Mijn eerste ervaring was prima. Echter de levering ging niet snel omdat men moest wachten op een statief vanuit een andere vestiging. Na een week was dat intern transport nog niet geregeld. Ook een case was nog niet leverbaar, terwijl op de website op voorraad staat. De volgende keer beter? Camera is inmiddels geleverd en top gedaan. Nu het statief nog.

Bij aankoop prima geholpen

Op goede website prima informatie zodat je voor jezelf goed kunt nagaan wat voor jou een goede keuze is. (In dit geval voor mij een Olympus OMD em5 mark iii en voor mijn vrouw een Panasonic TZ 95). In de winkel werden we beide malen prima geholpen met zaken als voor het toestel geschikte geheugenkaartjes en extra batterij. Beide malen een prima ervaring.

• Kennis en Vakmanschap

Ruim assortiment op voorraad, snelle levering

Producten zijn eenvoudig te vinden, bestellen en betalen is gemakkelijk, producten worden doorgaans de volgende dag, goed verpakt, geleverd.

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Nette service en rap geleverd.

Ik ben onder het fotograferen mijn opzetstukje verloren van mijn statief. Die had ik snel nodig. Netjes besteld bij cameranu.nl en binnen een dag geleverd hierdoor kon ik weer aan de slag met mijn statief en fotocamera. Opzetstukje zat goed verpakt.

• Kennis en Vakmanschap

Goed, scherpe prijs en snelle levering

Heldere website grote keuze

• Kwaliteit N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Levering Epson flat bed scanner zoals gewenst ->> prima !!

Prima zoals proces van bestellen tot levering is verlopen. Snel en correct.

• Kennis en Vakmanschap

Eerste keer bij cameranu besteld en was heel goed bevallen.

Snelle levering, verzend gegevens werden goed doorgegeven.

Geweldige service

Mijn ervaring met Cameranu.nl is zeer goed. Mensen met kennis..... en daar houd ik van. Snelle service.

• Kennis en Vakmanschap

100% Goed advies en Service kan niet beter.

Zeer goede uitleg en Service.

• Snelheid/levertijd N.v.t.
  • Kennis en Vakmanschap

alles wat in beeld kwam was positiviteit

het bestellen van toebehoren is hier niet alleen prettig en makkelijk maar ook vlot! dat het ook zo kan, bewijst dit bedrijf keer op keer. en bij vragen vlot antwoord.

• Kennis en Vakmanschap

Mooie winkel en goede dienstverlening

Mooie winkel, goed bereikbaar en alles prima uitgestald. Hulpvaardige medewerkers die verstand van zaken hebben.

Alleen maar goed

Niet de eerste maal een aankoop bij CameraNu. Ook nu weer alles top gegaan.

Prima site en bezorging!

Hall, jullie vragen mij om een recentie te schrijven. Ik kan eigenlijk heel kort zijn. De ervaring met jullie bedrijf is , erg klantvriendelijk en correct! Met vriendelijkegroeten, Afke Martens

Good Service

Nice and competent service!

• Kennis en Vakmanschap

Niet in één zin; in één woord: TOP :-)

Snelle service; mooi verpakt en veilig geleverd

• Kennis en Vakmanschap

Heerlijke website, makkelijk te bestellen en zeer snel geleverd!

In een woord SUPER!!

• Kennis en Vakmanschap

Cameranu prima zoals we al lang van hun gewend zijn. Alleen de nieuwe transporteur die eigenlijk alleen s'avonds levert vinden wij niet zo'n succes, gewoon dpd of postnl die komen tenminste tijdens werktijden.

Snelle en probleemloze levering

De sensor van mijn Pentax K5 camera was toe aan een reinigingsbeurt. Aangezien ik niet in de buurt van een winkel woon en de camera niet kan missen heb ik na telefonisch overleg een sensor reinigingsset en een blaasbalg besteld. Daags erna werd het pakket geleverd - een unicum in de december maand - en is de sensor nu weer stofvrij.

Prima geholpen

De betreffende Wacom was gewoon op voorraad zoals dat op internet vermeld stond. Deze werd door een vriendelijke medewerker meteen vanachter uit het magazijn opgehaald terwijl ik ondertussen genoot van een lekkere kop koffie. Verder nog even doorgepraat over de verschillende modellen / mogelijkheden en wat persoonlijke info achtergelaten, prima geholpen.

