Prima prijs kwaliteit verhouding!

Deskundig personeel en prima prijs.

• Snelheid/levertijd N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.

Hoog niveau

Flitser Yongnu praatte niet met Pentax camera. Winkel nam alle tijd en moeite om het op te lossen wat niet lukte. Volgende dag was met een originele Pentax flitser het probleem opgelost. Combinatie van webshop en fysieke winkel is bij problemen ideaal. Cameranu een winkel waar het op alle punten klopt. echt een aanrader.

Netjes en snel geleverd

Top niets op aan te merken

• Kennis en Vakmanschap

Mooi om een grote lens te huren maar vreemd dat verzekeren niet mogelijk is

Merkwaardig was dat een lens die nieuw voor over de 10.000 € in de boeken staat onverzekerd wordt mee gegeven met een hoge borg van € 1250. Daarbij worden alle risico's op de huurder afgeschoven en ontbreekt elke optie tot het terug brengen van eigen risico. Ik huur voor mijn fotowerk boten, vliegtuigen en auto's die goed verzekerd worden en ik zelf nog kan bepalen om het risico op nul te zetten. Bij een huurauto van € 30.000 betaal ik € 300 voor een week met eigen risico van € 500. Desgewenst breng ik dat eigen risico tot nul voor € 50 extra. Voor deze lens betaal ik € 55 per dag, betaal ik € 1.250 borg en ligt alle risico bij mij ook bij total loss, diefstal etc. Deze lens huur ik dus alleen voor een dagje om hem snel terug te bezorgen ivm ongedekte risico's. Blijft ook een week later vreemd. CameraNu is voor verkoop en service een uitstekend bedrijf maar rijdt hier een vreemde schaats.

• Kennis en Vakmanschap

Nieuwe camera niet netjes ingepakt en vingerafdrukken op body en scherm

Recentelijk bestelde ik als nieuwe klant en op advies van een collega bij CameraNu diverse materialen. Het ging hier om een camera Canon Eos Mark IV + lens 50mm 1.2, achtergrondrollen, statieven en softboxen. Alles netjes en op tijd geleverd alleen de Canon camera was niet deugdelijk verpakt. De doos was duidelijk open geweest, het schuimfolie zat slordig om de camera heen gedraaid en er zaten veel vingerafdrukken op het scherm en body van de lens. Als ik iets nieuw bestel vind ik het prettig als het deugdelijk wordt afgeleverd (en dus gecontroleerd) en niet dat je het gevoel heb dat je een demomodel krijgt toegezonden. Ik heb hier melding van gemaakt bij de klantenservice met uitleg en foto's en medewerkster heeft aangeboden om de camera om te ruilen. Een dergelijk voorval is voor mij geen reden om niet opnieuw materialen te bestellen maar het doet wel af van de belevingswaarde en zorgvuldigheid.

• Kwaliteit N.v.t.

Fijne winkel

In de winkel in amsterdam geweest. Daar goed geholpen. Later op hun website mijn camera gekocht. Klein probleempje met hun voorraad maar snel verholpen.

• Kennis en Vakmanschap

Perfect next morning delivery!

I needed a couple of Pocket Wizards and ordered them in the late afternoon and had them there next morning. Exactly what I wanted, when I wanted it, and even cheaper than I could buy it in the USA.

• Kennis en Vakmanschap

Prettige winkel met deskundige medewerkers

Ik ben naar de vestiging in Amsterdam gegaan omdat Urk wat te ver is voor mij. Het was er druk maar ze waren met 4 á 5 medewerkers enthousiast aan het werk. We waren snel aan de beurt. Ik had al contact gehad via de e-mail en op die manier advies gevraagd over de camera die aansluit op mijn wensen. Ook in de winkel kreeg ik nog advies van één van de vakmannen die mij hielp. Ik liep binnen een halfuur de winkel uit mét de camera die voldoet aan mijn wensen. Ook zoiets fijns, dat de camera op voorraad is. Ik kan deze winkel aan iedereen aanraden. Leuke en enthousiaste medewerkers die er veel verstand van hebben en je goed advies kunnen geven. Daarna nog even gezellig over de Albert Cuypmarkt gegaan en naar het Rembrandtplein en weer terug naar huis. Kortom: een fijne middag in Amsterdam. :-)

• Kennis en Vakmanschap

Duidelijke site, goede prijs en snel verstuurd

Gopro 8 black besteld in actie.. Kon een op meer plekken vinden voor de prijs die ik betaald heb, maar als actie had Cameranu voor deze prijs 5 jaar garantie.. Inmiddels is deze prijs weer gestegen omdat de actie is afgelopen dus was er net op tijd bij

snelle correcte levering

Via de webiste besteld, snel en correct geleverd. 1e ervaring: goed (1 keer gebruikt)

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Professionele aanbieder met uitgebreid gamma

Nadat het oude fototoestel het had begeven was het zoeken om zo snel mogelijk een degelijk nieuw toestel ergens te bestellen. Belangrijk was voor ons, voldoende keuze in verschillende toestellen, snelle leveringen, degelijke garantie. Na veel heen en weer gezoek via verschillende site's op internet kwamen we telkens weer bij CameraNU.nl. Prijs kwaliteit,snelle levering en professionele informatie via chat hebben de doorslag gegeven. Fotocamera is super snel geleverd en werkt naar alle tevredenheid.

