste advies voor de juiste hardloopschoenen. Met vriendelijke groet, Ellen van team Herqua
Mijn bestelling kwam in een zwaar beschadigde doos, waardoor er ook een lichte beschadiging op mijn bestelde item zat. De manier hoe hiermee omgegaan was vond ik niet echt klantvriendelijk.
draag de schoenen sinds een week. Alles perfect
Beste Stephan, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is! Met vriendelijke groet, Ellen van team Herqua
Niet mijn gebruikelijke adres om online te kopen maar deze eerste ervaring was positief ! Goede prijs en er werd snel geleverd.
Snelle levering van het product. Helaas moest ik de schoenen terugsturen. Geld werd zonder probleem teruggestort.
Het was een snelle levering en het productieproces was precies zoals beschreven.
Mooie aanbiedingen, goede service. Bestelling is met zorg in behandeling genomen, goed verpakt. Levering van de bestelling is snek.
Voor het eerst een bestelling geplaatst en het ging al fout. Een broek was niet meer leverbaar, dus dat was al heel erg jammer om te lezen via de mail. De mail was professioneel en duidelijk. En de oplossing tot terugbetaling was fijn om te lezen. Toen ik mijn pakje opende kreeg ik maar 1 schoen binnen van een kindersportschoen. Ik natuurlijk bellen naar de klantenservice. En de mevrouw die de telefoon opnam heeft mij vriendelijk te woord gestaan en ook teruggebeld, dat ze het rechterschoen had gevonden. Moet wel zeggen de levering was snel. Zal ik nog een keer bestellen, ik denk het niet.
Makkelijk te bestellen. Snel geleverd. Goed product, voor een scherpe prijs.
Klantenservice goed bereikbaar en goed geholpen, snelle levering
Zou hier zeker weer bestellen
Makkelijke site, snelle levering
Levering super
Ging vlot en snel
Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Ellen van team Herqua
Fijn bedrijf
Alles is goed binnengekomen, mooi assortiment aan sneakers, dit was mijn eerste aankoop bij Herqua maar zal zeker niet de laatste zijn.
We hebben 5 maanden gelden in de winkel bestel maar daar kregen we 2 keer te horen dat we gebeld werden maar er is nooit gebeld en dan bestelen online en is het shirt binnen 2 dingen binnen
Beste Tynisha, Bedankt voor uw feedback! Dit had inderdaad iets beter gecommuniceerd moeten worden. Excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Ellen van Team Herqua
Snel geleverd, product conform verwachting
Snelle levering , goede kortingscode en kwaliteit
Uitstekende levering met de juiste product precies wat ik zocht