• Kennis en Vakmanschap

teleurstelling na goede ervaringen me CameraNu

Mijn Nissin Di700a flitser met AIR1 trigger voor Panasonic was er binnen 24 uur. Netjes! Bij het uitpakken viel het me op dat er al batterijen (geen oplaadbare) in de flitser zaten. Dat vond ik vreemd. Later vroeg ik me af of mij een retourartikel was verkocht. De flitser eerst rechtstreeks op mijn Lumix GX8 geprobeerd. Dat werkte niet. De camera herkende de flitser niet. Via de trigger werkte het eerst wel en daarna niet en toen weer wel en toen weer niet. Geen idee waarom. Manuals van camera en trigger gelezen, youtubes erover bekeken, en niets wat een belletje deed rinkelen. Dus na enkele uren de spullen weer netjes in de doos gedaan en via de website gepoogd een retourlabel te bemachtigen. Dat lukte niet. Het was op de website niet mogelijk om mijn aangekochte product te kiezen en daarna verder te gaan. Dus de klantenservice gebeld. Ik kreeg na een aantal vragen over het waarom een retourlabel toegestuurd, maar wel een waarbij ik zelf de portokosten moest betalen. Dat vond ik onterecht. Opnieuw gebeld. Verhaal aan een andere helpdeskmedewerker uitgelegd, en uiteindelijk een franco retourlabel gekregen zodat ik het pakket kon terugsturen. Drie dagen later kreeg ik een mail van CameraNu dat het pakket was aangekomen en dat het 'z.s.m.' zou worden getest en beoordeeld. Wat 'z.s.m.' inhield? Een dag, een week, twee maanden? Daarom een mail gestuurd om mij te laten weten wanneer ik uiterlijk mijn geld terug zou krijgen of, indien toepasbaar, een niet-defect product. Heb daar geen antwoord op gekregen.

Slechte en langzame service

Ik heb een video led lamp gekocht, pakket was binnen. Maar niet compleet. Kan gebeuren, maar het duurt erg lang voor ik weer reactie heb. Terwijl ik de lamp moet gebruiken?

• Kennis en Vakmanschap

Eerste ervaring met CameraNu.nl super.

Voldoende keus, levering super snel en zeker niet onbelangrijk scherpe prijzen.

• Communicatie N.v.t.
  • Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Veel keus, goede info, supersnel geleverd

Als je op korte termijn iets nodig hebt en ook nog wilt kunnen kiezen is CameraNU.nl het adres. De juiste groothoeklens gevonden, besteld en dezelfde dag, conform belofte, thuis bezorgd. Daarbij is de informatie over de lenzen (en andere producten) helder en uitvoerig. Aanbevolen dus.

• Kennis en Vakmanschap

Snelle levering ondanks periode van feestdagen

Het één en ander besteld bij cameranu.nl in de periode voor de feestdagen in December. Alles keurig de volgende dag afgeleverd bij het opgegeven postnl ophaalpunt. Het verloop van de verzending kon ik online volgen en ik kreeg een mailtje toen het daadwerkelijk afgeleverd was.

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Top face to face voorlichting

Het uitklapscherm van mijn Lumix camera was kapot, dus moest er een nieuwe camera aangeschaft worden. Eerst nog op internet zitten kijken en natuurlijk Black Friday afgewacht. Helaas zat mijn beoogde camera daar niet bij. Dus uiteindelijk naar Cameranu Amsterdam toe. Op een van mijn fotocursussen had de juf Camera Boom aangeprezen als zijn het perfecte adres voor informatie. Op internet had ik gelezen dat de Lumix DMC FZ300 niet meer verkrijgbaar was, maar dat er natuurlijk twee opvolgers in verschillende prijsklassen verkrijgbaar waren. In de winkel vertelde verkoper Luc dat de betreffende camera nog wel verkrijgbaar was en na omschrijving van de twee andere duurdere modellen bleek dezelfde DMC FZ300 de meet geschikte camera om weer verder mee te fotograferen.

8 De Spijk

Urk 8321WT