Prima geregeld

Het product was op voorraad en was snel en goed verzorgd verstuurd. Complimenten!

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Rollei scanner doet wat het belooft

De Rollei df-s 310 se scanner scoort qua prijs-kwaliteit heel goed. De resultaten zijn bevredigend, dia's van goede kwaliteit worden mooi gescand en leveren foto's op van +- 2 Mb (kan ook meer met interpolatie). Grote voordeel is dat het scannen heel vlot gaat, heb in een paar dagen +- 2000 dia's gescand, je raakt toch makkelijk aan een 500 dia's per uur. Vooral de diahouder waar je een 20-tal dunne dia's kan inplaatsen is heel makkelijk. Dikkere dia's gaan soms iets moeilijker maar zijn wel allemaal gelukt. Op het schermpje zie je de dia's ook verrassend goed. Bewerken doe ik desgewenst op de pc, maar is meestal niet nodig; als de dia's goed zijn heb je een goed resultaat. Foto's heb ik nog niet geprobeerd, maar ik verwacht hetzelfde resultaat.

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Ik ben zeer goed geholpen. Mijn vragen werden allemaal beantwoord, er werd met me meegedacht en een advies uitgebracht, waar ik tevreden over ben. Ook werd mij verteld dat ik met vragen altijd bij ze terecht kan, wat een fijn gevoel geeft.

Uitstekende service

Zoals de titel het al zegt. Alweer heel tevreden met de service en snelle levering van cameranu. Lens was goed en veilig verpakt. Ik ben hartstikke tevreden. Ik bestel daarom al mijn spullen bij cameranu.

Correcte en stipt

Boek bestelt voor mijn camera. Net zoals de vorige keren altijd snel en correcte levering.

Goede en snelle service

Na eerst enkele vragen via e-mail gesteld te hebben die snel en duidelijk beantwoord werden, heb ik een bestelling gedaan, die is zoals men beloofde op de website "voor 12u besteld ook daadwerkelijk de dag daarna thuis geleverd". Dus mijn ervaring met cameraNu.nl is zeer positief en hier bestel ik later vast nog wel wat.

gewoon betrouwbare firma supper

daar ik niet goed ben met laptop gewoon een mailtje geschreven wat ik kopen wou , mailtje terug gekregen ,hoe alles betaald moest worden en kijk het is hier in huis binnen de afgesproken tijd .SUPPER ,om herhaling vatbaar .

• Kennis en Vakmanschap

Super service, heel fijne ervaring!

Ik heb al heel vaak bij CameraNU besteld, altijd heel tevreden. Heel fijne service, ook bij vragen altijd snel antwoord.

• Kennis en Vakmanschap

Betere controle over je flitser

Degelijk en stevige spullen voor mooie dingen mee te creeëren. Ik heb het pas gekocht en ben nog bezig met vanalles te ontdekken maar het is wel duidelijk dat je veel meer controle over je licht hebt en het een mooi resultaat geeft.

• Kennis en Vakmanschap

Uitstekende service, snelle levering, product als verwacht

Ik koop vaker spullen bij CameraNU.nl en elke keer is het aankoopproces soepel en naar wens. Snelle levering, goede klantenservice, product zoals verwacht.

Altijd goed

Ik kom er al jaren (vroeger foto booms) Geduldig en ervaren personeel

• Kennis en Vakmanschap

Eenmaal service van CameraNu verwend, ga je nooit meer naar de concurrent!

Ging naar CameraNu voor advies/koop van systeemcamera. Uitgebreid advies, met alle geduld gekregen onder genot van bakje koffie. Mijn keus gemaakt en de koop kon doorgaan. Bij pinnen ging het helaas mis, ik had daglimiet die ik op dat moment niet kon wijzigen... stress.. ‘ ‘Oh geen probleem hoor’ was reactie. ‘We sturen wel mail met betalingsverzoek, neem de camera maar vast mee dan komt het wel goed’. Wat een vertrouwen, wat een service, niet alleen deze keer, ook bij eerdere bezoeken ervaren! Heb camera niet meegenomen, want heb nog graag wat ‘oud spul’ om eventueel in te ruilen. Deze week met plezier nog even terug naar Urk om camera op te halen, mijn keuze. Dus: Eenmaal aan CameraNu gewend, ga je nooit meer naar de concurrent!!

Je wordt goed geholpen

Goed advies betrouwbaar

Mooie aanbieding

Ik wilde al een tijdje een fulltime frame camera en dit was wel een heel mooie aanbieding.

8 De Spijk

Urk 8321WT