Professioneel geholpen!

Bij een zomercheck van mijn 70D camera heb ik goed advies gekregen over een nieuwe aankoop R7. Dit advies trok mij over de streep en ben na een week tot aanschaf overgegaan. En werd ik zeer goed geholpen met de inruil van een M50 systeemcamera. Fantastisch geholpen dus!

UItstekende ervaring

De 2 gewenste producten (Caruba-Filter-Adapter en Hoodman Hoodeye Nikon) waren eenvoudig in de zeer uitgebreide, gemakkelijk te navigeren website te vinden en te bestellen. De aflevering was precies binnen de vermelde levertijd, de verpakking uitstekend en de kwaliteit van de producten hoog. Email berichtgeving over de bestellingstatus was perfect. Kortom, Cameranu blijft de alom aangeprezen leverancier op fotogebied.

Fijne website, goede service

Laatst had ik een geheugenkaart gekocht en een typefout in mijn adres gemaakt. De geheugenkaart werd daardoor automatisch door Post NL retour gestuurd. Cameranu nam contact met mijn op en verzond de geheugenkaart gratis alsnog naar het juiste adres, ondanks dat dit mijn fout was. Top!

Alles goed

Perfecte camera, goede service, concurrenten zijn duurder en minder beleefd, locatie is goed te bereiken met het OV. Ik was mijn camera vergeten maar kon hier op stel en sprong een camera lenen. De borg was wel onverwachts hoog, maar stond ook vrij snel weer op mijn rekening.

• Kennis en Vakmanschap

Uitstekende service en topassortiment.

Natuurlijk! Hier is een positieve review voor Camerami die je kunt gebruiken: --- ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bij Cameranu ben ik zeer prettig geholpen. Het personeel is vriendelijk, professioneel en duidelijk goed op de hoogte van hun vakgebied. Ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en gaven eerlijk advies, zonder opdringerig te zijn. Het assortiment is breed en goed samengesteld, met zowel instapmodellen als geavanceerde apparatuur voor de serieuze fotograaf. Ik voelde me echt gehoord als klant en kom hier zeker terug voor mijn volgende aankoop. Een aanrader! P.s. Ook de koffie was uitstekend

• Kennis en Vakmanschap

Totaal geen contact mogelijk!!

Trieste manier van omgaan met klanten / partners. Na een jarenlange samenwerking met CameraNU via TradeTracker is onze website uit het niets op "on hold" gezet. Na deze actie bijna een maand lang proberen contact te krijgen via een TradeTracker ticket, mail en Whatsapp. Alle berichten worden genegeerd. Onprofessionele manier van bedrijfsvoering! De afgelopen jaren hebben wij voor duizenden euro's aan omzet gezorgd voor CameraNU. Dit is wat we ervoor terugkrijgen. Schaam jullie!!

• Kennis en Vakmanschap

Vaker gekocht hier, altijd helemaal tevreden!

Altijd goed bereikbaar, ruim assortiment en vriendelijk personeel...

• Prijs N.v.t.
  • Kennis en Vakmanschap

Je wordt altijd prettig en professioneel geholpen.

Ik wordt altijd goed geadviseerd en prettig geholpen.

• Kennis en Vakmanschap

Snelle levering en goede prijs

CameraNu had de beste prijs en de levering was zeer snel. Helemaal top!

Ruim Aanbod en Snelle Service

Ik maak al jaren gebruik van de webshop van Cameranu en mijn ervaringen zijn zeer fijn. Ik heb diverse producten besteld en bezorging was altijd snel. De keuze aan producten is enorm. En als je een vraag hebt wordt je netjes en professioneel geholpen. Voor cameraproducten is dit voor mij DE website om te shoppen.

• Kennis en Vakmanschap

Een cameralens moest gerepareerd worden en dat kon hier. Bij het inleveren was het personeel erg vriendelijk en hebben zij de tijd genomen al mijn vragen te beantwoorden. Tussentijds werd ik per mail op de hoogte gehouden. En nu is mijn lens is in goede staat naar mij opgestuurd. Verpakt en wel. Ik ben erg tevreden.

Goes

Prima website, snelle levering

Bestelde een Wacom Intuos Pro Medium, was op voorraad en goede prijs. De tablet werd de volgende dag geleverd.

• Communicatie N.v.t.
  • Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Vakkundige service - en een extra accu!

Wat een fijne verrassing én service! Ik heb onlangs een tweedehands Nikon D7500 gekocht bij Cameranu.nl in eindhoven en ben daar ontzettend blij mee. Tot mijn verrassing zat er ook nog een extra originele Nikon EN-EL15b accu bij – super attent, al bleek deze niet compatibel met mijn camera. Na even mailen met het Tweedehands Team werd het probleem meteen opgepakt. Zonder gedoe mocht ik de accu terugsturen en ze hebben er kosteloos een werkende originele nikon accu voor teruggestuurd. Wat een topservice! Dank aan het team voor de snelle, en prettige afhandeling en voor de behulpzame en vakkundige hulp in de winkel in Eindhoven . Ik kom hier zeker terug!

