keurige winkel, met erg vriendelijk personeel. Ook het service niveau ligt op een erg hoog niveau. Bij de aankoop van een camera werd benadrukt dat ik 2 weken 'zicht termijn' heb en hem dus kan retourneren met teruggave aankoopbedrag. Ook hebben ze veel op voorraad wat dus erg prettig is als je je spullen gewoon op wilt halen. Prima voor elkaar dus!
Onderdeel van mijn verrekijker was niet meer in orde. Eén mailtje met specificaties en foto van het onderdeel en ik kreeg gelijk reactie dat het nieuwe onderdeel zou worden opgestuurd. Dat zit er inmiddels naar volle tevredenheid weer op.
Heb een gebruikte camera van Nikon gekocht en een erbij passende lens. Snel geleverd. Zag er heel goed uit. Garantie. Wat wil je nog meer!?
Ik kom al jaren bij CameraNu.nl. Ik moet er een uur voor rijden, maar dat heb ik er graag voor over. Altijd vriendelijk, goed informerend, meedenkend. Een groot assortiment en als je dan een uur hebt gereden kan je een heerlijk kop koffie drinken.
Ik heb een Wegwerpcamera besteld, maar het werkt niet als een tweedehands prulletje. De foto's waren scherp en ondanks dat het bedoelt was om niet meer dan 28 foto's te maken. Het is in elk geval zeker iets wat ik andere zou aanbevelen.
Duidelijk site, snel geleverd, meest voordelige prijs.
Er valt niet zoveel te vertellen uitgebreid assortement goed antwoord op vragen gewoon helemaal goed kan niets anders bedenken.
Ik had met spoed een tasje nodig voor mijn camera .... via mail aan CameraNu advies gevraagd welk model voor mij het beste was. Binnen 5 minuten een reactie terug gekregen van CameraNu ..... Meteen dit tasje besteld om 21:45 uur .... de volgende dag om 10:15 uur ontvangen door postNl ..... geweldig. CameraNu maakt zijn beloftes zonder meer waar wat advies en levering van producten aangaat. Vandaar geef ik CameraNu de maximale score van 5 sterren.
Ik werd perfect begeleid
De Loupedeck+ die ik kocht beviel absoluut niet ondanks goede research en positieve recensies. Daar kan Cameranu.nl natuurlijk niets aan doen maar de retour en geld-terug service en snelheid zijn prima. Ik stuur niet vaak iets retour maar als het dan mnoet is het fijn dat het goed en zonder gedoe geregeld wordt!
Ik bestel Blackmagic Intensity Shuttle - USB 3.0 word keurig geleverd . Blijkt het toestel niet te werken, even een mail gestuurd waarop direct werd geantwoord met de vraag het toestel terug te sturen.Heb ik gedaan en zodra het was aangekomen bevestiging gekregen dat het defect was en onmiddellijk de vraag gekregen of ze mij moesten terug betalen. Heb terug gemaild met de vraag om een nieuw product te kunnen krijgen en dat was geen probleem;De volgende dag werd mijn product keurig geleverd ,en dit werkt zoals het hoort. Dank u wel daarvoor. Dat noem ik pas service !!!!!
2ehands Sigma macro objectief via de site gekocht en vervolgens een ander, lees oudere en goedkopere uitvoering, geleverd. Objectief werd aangeboden via marktplaats en ook op de site van cameranu.nl zelf vergezeld van duidelijke beschrijving en foto's van het objectief. Geleverd werd dus een aanzienlijk ouder exemplaar zonder beeldstabilisatie en, naar oordeel van reviews op internet, behoorlijk mindere beeldkwaliteit. Gemeldt bij Cameranu.nl maar daar wordt alleen maar gratis retourneren of 10 euro korting geboden. Erg teleurstellend. Een ander naar mijn mening redelijk voorstel van mij wordt niet op in gegaan.
wij waren in de winkel waar we 20 minuten hebben rondgelopen er waren 3 medewerkers bezig met een kast en er werd naar ons niet gereageerd 1 medewerker was met een klant bezig, wij vinden dat men even had moeten reageren dat men nog even bezig was.
Meerdere ervaringen geven goed beeld van een vlot werkende webwinkel. Ook de mailcontacten verliepen snel.
Door de automatische adviezen op de website een mooi combinatiepakket kunnen samenstellen voor een flits-statief, swivel en paraplu.
Heel vlugge verzending.Product duidelijk en goede beschrijving en info over de artikels. Zoals altijd TOP
De keuze van reparatie of een vervangend objectief tegen een scherpe prijs. Snelle levering.
Overzichtelijke website, scherp geprijsd en een snelle verzending! Kortom, een aanrader!
Bijgeleverde batterijen zijn na 1 week leeg
In een chat een vraag gesteld waar ik een antwoord op kreeg waar ik tenminste wat aan had. Meteen de koptelefoon besteld die de volgende dag, keurig verpakt, al in huis was. Super.
De camera was scherpst in prijs en was er de volgende dag zoals beloofd.
De bestelling is zeer efficinet en goed verwerkt en compleet afgeleverd op de beloofde tijd. daarna bleek ik 1 accu teveel te hebben besteld maar de retournering ging ook efficinet en de terugbetaling binnen een paar dage n geregeld.
Vorige week heb ik een bestelling geplaatst en deze is vrij snel geleverd. Het bestellen op de website ging heel eenvoudig en daar komt bij dat de prijs van het bestelde product ook nog eens vrij laag was in verhouding met andere vergelijkbare websites. Super dus!
Personeel met vakkennis, altijd zeer behulpzaam en oplossingsgericht. Snelle communicatie!
CameraNU heeft een ruim assortiment en scherpe aanbiedingen. Ook ditmaal weer uiterst tevreden met de afhandeling van mijn aankoop.
8 De Spijk
Urk 8321WT