Fijne koop ervaring

Heel vriendelijk geholpen en voelde mij gelijk thuis. Zeer servicevriendelijk, professioneel en behulpzaam. Ben zeer tevreden met mijn drone aankoop! PS: en lekkere koffie ;-)

Prima zaak

Mijn ervaring is heel goed als er iets mankeert of niet de goede keus is doen ze iets moeilijk en wordt het opgelost.

• Kennis en Vakmanschap

De juiste manier van klantenservice, die je online niet kan vinden

Ik ging voor advies voor mijn beschadigde lens, deze uiteraard keurig gekregen. Vooral het sparren met mensen die er verstand van hebben. Zo had ik ook nog een aantal wensen maar ook gedachten over een nieuwe lens. Hier ook weer top advies over gekregen. Dit heeft bij mij de voorkeur om naar een winkel te gaan.

• Snelheid/levertijd N.v.t.

Zoals altijd weer topservice

Enige weken geleden het nieuwe OM-System 50-200 2.8 pro objectief als pre order besteld bij Cameranu. Regelmatig door Cameranu op de hoogte gehouden van de voortgang van de order. Top geregeld! Het moment van verschijnen van het objectief kwam precies tijdens de Experience Day van Cameranu in Groningen. Een heel leuk gesprek gehad met Guido van de Water (OM-System ambassadeur) in de winkel en perfect geholpen door het vriendelijke personeel. De 10% Cameranu en €50 OM-System kortingen waren mooi meegenomen.

Belabberde service

Helaas een kapotte camera gekregen. Het kan natuurlijk gebeuren dat je een keer niet goed hebt getest. Maar wat deze club vervolgens presteert is werkelijk schandalig. Geen vervangende camera, geen reparatie op korte termijn. Wel een toezegging dat ie later alsnog terug mag. Maar als ik daar aanspraak op maak zit ik buiten de termijn. Ik zou het defect niet gemeld hebben. Eindeloze mails, steeds weer een andere collega die die steeds weer opnieuw zonder enige kennis van zaken of inlezen het probleem bij mij neerlegt. Om gek van te worden.

• Kennis en Vakmanschap

Uitstekende ervaring met gebruikte Nikon lens

Vorige week kocht ik een gebruikt Nikon micro-objectief bij CameraNU.nl en ik ben bijzonder tevreden. De lens voldeed exact aan de omschrijving: technisch en optisch in topstaat. De prijs was scherp, de levering razendsnel en de verpakking degelijk en professioneel. Wat CameraNU voor mij echt onderscheidt, is hun klantgerichte aanpak. Heldere productinformatie, inspirerende events en een sterke beleving maken het shoppen hier méér dan alleen een transactie, dit is zeker niet mijn laatste aankoop bij deze winkel.

Audio Technica AT2040

Wat een mooie en degelijke microfoon. En wat een fijn prijsje via Cameranu. Ik ben er erg en zuinig mee.

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Erg goed geholpen en blij met mijn aankoop.

Ik besloot om voor het inruilen van mijn oude camera naar de winkel in Urk te gaan. Ter plekke werd mijn oude camera deskundig beoordeeld en kreeg een redelijke inruilwaarde. Voor mijn nieuwe apparatuur was er een onderdeel niet op voorraad, maar de volgende dag kreeg ik netjes bericht, zoals afgesproken, over de nieuwe levertijd en het behouden van de kortings aktie. Ik vond het contact met de medewerker erg prettig, hij nam rustig de tijd om mij te helpen. Ik vind dat belangrijk bij toch best wel een grote aanschaf.

• Kennis en Vakmanschap

Snel geleverd en goed service!

Ik heb een Insta360 x5 camera besteld met alles erop en eraan. Volgende dag geleverd! Super tevreden, zou zeker vaker bestellen!

Amazing store

Professional, high-quality, original products. Packed and delivered professionally in an efficient and real-time method, especially keeping the client updated about the out-of-stock Nikon adapter, but surprisingly received in a fast way, far beyond expectations! Love Cameranu!

