Nikon d610 body besteld. Ondanks de feestdagen super snel bezorgt.
hier kunnen nog een heleboel bedrijven wat van leren netjes kennis van zaken zelfs voor een paar domme drone propeller s van een paar tientjes lagen keurig klaar in de winkel 10 met een gouden griffel !!!!!!
Een heel mooie aanbieding en zeer snelle levering. Goed verpakt en mooi op tijd aangekomen.
Ik kom regelmatig in een zaak van CameraNu, meestal in Apeldoorn, maar recent (en ook in het verleden) in Urk. Prachtige zaak met ruim assortiment maar minstens zo belangrijk een deskundig advies. Hier wordt je geholpen door gedreven vakmensen en niet zoals bijv. Mediamarkt door goedkope mensen die uitleg geven via de specificaties op het bordje!!
fotoalbum aangeschaft. pakket goed te volgen. de volgende dag in huis
Ik heb een bestelling geplaatst met meerdere artikelen. Nu had ik ingevuld om alles in 1x te ontvangen. Wel zo handig leek mij. Nou kreeg ik de volgende dag een mailtje dat er 1 artikel pas over 5 weken leverbaar was en de vraag of ik de andere artikelen alvast wilde ontvangen of nog steeds wilde wachten op de hele bestelling. Wat ontzettend fijn dat er nog bedrijven zijn die met de klant meedenken. Dit zie je helaas niet zo vaak. Volgende dag netjes de overige artikelen thuis ontvangen en alles netjes verpakt. Wat een top service!
Deze camera geeft een storing die bekend is bij Canon, zelfs op hun, oude website. CameraNu zegt niets voor mij te kunnen betekenen. Bij Canon krijg ik 10 % korting op de adviesprijs. Al met al een teleurstellend product.
Heel snel geleverd, prima contact.
Al vaker wat besteld , verzenden zoals altijd stipt. Een keer een reparatie gehad , service correct en goede communicatie. Prijzen zijn ook netjes. Zo hoort een bedrijf te zijn , betrouwbaar en correct . Top, ga zo door!
Zeer professioneel, zeer snelle service op alle vlakken, Hele fijne zaak! Dank je wel
Zeer pretig en snel geleverd
Perfecte, professionele service.
I have ordered Sony A7 III + Sony FE 24-105mm lens + Sony LCD Screen protector in the evening around 8 pm and it was delivered the next day safe and sound. Definitely recommended!
Online besteld, snelle afhandeling en levering.
Objectief besteld en bij bestelling opgegeven de volgende dag in Apeldoorn te willen afhalen. Website gaf aan dat er vanaf 15:00 uur afgehaald kon worden. Zelfde tijdbevestiging in de bevestigingsmail. Volgende dag blijkt de vestiging Apeldoorn echter om 15:00 uur, het tijdstip van afhalen, gesloten...! Als oplossing het objectief uit Urk moeten halen, 40 km verderop omdat vestiging Apeldoorn ook niet 15 minuten langer open wilde blijven. Knullige communicatie dus, objectief zelf volgens specs en naar wens.
Tijdens het uitpakken van mijn ontvangen camera (tweedehands) wilde ik deze aanzetten om het apparaat te testen. Deze ging niet aan. Achteraf bleek dat de bijgeleverde batterij leeg was en ook niet meer op te laden was. Waarom is dit niet opgevallen alvorens deze te verzenden? Het apparaat is dus niet aan geweest in het filiaal van waaruit deze is verzonden. Is het apparaat uberhaupt nagekeken op mankementen toen deze werd ingenomen? Dit is blijkbaar niet eens opgevallen, want waarom stuur je anders een lege batterij mee? Een erg slechte werkwijze naar mijn mening. Een enorme tegenvaller dus voor mijn aankoop bij CameraNu.
Zowel on-line als in de winkel in Urk (de enige die ik tot nu toe bezocht heb n.a.v. mijn jaarlijkse vakanties in de buurt in de maand juni en september) altijd naar alle tevredenheid bediend geweest. Over nazorg en garantie kan ik momenteel geen oordeel vellen, vermits ik deze nog niet nodig heb gehad.
na langdurige twijfel toch een mooie fotoprinter uitgezocht. Zeer goed telefonisch bijgestaan en uiteindelijk besloten te bestellen. Post NL had verzuimd het pakket op te halen bij cameranu.nl echter het werd via andere wijze zeer goed en snel opgelost. Tevens de beste prijs voor deze pro printer
Begin januari ben ik naar CameraNu in Amsterdam gegaan om een bestelling op te halen. Ik had een aantal vragen over thetering verbinding maken van mijn Canon 5d mark IV naar mijn Macbook pro. Thuis had ik van alles geprobeerd om de verbinding te maken maar zonder goed resultaat. In de winkel nam de medewerker alle tijd om mijn Macbook en mijn camera in te stellen. Afgelopen zaterdag de shoot gehad en het theteren ging uitstekend. Bedankt en tot ziens bij professional Imaging
Goeie spullen , Goeie Service, houden zich aan de afspraak. Contact zoeken is ook simpel.
Niets op aan te merken. Precies zoals je verwacht!
Op zich prima webshop en aanbod Enige nadeel; ik betaalde voor een levertijd van 1/2 werkdagen. Na 1 dag kreeg ik een mail dat het product van een ander filiaal moest komen en dat het daarom 3/5 dagen zou duren. Gelukkig kwam het op de 4e dag, want op de 5e dag was ik voor 3 maanden naar een ander land vertrokken en had ik er niets aan gehad. Heel vaag dat dat nergens aangegeven stond van tevoren en dat ik wel gewoon voor de snellere levertijd heb moeten betalen. Opzich maak ik me niet druk om die paar euro verzendkosten maar vond het wel een beetje onprofessioneel. Zoals ik al zei; verder helemaal prima.
Duidelijke website , goede kwaliteit en snelle levering , meer heb je toch niet nodig.
Na enige tijd weer bezig gegaan met studio fotografie. Had alles verkocht dus moest weer alles aanschaffen. Door goede uitleg en demonstratie van alternatieven ben ik goedkoper maar toch goed geslaagd met alle aankopen. Ben na de eerste resultaten erg blij met mijn nieuwe spullen.
8 De Spijk
Urk 8321WT