Pluspunten

Altijd een goed onderbouwd advies op maat. Positieve medewerkers.

Blijf jezelf verbeteren

Pluspunten

Erg klantvriendelijk en denken met je mee. Stel een vraag via de chat en je krijgt snel goed advies. Ik ben heel blij met mijn aankoop.

Pluspunten

Prima en snelle service. Niks op aan te merken :)

Pluspunten

Snelle betaling en snelle levering. Zou hier zeker nog een keer bestellen!

geen.

Pluspunten

Snelle levering. Veel op voorraad en scherp geprijsd.

Pluspunten

Altijd goed bereikbaar, behulpzaam en grote sortering. Klantenservice snel bereikbaar en zeer behulpzaam.

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke website

Pluspunten

Zeer goede service en een prettig bedrijf waar je goed terecht kunt voor alles op het gebied van fotografie. Erg klantvriendelijk!

Pluspunten

Snelle levering, goed prijs.

Pluspunten

Uitermate snelle levering. Donderdag 27/10 de Canon lens EF 50 mm f1.4 besteld en deze werd op vrijdag al geleverd. Ik ben dus bijzonder tevreden!

Pluspunten

Goede klantenservice, en klant vriendelijk, snele bezorging

Mogelijke verbetering mogelijk bij product omschrijving op website

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed contact via de klantenservice. Snelle bezorging.

Ik bestelde een Canon oculair verlengstuk EP-EX 15II, Op de site staat deze afgebeeld met de canon Eye cup, Ik ging er vanuit dat deze ook zo geleverd zou worden. Helaas moest ik de daarna nog een bestelling plaatsen voor de Eye cup. Ik vind de afbeelding op de site dus onjuist. Dit werd ook niet vermeld.

Pluspunten

snelle levering vlotte beantwoording op vragen scherpe prijsstelling goede advisering ter plekke

graag iets scherper antwoorden op vragen, daarbij echt ingaan op de kern van de vraag en niet een te algemeen antwoord geven voorbeeld: ik vroeg hoe ik de dioptrie van de Tern 8 x 45 kon instellen, daarop kreeg ik een algemene handleiding voor Bynolyt kijkers, gelukkig vond ik een pdf op de site van Technolyt, waarin helder verwoord stond hoe ik hier mee om moest gaan overigens is dit al de derde kijker die ik bij camera nu aanschaf

Pluspunten

Goede review video's, snelle levering! Had mijn Drone dezelfde dag in huis.

E-mailberichten zijn op mobiel niet goed te lezen/rommelig.

Pluspunten

Snelle levering. Neemt garantie prima voor haar rekening en bemiddelt waar nodig. Goed contact

Pluspunten

Alle tijd voor je ,,,vakmensen.

Koffie met iets lekkers erbij!!!! Wegens lange wachttijd.

Pluspunten

'S Morgens bestelling doorgegeven en in de vooravond bezorgd!

Pluspunten

Bij cameraNU.nl een EOS80D en een 10-18mm lens besteld. In de avond besteld tegen de beste prijs en de volgende ochtend werd het al geleverd. Nog geen gebruik hoeven te maken van overige diensten hier, dus daar kan ik nog niet over oordelen.

Pluspunten

Snelle levering, uitgebreid assortiment

Pluspunten

Supersnelle levering en veel kennis in huis

Pluspunten

Goede info en als er problemen zijn kun je altijd mailen of bellen

Zou het niet weten.

Pluspunten

Snelle levering duidelijke bevestiging mooie prijs, goed product

Gebruiksaanwijzingen zou duidelijker kunnen als 70-tiger is het soms lastig de techniek te begrijpen.

Pluspunten

Levert snel en goed zoals beloofd op de site. Dit is bij andere sites wel eens anders ....

Pluspunten

prima snelle levering

Pluspunten

Wat werd er snel en adequaat gereageerd op mijn e-mail. Heel duidelijk bleek dat men goed gelezen had wat mijn precieze vraag was en de reactie was daar perfect op aangepast! Een verademing, zeker omdat twee andere grote jongens binnen deze wereld dat, nét van tevoren, een héél stukje minder goed hadden gedaan!!! Blijkbaar had ik tijdens een bestelproces iets over het hoofd gezien, maar CameraNu.nl bracht zonder problemen zelf de bestelling in orde en de verdere afwerking en de levering van mijn tamelijk prijzige objectief verliepen perfect. Overigens was CameraNu.nl op dat moment ook de voordeligste leverancier van dit Sony 70-200mm objectief.

Die ben ik in onze contacten niet tegen gekomen.

8 De Spijk

Urk 8321WT