• Kennis en Vakmanschap

Leverd de juiste informatie en doen wat ze beloven

2e hands sigma 17-70 f2.8-4 met image stabilisatie gekocht en erg tevreden over zowel de levering en verpakking en over de kwaliteit van deze lens zowel de bouwkwaliteit als de scherpte zijn boven gemiddeld ok met diafragma 2.8 blijven de hoeken wat achter maar voor een zoomlens nog steeds erg goed, ik ben er blij mee een stuk beter dan de standaard kitlens van canon en ook een wat beter bereik, ook nog bruikbaar voor macro en ook een prima portret lens.

Gebruikt ipv nieuw

Een slechte ervaring. Ik had een nieuwe telescoop besteld van GPO. Vervolgens krijg ik een gebruikt exemplaar, maar dan ook echt duidelijk gebruikt. Zegels/stickers al verbroken, een vieze telescoop die helemaal onder soort wit stof zat, daarnaast veel vegen op het glas. Pas dus op, de kans is groot dat je i.p.v. een nieuw exemplaar een gebruikt exemplaar krijgt, zonder dat ze dit melden (wat overigens juridisch gezien niet is toegestaan).

Peefecte ervaring

Heb een canon Externder 2x mk2 aangeschaft. Volgens de winkel zaten er gebruiksporen op maar de extender ziet er perfect uit. Ook mooi schoon lenzen werk.

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Vooraf uitgebreid informatie over voorgenomen asnkoop.

Mijn ervaring is zoals de score goed.

• Kennis en Vakmanschap

Cameranu is een wolf in schaapskledij

Misschien een leuke zaak als je daar iets besteld en het wordt ook echt bezorgd, maar als er iets kwijtraakt door hun bezorgdienst voert men een soort ontmoedigingsbeleid. Want een betalende klant is belangrijk en een crediterende klant kan de pot op!! Het crediteren duurt erg lang en is nog niet geregeld. Men doet net of men gek is. Snappen opeens niets van hun eigen facturen en laten je heeeel erg lang wachten. Leuk mensen het was een verjaardagscadeau voor mijn zoontje..... Als je Cameranu wilt bellen wordt er niet opgenomen. Men neemt heel ruim de tijd om je aan het lijntje te houden. Gekke is op trustpilot scoort elk bedrijf hoger en zelfs het tegenovergestelde dan op andere recensie sites. Erg vreemd natuurlijk. Koop bij een andere zaak want Camernu is een wolf in schaapskledij.

Altijd prima service

Ik kom altijd graag in de winkel in Urk, al zijn er andere vestigingen dichterbij te vinden. Fijne overzichtelijke winkel, veel variatie, veel kennis bij het personeel, enthousiasme en goede service. Al met al een dikke aanrader voor alles omtrent fotografie.

• Kennis en Vakmanschap

Vandaag besteld, volgende dag opgehaald in de winkel.

Via Google ben ik bij Cameranu gekomen. Deze winkel had de laagste prijs voor mijn webcam. Via de website heb ik ervoor gekozen om de webcam op te halen om bezorgkosten te besparen. In de winkel aangekomen blijkt Cameranu een winkel te zijn met een groot assortiment en kennis op het gebied van fotografie en video. Erg interessant voor mij als amateur cameraman tijdens het wachten. Mijn bestelling lag klaar en de kassabon heb ik direct via de mail gekregen.

Vakkundig in een woord.

Nieuwe drone gekocht . Even contact gehad tevoren met de service. Kreeg duidelijk antwoorden op mijn vragen waar ik bij anderen een vaag nietszeggend verhaal kreeg, Top!

• Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Kennis en Vakmanschap

mooie zaak, professioneel, blij met aankoop

ik ben 'prima' geholpen, een (2e hands) lens besteld en mijn oude inruil. Persoon die mij hielp deed zijn zakelijke ding maar heeft mij volgens mij niet gezien, zo druk deed hij met onderzoek inruil en daarna met computer/kassa. ik werk zelf in hospitality en moest eigenlijk lachen om dit eigenaardige gedrag,

Helemaal top!

