bezorging was vlot en product goed geprijsd tov concurrrenten
Mijn nieuwe printer de Epson xp 15000 werd snel geleverd en werkt perfect ! Dank je wel voor de nette service
Na het online bekijken van een nieuwe camera wou ik hem toch in het echt ervaren voor de aanschaf. In de winkel kon ik de sony a7ii goed bekijken en ook de sony 50mm lens was volgens de verkoper een goede keuze. Na wat advies van de verkoper besloten om er ook een aparte lader en 2 extra batterijen bij aan te schaffen. Zelfs over de juiste SD kaart kreeg ik uitgebreid advies. Ik ben zeer tevreden met mijn camera en de service tijdens mijn aanschaf. Zeer vriendelijk personeel met tijd en aandacht voor de klant.
Super goed produkt
Binnen 2 dagen het bestelde product in huis. Was goed verpakt en dat voor de scherpste prijs welke ik kon vinden op internet
Op zondag besteld en op maandag keurig afgeleverd. Voldoet ook nog eens aan de verwachting zoals omschreven.
Goede ervaring. Weten heel veel maar ook een gezellig klanten contact
Cactus V5 tranceivers weigerden tijdens een shoot dienst. Een jaar oud. Bij CameraNu het probleem voorgelegd en gedurende het testen door hen een leenset meegekregen. Leenset doet het prima. Nog geen bericht over de set die weigert. Gaat ongetwijfeld snel komen. Topservice!
Ik was naast mijn Nikon D7500 DX camera op zoek naar een betaalbare goede en nette FX camera. Omdat het toch best wel een uitgave is wilde ik de camera het liefst kopen bij een fotozaak waar ze ook garantie geven en niet bij een onbekende particulier. Ik vond een mooie D610 met weinig clicks in perfecte staat bij cameranu.nl voor een scherpe prijs en met garantie. Daarbij een snelle levering en ik was zeer tevreden met deze aankoop.
Product: camerastatief. Uitstekende kwaliteit. Levering: geheel volgens afspraak. Precies zoals het hoort!
Koptelefoon uitgezocht omdat de mijne het had begeven. Snel geleverd en netjes verpakt. En wat meer is hij doet het perfect.
Camera die ik wilde zien uit magazijn gehaald. Helaas accu leeg dus ik kon de camera niet uitproberen. Maar verkoper zocht alle specs erbij
Mijn ervaring met CameraNU , Zeeer goede Service , Klantvriendelijk en Zéééér behulpzaam . DUS Gewoon kopen en je merkt het direct als je een probleem moest hebben .
Deze keer eens een tweedehands lens gekocht met een jaar garantie. Supersnel geleverd, de lens ziet eruit als nieuw. Heel tevreden mee!
De microfoon neemt stemgeluid goed op. Wel vind ik het kwetsbaar. Ik ben benieuwd hoe ik het verder ga ervaren.
Prettige verkoper en een vlotte afhandeling voor de aankoop van een Sigma Macro lens voor een prima prijs.
Gezien het feit dat wij de camera eerst wilden zien en voelen, zijn we naar de winkel in Apeldoorn gegaan. Daar werden wij zeer vriendelijk en vakkundig geadviseerd. Er werden ons meerdere camera's getoond zonder dat het personeel opdringerig of sturend was.
Oa ik had een f/1.4 55mm gekocht, maar door mijn onervarenheidkon ik er niet mee over weg door dat ikhet niet kon scherp stellen. Ik wou graag een auto focus hebben in de winkel werd mij het een en ander uitgelegd en kon ik mijn lens inruilen voor een nieuw Nikon f. /1855mm. Waarvoor vriendelijk dan. Groet P. GRIM LELYSTAD.
Prima geholpen, snelle levering!
I've ordered a used lens and new ring light online with Cameranu. I also ordered a deadcat and picked it up in store. Every single time has been a great experience with helpful customer service in store and via whatsapp. I keep buying from them because of their service and knowledge.
Ik had een geheugenkaart besteld die ik de volgende dag nodig had. Op Camera.nu de laagste prijs en gratis bezorging, perfect! Erg blij dat mijn pakketje zoals verwacht de volgende dag werd geleverd. Top!
Heb een tweedehands Canon body gekocht bij CameraNu. Deze was precies zoals geadverteerd en was de volgende dag in huis
Ik heb een paar dagen geleden een nieuwe camera tas gekocht die 2 dagen later ineens €11,00 voordeliger was ivm een black friday actie. Ik heb toen contact gezocht met Cameranu, en deze hebben toen keurig het verschil terug naar mij overgemaakt. Helemaal top dus! Ik ondervond helaas wel wat problemen op de website. Zo heb ik wat problemen gehad met het inloggen in mijn account waardoor ik elke keer een password reset moet doen.
Na enkele recente inbraken in de wijk de camera aangeschaft. Werd vlot bezorgd en met de duidelijke instructie goed te monteren. Tevreden en weer lekker geslapen.
8 De Spijk
Urk 8321WT