Vriendelijk personeel

Je wordt goed geholpen en goeie adviesen gegeven over welk je het best kunt kopen en ze hebben allemaal plezier in hun werk en ze zijn ook net zo blij als jij een camera koopt

Prima kwaliteit en klantbeleving

ik heb een 2ehands objectief gekocht en deze voldoet prima aan mijn wensen. Keurig netjes verpakt en geleverd binnen 2 dagen met een handgeschreven kaartje waarin mij veel succes met de aankoop werd gewenst. Hele goede ervaringen met Cameranu

Goede en snelle service

Ik heb nu een aantal producten besteld en ook een product retour gestuurd. Levering is goed en snel. Alleen bij een retour is wel jammer dat verzend kosten voor eigen rekening is, en dat het 14 dagen kan duren voordat het geld is terug gestort. Maar be zeker tevreden van Cameranu.

• Betrouwbaarheid N.v.t.

Goede webshop

Nikon Z 24-120 via cameranu gekocht. Prachtige lens qua scherpte en snelheid. In vergelijking met mijn oude D500 met de 18-55 of 35 1.8 veel scherper. Maar goed qua lens is dit een compleet andere klasse. Wel heb ik het gewicht van de lens een beetje onderschat. Met wat vragen cameranu gebeld. Snel geholpen en goede service.

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Het zoeken op de site is eenvoudig, hetzelfde geldt voor de communicatie. Snelle levering, netjes verpakt Was op vrijdag besteld, zou zaterdag geleverd worden, echter door de Pasen werd het dinsdag. Geen probleem

GEWOON SUPER

vanaf de eerste mailwisseling (een deel van de bestelling was niet op voorraad) tot aan de ontvangst van het pakket geweldig. met als extra de manier van inpakken dikke 10

• Kennis en Vakmanschap

Vriendelijke professionals die graag helpen en adviseren.

Ik kom als professionele fotograaf heel graag bij Cameranu, er werken hele vriendelijke mensen met veel kennis van zaken en staan altijd klaar met goed advies, ze nemen echt de tijd voor je.

• Kennis en Vakmanschap

prima service ofschoon de aanbiedingen met een korrel zout genomen moeten worden.

Sirui FD-01 statiefkop besteld 15% korting "laatste exemplaar". Vriendin had deze statiefkop ook graag gehad en enigszins teleurgesteld dat ze achter het net viste gelet op zogenaamd laatste exemplaar. Toch maar geprobeerd of dit artikel (ondanks net bestelde "laatste exemplaar") toch nog besteld kan worden. En, ja hoor, gewoon weer besteld, bevestiging ontvangen en een paar dagen later keurig netjes afgeleverd met dezelfde korting van 15%. (???) Tip: Laat voortaan dit soort pushberichten om de koper snel te laten beslissen achterwege. Uw bedrijf wordt dan echt serieus genomen.

Goed bedrijf - goede prijzen

Koop al jaren fotoapparatuur bij CameraNU. Groot aanbod en goede prijzen. Je hebt je bestelling snel in huis en altijd goed verpakt. Geen klachten hier over dit bedrijf. Kocht mijn eerste professionele camera hier in 2010 dus blijf ze ook trouw : )

Prachtig

recent mijn nieuwe Canon R7 gekocht bij Camernu in Utrecht. Wat een prachtige winkel is dit. tevens ben ik heel goed geholpen door het vriendelijke personeel. Hier kom ik zeker nog een keer terug.

• Kennis en Vakmanschap

Meer service dan je buurtsuper, sneller dan je moeder op WhatsApp.

Ik was op zoek naar een studioflitser, trigger en diffuser. Ik wist niet helemaal waar ik moest beginnen. Via de mail had ik razendsnel antwoord op mijn vragen. Vervolgens zaken besteld. Ik vergiste me bij 1 van de artikelen. Via WhatsApp was dat in no-time hersteld. Daarna keurig op de hoogte gehouden van het verzendproces, ook toen iets niet voorradig bleek te zijn werd dit snel opgelost. Nogmaals, Meer service dan je buurtsuper, sneller dan je moeder op WhatsApp.

De Spijk 8

8321WT Urk

Over Cameranu

Om het maken van mooie beelden mogelijk te maken verkoopt Cameranu alles wat je hiervoor nodig hebt, in alle prijscategorieën. Zo is het maken van bijzondere beelden voor iedereen toegankelijk. Professionele en semi-professionele beeldmakers en onze eigen experts kijken mee met jouw verhalen en geven tips hoe de beelden nóg beter gemaakt kunnen worden. We willen je inspireren, enthousiast maken en uitdagen. We doen dit met workshops, lezingen, blogs, social media, video's en adviezen op onze website. Zo kies jij zelf de manier waarop je deze kennis bij ons vergaart.