Ik vind Cameranu helemaal goed. Ik heb helaas alleen ervaring met de online versie. Alles op de website is duidelijk en overzichtelijk. Alles is makkelijk te vinden. Ik vond het fijn dat Cameranu mijn artikel op voorraad had. Het artikel wat ik wilde was op vele andere webshops uitverkocht. De prijs-kwaliteitverhouding is echt top. De verzending van de artikelen is snel en vlekkeloos verlopen. Alles zat netjes verpakt, zodat het niet beschadigt tijdens het vervoeren. Ook zat er een handgeschreven kaartje bij. Dit vind ik een hele fijne toevoeging. Dat laat zien dat Cameranu ook persoonlijk betrokken is bij iedere bestelling.

• Communicatie N.v.t.
  • Kennis en Vakmanschap

Prima inruil ervaring in een paar klikken!

De eerste keer dat ik een product, in dit geval een telelens, heb ingeruild. Ik kreeg direct een prijs, een verzendlabel en heb mijn lens ingestuurd. En wanneer je kiest voor een shoptegoed wordt de inruilprijs nog een stukje hoger! Vandaag is de lens ontvangen, nagekeken en ik ontving direct mijn tegoed. Direct een bestelling gedaan die ik morgen al binnen krijg. Dus supersnelle en prima service die in een paar klikken geregeld was!

• Kwaliteit N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.
  • Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Goede kwaliteit, snelle levering, duidelijke site

Producten zijn van goede kwaliteit, makkelijk te vinden op de site en prettig dat je kan kiezen tussen snelle verzending of afhalen in de winkel

Makkelijk en snel

Makkelijk te vinden via google in de juiste kleur en prijs. Snelle levering en continu op de hoogte van elke stap

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

tweedehands lens verkopen op website klopt niet

Ik wilde een lens kopen tweedehands en volgens de website zaten alle originele onderdelen er bij dus de juiste doppen. Nu is deze lens een lens met bolling en kan je niet zomaar een dop er op doen. In de winkel getest en wilde de lens kopen maar kreeg te horen dat ze even dan de tweedehands lens moesten pakken want had nu een nieuwe getest, dat vind ik dus al een min punt, verspilling van mijn tijd. Dus wilde ik uiteraard de tweedehands testen, weer een half uur verder en ik vond de lens in orde. Kan altijd wat aan mankeren. Dus ik besloot tot aankoop en vroeg de doppen erbij en wat bleek, ze hadden de front dop maar even vervangen voor de normale regulier dop die dus uiteraard niet past, glas bleef dus onbeschermt. Na heel veel moeite kreeg ik een pouche, want gaf aan zo neem ik de lens niet mee, het is geen broodje wat je koopt, betrof nl de Olympus 7-14 mm F2,8. ook gekeken wat de originele dop zou moeten kosten en eiste ook die kosten die ik zou moeten maken van de verkoopprijs af te laten halen. Nu na gestelgel en overleg kon dit dan toch. Tja kwam ook omdat vriend die mee was ook een dure lens kost en ik had gezegd die kan ook retour als jullie zo met klanten omgaan. Had ik deze lens nl via internet besteld had ik mooi een zeperd gehad. Maar uiteindelijk kon ik dan de lens krijgen voor 20 euro minder en de pouche mee voor nu vervoer. Vervolgens vraag je om het dopje van de OMD EM 1 mark II die op de flitser aansluiting hoort te zitten. Nee dat kunnen we niet bestellen, zul je de camera voor moeten opsturen. WAANZIN. want heb deze dus gewoon gekregen bij onze normale winkel waar we altijd heen gaan en die hebben het dopje gratis opgestuurd. Dus SERVICE? Nee dat kennen ze nog steeds niet en ik beschouw ze dan ook wederom na vorige ervaring van een paar jaar geleden als een dozenschuiver die geen echte juiste informatie zetten op hun website, dus kopen online? Geen haar op mijn hoofd die daar over denkt. Bezint eer gij begint.

• Snelheid/levertijd N.v.t.
  • Kennis en Vakmanschap

Goed product en snel geleverd

Cameranu heeft veel producten. Ik zocht iets specifieks en Cameranu heeft het. Ik heb het besteld en het is heel snel geleverd zoals ze hadden aangegeven. Product is van prima kwaliteit.

8 De Spijk

Urk 8321WT