Supersnel in huis

Groot assortiment, overzichtelijke website en (als je ervoor kiest) je bestelling dezelfde dag nog in huis. En dus kon ik dezelfde avond al op pad met de Lowepro Droneguard rugzak. Super!

Ge wel dig

Heb het camera pakket aan een vriend cadeau gegeven. Nu kan hij mooie foto's maken van spullen in de fotografeer box en zn spulletjes op marktplaats zetten. Snelle levering en goede service.

• Prijs N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.

Snel en gemakkelijk

Het bestellen gaat heel gemakkelijk en de bezorging gaat razendsnel. Top service!

Uitstekende service

Je wordt dmv mail up-to-date gehouden over het proces van bestellen, verzenden en bezorg moment. Erg prettig om te weten wat de status van het pakket is.

• Kennis en Vakmanschap

Super goede service en goede klantvriendelijkheid!

Snelle levering en een goede service! Als er een winkel is die aan deze dingen voldoet is het Cameranu.nl wel! Als er vragen zijn kun je die gemakkelijk stellen door naar Cameranu.nl te bellen en meer informatie te vragen over het bestelde product of over hetgeen je wilt hebben. En als je iets retour wilt sturen is dit ook geen enkel probleem. Verder is de website ook super duidelijk opgesteld en is hier ook meer dan genoeg informatie te vinden over allerlei verschillende camera artikelen en onderdelen. Kortom, een winkel als Cameranu.nl maakt jouw camera artikelen en onderdelen perfect kant en klaar!

• Kennis en Vakmanschap

Duidelijke site, snelle levering.

Zie boven

Uitstekend geholpen!

Ik vind dat ik uitstekend geholpen ben in deze zaak, heb al eerder fotomateriaal hier gehaald, heb er een flinke autorit voor over.

prima webwinkel

Prima webwinkel, overzichtelijk, groot assortiment. Bij retourzending was het wel even schrikken dat het retour zenden 6.95 euro kost. Mijn aanschaf was 19.95 dus dit stond niet echt in verhouding. Terugbetaling is netjes in orde gemaakt en ook fijn gecorrespondeerd via de mail.

• Kennis en Vakmanschap

Snelle levering, product zoals verwacht

De eerste keer dat ik bij CameraNu bestel en meteen erg tevreden. Ze beloven hulp en ondersteuning waar ik zeker gebruik van ga maken.

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Mooi gereserveerd voor mij aangezien ik van België ben heb ik produkt gereserveerd

Geen enkel probleem met iets te reserveren als niet binnen is 2 produkten vriendelijk en vertrouwelijk sturen ze me 1 mail waneer alles binnen is betalen en dag daarop heb ik mijn bestelling al thuis .bedankt voor Julie service En de reservatie Camera Nu.NL

Goede en snelle levering

Wij hebben 's avonds een tweedehands telelens gekocht via internet. Deze is de volgende ochtend geleverd. Beschrijving klopt exact met het product. Zeer tevreden over Cameranu.nl.

Dik in orde!

Bij Cameranu koop ik al jaren mijn fotospullen: de website is duidelijk en overzichtelijk, er is een heel ruim assortiment, alles is gemakkelijk te vinden en voorzien van duidelijke informatie. En bestellen gaat eenvoudig, gedegen en is betrouwbaar. Op vragen krijg je snel en goed antwoord. Ook deze keer weer. Compliment.

• Kennis en Vakmanschap

Het beste bedrijf voor cameraequipment.

Ik was al een aardige tijd aan het twijfelen om de Fujifilm instax minj 9 aan te schaffen. Ik heb een aantal websites met elkaar vergeleken en cameranu.nl sprak mij hierbij het meest aan. Dit vanwege de hoge recenties, de variatie en de prijs. Tot mijn verbazing was deze instant print camera goedkoper bij cameranu.nl dan bij een andere electronicawinkel. Ik heb deze camera nu ongeveer een week in gebruik en ik ben erg tevreden, ook de accessoires die ik erbij gekocht heb werken na verwachtingen. Kortom ben ik erg te spreken over de service van cameranu.nl en ik zou hier zeker vaker mijn bestelling plaatsen voor mijn cameraequipment.

