Pluspunten

Heldere informatie over levering, scherpe prijs voor mijn product van keuze.

Pluspunten

Zonnekap voor mijn nikon camera besteld. Eenvoudig te bestellen en de volgende dag meteen in huis. Cameranu was ook nog eens de goedkoopste. Erg tevreden en ga zeker kijken of ik de volgende keer dat ik iets nodig heb, ik dit ook kan bestellen bij cameranu.

nvt.

Pluspunten

Personeel heeft kennis van zaken, denkt mee hoe problemen verholpen kunnen worden, blijft geduldig en vriendelijk.

Naar het zuiden van het land verhuizen.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen, zelfs levering op de dag van bestelling.

Geen enkele alles was heel duidelijk en verliep super snel.

Pluspunten

heel vriendelijk proficionele service

Pluspunten

Heel positief! We kregen deskundige uitleg over de camera en de mogelijkheden. Ook werd goed gevraagd wat we wilden met de camera om zo bij een goede camera uit te komen voor onze wensen. Het was lange ritje naar Urk zeker waard!

Pluspunten

Vlotte en deskundige beantwoording van vragen en snelle levering. Ik koop mijn camera's al jaren bij CameraNu en heb er wel eens één na een tijd terug moeten brengen voor reparatie en ben onder de indruk van de service en het reparatie volgsysteem.

Pluspunten

Ben zeer tevreden over het geleverde product en de afhandeling ervan.Levering perfect. Best een aanrader.

Nee houden zo. Perfect.

Pluspunten

Ik zocht een draadloze afstandbediening zonder al te veel poespas voor een betaalbare prijs voor mijn nieuwe camera. Die had ik heel snel gevonden bij CameraNU.nl. Ruim aanbod, gunstige prijs. via de website bestellen is een appeltje eitje en snelle levering. Toppie !

Pluspunten

Goede communicatie, snel verzonden, goede service.

Pluspunten

Altijd een vlotte verzending en keurig verzorgd aangekomen. Volgende aankoop ook weer CameraNU.NL, denk ik.

Wellicht iets minder plastic en de doos mag kleiner. Dat is goed voor het milieu.

Pluspunten

Goede service! Goede klanten afhandeling! Goede garantie Goed persoonlijk advies op maat!

Ga zo door!!

Pluspunten

Zeer tevreden over de service bij dit bedrijf, de spullen worden netjes ingepakt en zijn snel hier! Bovendien beschikken ze over een overzichtelijke site met veel keuze. Voor mij als amateur fotograaf is deze webshop ideaal.

Pluspunten

Goede middag, Prima service Vandaag besteld en de andere dag in huis. Ben erg tevreden over CameraNu.nl

Pluspunten

Snelle levering en juiste product ontvangen

Pluspunten

Artikel op voorraad. Goed verpakt. Snelle levering zoals beloofd.

Pluspunten

Snelle levering, uitstekende service en raadgeving

Pluspunten

accuraat, snel, zeer scherp geprijst, verstand van zaken.

geen

Pluspunten

Heb al meerdere keren een bestelling gedaan via CameraNu.nl elke keer was ik dik tevreden; gemakkelijk bestellen, snelle en correcte levering. Helemaal top en wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

service, vriendelijke medewerkers, en de goedkoopste canon powershot SX 530 HS gekocht en een mini studio met 2 lampen de camera is 90 euro goedkoper bij cameranu.nl dan bij de andere bekende internet aanbieders studio compleet voor 28 euro en goede kwaliteit bestelling de volgende dag in huis telefonisch contact gehad vriendelijke en behulpzame mensen cameranu.nl Jullie krijgen van mij vijf sterren en

tot op heden geen negatieve dingen

Pluspunten

Bestelling werd keurig verpakt ontvangen en op het beloofde moment.

Pluspunten

Vragen worden netjes beantwoord Snelle levering en netjes verpakt.

Pluspunten

Goede en nette service. De medewerkers weten waar ze het over hebben en geven persoonlijk advies

Pluspunten

Goede service wanneer er iets niet naar wens is!!

Website goed controleren op fouten of dingen die niet kloppen

Pluspunten

snel en een nette prijs

8 De Spijk

Urk 8321WT