Wat ben ik blij met CameraNU. Echt, ze hebben me zo fijn geholpen. Het startte al in bij CameraNU Apeldoorn met Wilfred die me zo positief verwelkomde en hielp met de keuzes. Toen hielp uiteindelijk Rico uitgebreid met een keuze maken op technisch gebied en dacht mee wat bij mij paste. En Myrthe legde me alles in rust en vol energie uit. Ik ben enorm onder de indruk wat voor camera-kennis en creatieve kennis deze mensen hebben. En vooral super klantgericht, want ze beseffen dat je nieuwe camera je baby is. Ik blijf dus vaste klant hoor, want dit was een super ervaring.
Wat een toevoeging kan zijn is bij het kopen van een product wat uit meerdere accessoires bestaat aangeven of je alle nuttige bijproducten hebt gekozen.
Ik heb mijn product snel geleverd gekregen. Alles ging prima en goed geinformeerd
Ontzettend goed en eerlijk advies gekregen in de winkel op Urk en in Amsterdam. De aankoop gedaan omdat ik per toeval deze dag in Amsterdam was, erg fijn geholpen. Even wat extra uitleg gekregen over de camera en tips. Ik heb een verzekering afgesloten in de winkel, hier heb ik alleen nog steeds niets over gehoord.
Vrijwel alles wat je maar kunt wensen is op voorraad, tegen een betaalbare prijs en snel geleverd
Besteld en snel in huis.
Ben erg blij met mijn product
Ik had een hele stapel oude camera's en lenzen waar ik niks meer mee deed. In de winkel is alles netjes geïnventariseerd en kreeg ik er een mooi bedrag voor terug. Heel blij nu met de OM3.
Super geholpen, veel product kennis, zeer bruikbare tips, vriendelijke medewerkers, en op voorraad wat ik wilde hebben.
Eenvoudig te bedienen autocue met allerlei adapters voor diverse camera's en smartphone. Uitgeprobeerd met iPhone en iPad. Doet wat hij moet doen en werkt ook met andere prompter apps. De meegeleverde afstandsbediening functioneert ook prima. Enig minpuntje kan zijn de ietwat fragiele plastic bouw.
Hoi had een Elgato capture card gekocht geretourneerd wat niet geaccepteerd werd vanwege het ontbreken van de originele verpakking dat probleem is idd voor mij maar eenmaal betaald via Klarna ineens geen communicatie meer dus gemaild en na dagen nog geen respons! Natuurlijk wil ik dan alsnog dat product terug hebben maar voel me niet gehoord als klant geld weg en geen product wat is dit!
Goeie zaak waar je uitgebreid advies kunt krijgen over het apparatuur dat het beste past bij je doelstelling en je behoeften.
Vriendelijk en deskundig geholpen in de winkel. Via de site eerst georienteerd op aanbod. Site werkt goed en is overzichte lijk
Perfect geholpen
Ik heb al cake een bestelling geplaatst bij Cameranu en mijn ervaringen zijn zeer positief. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het makkelijk is om producten te vergelijken en de juiste keuze te maken. De productinformatie is duidelijk en uitgebreid, wat helpt bij het maken van een weloverwogen beslissing. Wat me vooral opviel, was de snelle levering. Mijn bestelling werd keurig op tijd bezorgd en was goed verpakt. Daarnaast is de klantenservice erg behulpzaam en vriendelijk. Ik had nog een vraag over een product en kreeg snel een duidelijk antwoord.
Mooie Sony camera gekocht, demo model. Duidelijk beschreven, zo goed als niets op aan te merken. Levering ging vlot. Ben heel tevreden.
Prijs kwaliteitverhouding en snelheid van ontvangen is echt geweldig!!
Inmiddels mijn derde aankoop gedaan bij CameraNu en alle keren snelle en accurate levering/verzending. Ook een beoordeling van een oude lens ging zoals gevraagd en afgesproken w.b. terugzending. De internetsite is overzichtelijk, erg compleet qua aanbod en werkt zonder haperen.
Ik kwam als onervarene binnen voor een specifiek kabeltje. Helaas hadden ze deze niet, maar dachten ze heel erg met mij mee voor oplossingen. Ik kocht wat kabeltjes om te testen, maar werken uiteindelijk niet. Zonder enige problemen kon ik deze weer retour doen. De hulp en aandacht die ze voor de klant hebben is super!
I had a money problem, but it has been solved In 24 hours, really a very good and fast reaction On your part.
Mooi aanbod, snelle levering
Levering naar verwachting! Snel en tegen een scherpe prijs. Product zoals omschreven goed verpakt ontvangen!
Fijne site met duidelijke informatie. De levering was snel en er is geen extra plastic gebruikt.
Experience Day korting ook op niet beschikbaar product, gevolgd door snelle levering. Al binnen een dag werd het product geleverd. Prettige behandeling door de betrokken medewerkers.
Heb een tweede hands flitser gezien. De beschrijving was zoals het produkt is. Na info gelezen te hebben, flitser gereserveerd en in de winkel opgehaald. De medewerker test hem uit en geeft uitleg. En de koop afgerond. Weer met een goed produkt naar huis.
8 Het Spijk
Urk 8321WT