• Kennis en Vakmanschap

Super snelle bezorging savonds besteld en smorgens vroeg in huis.

Super snelle service 👍🏻

Super snel en netjes

Supersnelle levering en netjes verpakt. Goed product, de extra batterij voor de Olympus OM-d.

Prijs kwaliteit en garantie TOP

Sony video camera super snelle levering en netjes en veilig verpakt aangekomen, top! Volgende keer bestel ik gewoon weer op cameranu.nl je krijgt zelfs 5 jaar garantie dat is pas service!

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Door ervaren personeel met gemak over de streep getrokken bij aankoop Nikon coolpix p900

Omdat de winkel bij mij in de buurt is, ging ik langs ipv online shoppen. Niet vergeten een nummertje te trekken. Camera's daar te kust en te keur om even te testen. Ik ging voor de Nikon Coolpix p900. Er werd uitgebreid tijd genomen en alles uitgelegd. Heel ervaren medewerker. Ook duidelijk de verschillen kunnen aangeven ten opzichte van het overig assortiment. Hierna buiten even testen. Superding. Met wat extra accessoires te hebben gekocht tevreden naar huis gegaan.

• Snelheid/levertijd N.v.t.

Inruil leidt tot aankoop

Als men een goed werkend product niet meer gebruikt is inruilen een prima optie. Een nieuw product komt binnen bereik en je hebt minder het gevoel dat het oude nutteloos ligt te verstoffen.

• Kennis en Vakmanschap

Altijd eerlijk advies en uitstekende service

Dit is een bedrijf waar het gaat om de klant. Hier krijg je altijd een eerlijk en objectief advies van de verkopers. Geen extra artikelen aansmeren o.i.d. maar gewoon anticiperen op je vragen en daarbij het best passende artikel zoeken.

• Prijs N.v.t.

goede aankoop.

Het betreft een Canon Pixma PRO100S printer die na installatie goed werk levert.

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Snelle levering, goed verpakt, perfecte service!

Ik heb de DJI osmo pocket besteld bij cameranu.nl. Ik heb voor cameranu gekozen omdat ik al veel goede dingen over het bedrijf had gehoord en zelf ook al goede ervaringen met het bedrijf gehad had, en deze keer was het niet anders! De volgende dag was mijn perfect verpakte bestelling al voor 12:00 in huis en toen ik mijn pakketje openmaakte werd ik erg blij: Mijn camera was goed in bubbeltjesplastic gewikkeld en was daardoor goed beschermd. Ik heb al veel leuke beelden kunnen schieten met mijn nieuwe camera! Mijn volgende camera-aankoop gaat zeker bij cameranu zijn!

Vertrouwd

Dit jaar heb ik meerdere keren artikelen via cameranu.nl aangeschaft. De klantendienst heeft ruime "openingstijden" en heeft mij meerdere keren goed weten te adviseren. De kennis van de medewerkers is er groot. Hierdoor voldoen alle aankopen goed aan mijn verwachting. Daarnaast biedt cameranu.nl een goede garantie en heb ik er alle vertrouwen in dat als iets niet naar wens zou zijn, het probleem op een goede manier wordt opgelost.

gemakkelijk en snel

Ondanks het feit dat CameraNu laat weten dat de levering afhankelijk is van de toelevering hun leverancier, alle artikelen met een week in huis.

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Perfecte prijs / kwaliteit verhouding. Zeker waar voor mijn geld!

Goede aankoop. 2 kleine batterijen en een oplader voor € 50,- waar andere aanbieders duurder zijn. Bovendien zijn de batterijen snel geladen is het een klein formaat. Ideaal ;-)

een klasse apart

keurig en correcte levering van al van de door mij bestelde goederen binnen de gestelde termijn

8 Het Spijk

Urk 8321WT