Alles goed en correct afgehandeld
Ik heb in december de Canon 90D gekocht. Een prachtcamera. Vanaf het moment van beslissing was het slechts een diepe zucht en het pakket werd de dag daarop al afgeleverd. Wat een service. . . . Jammer dat er geen handleiding bij is geleverd, anders was het een dikke 10 geweest. Ik ben echter een tevreden mens.
Netjes op tijd verzonden, niet teveel poespas in het pakket, geen bezorgen wat nodig.
Cameranu is een winkel die de tijd nam om in meerdere stappen tot het voor mij perfecte advies te komen. Zelfs mijn. Wispelturigheid werd zeer professioneel begeleid, en de 2 nabestellingen die ik deed kwamen vrijwel direct binnen en ik werd tijdig op de hoogte gebracht van de status van mijn order. Het niet goed passende beschermglas van mijn lcd scherm werd zonder wikken of wegen direct vervangen met een goed alternatief. Mijn ervaring was met de winkel in Amsterdam, en de dames en heren van de telefonische klantenservice. Ik ben super tevreden! Bedankt Cameranu en tot snel!
Ik kocht bij CameraNU via internet een product dan niet valt onder de wettelijke bedenktermijn Is die bedenktermijn wel van toepassing dan kan het product binnen de wettelijk vastgestelde tijd worden terug gezonden. De leverancier betaalt dan het aankoopbedrag terug. Het product moet dan natuurlijk wel aan alle kenmerken van een nieuw product voldoen.. Het product van mijn keuze -zo bleek- hing samen met het prijsgeven van nogal wat persoonsgegevens, het aanmaken van een ID en het verrichten van een reeks voor mij ingewikkelde handelingen. Ik merkte al snel dat dit product een blok aan mijn been zou worden en zou blijven. Terug sturen kon natuurlijk altijd. Maar CameraNU stond in zijn recht om de te betalen prijs volledig dan wel gedeeltelijk te vorderen. Uiteindelijk -en voor beide partijen een beetje onwennig- was het eindresultaat dat het product spontaan werd teruggenomen tegen NUL euro's "boete". Uiteraard was het product feitelijk ongebruikt en in nieuw staat. Dat leverde 100% coulance op. Bedankt beste mensen van CameraNU
Fantastiese service in de van Woustraat Amsterdam. Heel prettige ervaring. Befeel deze winkel graag aan. Wellicht is de service overal zo,maar dat weet ik niet!
Niet flexibel meer, toen het nog cameratools was, waren de lijntjes korter en was er makkelijker iets te regelen. Hopelijk is het aanloop probleem!
CameraNu is een webshop met ruim assortiment en scherpe prijzen. Daarbij is de informatie over de producten duidelijk, uitgebreid en overzichtelijk.
Via de duidelijke en overzichtelijke site kun je de juiste keuze maken. Prijzen zijn scherp, het hele aankooptraject van bestelling tot levering is gewoon top. Blijkt iets niet in voorraad te zijn , kun je tot in de avonduren via een telefoontje je bestelling nog wijzigen en wordt daar goed en accuraat mee omgegaan. Voor elke klant blijft naar mijn mening verder niets te wensen over. Klasse!
Nazorg en garantie kan ik nu nog niet beoordelen omdat ik het pas een week in bezit heb Verder erg tevreden
Prima zaak en er wordt netjes en zeer snel geleverd. Maakt mensen blij!
Wij hebben de microfoon gebruikt en een leuke film kunnen maken van het optreden van onze kleinzoon. Hij was bijzonder verguld omdat wij dit voor hem gedaan hebben.
‘s Avonds besteld en de volgende dag lag mijn bestelling klaar bij een PostNL punt in de buurt. Ik zou deze site bij iedereen aanbevelen in tegenstelling tot een concurrerende website houdt CameraNu zich aan de gemaakte afspraken.
Al jaren klant en wordt altijd goed geholpen ruim assortiment zowel voor de amateur als de gevorderde fotograaf. Vorige week apparatuur ingeruild voor een Canon 6D mkii zeer tevreden naar huis gegaan en na dagelijks gebruik nog steeds zeer tevreden,top!,
De medewerker was rustig en duidelijk over de uitleg van de verrekijker en daardoor had ik tijd om te overleggen .
Product naar tevredenheid , zou het andere gebruikers van verrekijkers aanraden. Zeer snelle levering ...!
Ik had een mooi Sirui statief gezien op de website. De informatie was volledig en de afbeeldingen waren zodanig genomen dat ik me er een goed beeld van kon vormen. En aan de aflevering schortte ook helemaal niets. Op het afgesproken moment werd mij door een uiterst vriendelijke jongeman een goed verpakt statief afgeleverd. Helemaal top!
Ik heb een lens en een lenskap besteld bij cameranu.nl. Beide producten zijn zoals aangegeven op de site (goede kwaliteit). Ook sluiten de producten aan bij de reviews.
Heb een Canon EOS RP gekocht bij CameraNU.nl deze heb ik snel en door vakkundig personeel kunnen kopen. Zeer tevreden met de camera en de kennis van het personeel.
Goede ervaring. Na bestelling dag erna geleverd en allemaal prima gegaan.
Bestelling wordt direct in behandeling genomen , indien niet gelijk voorradig krijg je gelijk bericht over hoelang het dan wel duurt en dat klopt ook. Indien je inlichtingen vraagt krijg je goede vakkundige informatie van vriendelijk personeel. De prijzen zijn concurerend.
Een overzichtelijke website en kom je er niet uit is even bellen verhelderend. Er word mee gedacht waarvoor je het product wilt gebruiken. Een duidelijk en helder advies en dat bespaart je een hoop overbodigheid aan informatie. Daarnaast is het terug sturen een eitje of je kunt gewoon naar de winkel komen. Er word tijd genomen en alle voor en nadelen worden bekeken. Gewoon een fijne winkel en professioneel personeel
Ik ben, zoals gebruikelijk bij een bestelling bij CameraNU.nl, zeer tevreden!
Met bepaalde ideeën heengegaan over camera's en een objectief. Daar werd ik goed in geadviseerd, opties voorgesteld, getoond, uitgeprobeerd, kortom, kreeg de tijd ervoor om tot een goede koop te komen en tevreden met de juiste aankopen naar huis te gaan, top!!!
8 De Spijk
Urk 8321WT